$765000 za 4 kalendarne dni !!!

Výber akcií, fundamentálna a technická analýza, obchodovanie vs. investovanie
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
BGuru
Gold Member **
Dátum registrácie: Št 18 10, 2007 12:55 pm

$765000 za 4 kalendarne dni !!!

Príspevok od používateľa BGuru »

SOYBEAN:
PREDAVAM spread na Soje November/Jul -> 300 kontraktov pri cene -83. Nakupeny bol minuly piatok 28.marca pri cene -134
Zisk na kontrakt 51 bodov x $50 = $2550

Celkovy zisk: 300 x $2550 = $765000 za 4 kalendarne dni !!!

Podrobnejsie v teme Holy Grail. http://ako-investovat.sk/viewtopic.php? ... &start=200
jozef.puchon
Gold Member **
Dátum registrácie: Ne 24 02, 2008 11:28 am

Re: $765000 za 4 kalendarne dni !!!

Príspevok od používateľa jozef.puchon »

BGuru napísal:SOYBEAN:
PREDAVAM spread na Soje November/Jul -> 300 kontraktov pri cene -83. Nakupeny bol minuly piatok 28.marca pri cene -134
Zisk na kontrakt 51 bodov x $50 = $2550

Celkovy zisk: 300 x $2550 = $765000 za 4 kalendarne dni !!!

Podrobnejsie v teme Holy Grail. http://ako-investovat.sk/viewtopic.php? ... &start=200

skoda, ze to nie je tvoj sukromny zisk, ale je to vynos spolocnosti pre ktoru pracujes.
Naposledy upravil/-a jozef.puchon v Ut 01 04, 2008 11:55 am, upravené celkom 1 krát.
Obrázok
Používateľov profilový obrázok
filip glasa
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
Been thanked: 1 time
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa filip glasa »

písal si to už aj v inej téme >zdvojuješ obsah.
BGuru
Gold Member **

otaznik:
Teraz si ma skutocne rozosmial. Sem pisem len svoje obchody. Obchody akejkolvek spolocnosti odo mna tuna neuvidis :lol:

filip glasa:
chcel som aby kvoli prehladnosti diskusia kde pisem obchody - vstupy a vystupy, nebola zahltena prispevkami ala otaznik
Honzajs
Guru Member ****
Dátum registrácie: So 13 01, 2007 9:58 am

Príspevok od používateľa Honzajs »

BGURU:

zisk cca 38%.
Tedy jsi v tom byl ochoten riskovat 2 mega USD na jeden obchod.
Nebo se pletu?
jozef.puchon
Gold Member **

BGuru napísal:otaznik:
Teraz si ma skutocne rozosmial. Sem pisem len svoje obchody. Obchody akejkolvek spolocnosti odo mna tuna neuvidis :lol:

filip glasa:
chcel som aby kvoli prehladnosti diskusia kde pisem obchody - vstupy a vystupy, nebola zahltena prispevkami ala otaznik
ja som ta nechcel rozosmiat, ja to tu beriem celkom vazne.
Nejde mi len do hlavy, ked tu stale hovoris o svojich ziskovych obchodoch, ze si este vobec tu.

Zarobas tu podla tvojich udajov miliony a zverejnujes to. Nerozumiem takemuto postupu. Ak ti to tak vychadza,tak si davno za vodou, preco to potrebujes zverejnovat?

Mna zaujima vsetko okolo financii, len za svoju prax som sa nestretol s ludmi,ktori tak radi zverejnuju svoje milionove zarobky
Obrázok
jozef.puchon
Gold Member **

Honzajs napísal:BGURU:

zisk cca 38%.
Nebo se pletu?

nato aby si zainvestoval 2 mega nemusis mat realne 2 miliony USD. Ide tu o pakove efekty. Nato aby si zainvestoval musis mat zhruba 5 % sumy ulozenej na ucte,ale toto ti tu urcite vysvetlia traderi odbornejsie a presnejsie.
Obrázok
BGuru
Gold Member **

