$765000 za 4 kalendarne dni !!!
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
$765000 za 4 kalendarne dni !!!
SOYBEAN:
PREDAVAM spread na Soje November/Jul -> 300 kontraktov pri cene -83. Nakupeny bol minuly piatok 28.marca pri cene -134
Zisk na kontrakt 51 bodov x $50 = $2550
Celkovy zisk: 300 x $2550 = $765000 za 4 kalendarne dni !!!
Podrobnejsie v teme Holy Grail. http://ako-investovat.sk/viewtopic.php? ... &start=200
PREDAVAM spread na Soje November/Jul -> 300 kontraktov pri cene -83. Nakupeny bol minuly piatok 28.marca pri cene -134
Podrobnejsie v teme Holy Grail. http://ako-investovat.sk/viewtopic.php? ... &start