Honzajs napísal:BGURU:
zisk cca 38%.
Nebo se pletu?
Honzajs, 38% z coho? :?:
BGuru
Gold Member **

otaznik napísal: nato aby si zainvestoval 2 mega nemusis mat realne 2 miliony USD. Ide tu o pakove efekty. Nato aby si zainvestoval musis mat zhruba 5 % sumy ulozenej na ucte,ale toto ti tu urcite vysvetlia traderi odbornejsie a presnejsie.
Neboj Otaznik to Honzajs urcite dobre vie co su marginy a pod. :wink:
BGuru
Gold Member **

otaznik napísal: ja som ta nechcel rozosmiat, ja to tu beriem celkom vazne.
Nejde mi len do hlavy, ked tu stale hovoris o svojich ziskovych obchodoch, ze si este vobec tu.
Zarobas tu podla tvojich udajov miliony a zverejnujes to. Nerozumiem takemuto postupu. Ak ti to tak vychadza,tak si davno za vodou, preco to potrebujes zverejnovat?
Mna zaujima vsetko okolo financii, len za svoju prax som sa nestretol s ludmi,ktori tak radi zverejnuju svoje milionove zarobky
Ok Otaznik.
A prave toto je fenomen tohto biznisu, ze vacsina ludi bude teoretizovat nad obchodmi a casto ich v praxi nerobi alebo robi mizerne a nie je moc co na verejnost ukazat. Vtedy casto vznika otazka: Kto stoji na druhej strane ? Ako to robi?
Naopak ked zase zbadas dobre obchody napadne ta otazka ktoru si aj polozil:
"Nerozumiem takemuto postupu. Ak ti to tak vychadza,tak si davno za vodou, preco to potrebujes zverejnovat?"
A preco nie? Sme predsa na fore "ako investovat" nie na fore "ako zatajovat" :D
Inak su to dost nepodstatne veci co ta trapia pretoze ja som v prvom rade zverejnil obchod z ktoreho mohol profitovat ktokolvek kto by si to precital a zobchodoval. Zarobok bol len vedlajsi efekt celeho obchodu ;)
jozef.puchon
Gold Member **

A preco nie? Sme predsa na fore "ako investovat" nie na fore "ako zatajovat" :D
Inak su to dost nepodstatne veci co ta trapia pretoze ja som v prvom rade zverejnil obchod z ktoreho mohol profitovat ktokolvek kto by si to precital a zobchodoval. Zarobok bol len vedlajsi efekt celeho obchodu ;)

no kazdy urcite nie. Ja mam ako take vedomosti o technickej analyze,ale nemam pristup k moznostiam a formam tohoto typu investovania.(optie, forex,komodity) Uz som tu aj polozil otazku,ci je to mozne cez niekoho konkretneho alebo konkretnu firmu,ale zatial mi tu odpoved nikto nedal.
Raz som sa rozpraval s traderom,ale konkretne meno cez koho robi obchody ako sukromna osoba mi nepovedal. Uplne ciste to asi nebolo...predpokladam,ze dane atd sa tu urcite riesia::)
Obrázok
filip glasa
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa filip glasa »

keď ťa zaujíma trading, tak skús tu:
http://www.traders.cz/phpBB2/index.php
Honzajs
Guru Member ****
Dátum registrácie: So 13 01, 2007 9:58 am

Príspevok od používateľa Honzajs »

Velikost pozice byla podle mých výpočtů cca 2 Mil USD, takže zisk je 38% z této sumy. Nebo se pletu?
Já netvrdil, že všechny byly vlastní prostředky. Kolik byly vlastní prostředky a kolik půjčka, to je věc BGuru.
BGuru
Gold Member **

Honzajs:

Na spready je vyrazne redukovany margin.
http://www.cbot.com/cbot/pub/page/0,3181,2144,00.html

Ja som dal do marginu cca $400k cize 66% zo zisku zo spreadu na rope, ktory som zavrel minuly tyzden :)
BGuru
Gold Member **

otaznik napísal: no kazdy urcite nie. Ja mam ako take vedomosti o technickej analyze,ale nemam pristup k moznostiam a formam tohoto typu investovania.(optie, forex,komodity) Uz som tu aj polozil otazku,ci je to mozne cez niekoho konkretneho alebo konkretnu firmu,ale zatial mi tu odpoved nikto nedal.
Raz som sa rozpraval s traderom,ale konkretne meno cez koho robi obchody ako sukromna osoba mi nepovedal. Uplne ciste to asi nebolo...predpokladam,ze dane atd sa tu urcite riesia::)
Otaznik v prvom rade pozname OPCIE alebo options nie optie :)
Brokerov je spusta. Ak ti niekto tajil brokera tak asi ziadneho nepoznal. :D Brokera si potom vyberas podla toho ci chces obchodovat opcie na akcie alebo na komodity.
napr: Interactive Brokers, MF Global, Alaron, Optionsxpress atd.
Dane nechaj na danovych poradcov alebo si zaloz offshorku.
jozef.puchon
Gold Member **

diky za spolocnosti a tie opcie si si mohol odpustit. Ale zase to by si nebol asi ty:)
Obrázok
Napísať odpoveď

Návrat na "Akcie - investovanie do akcií"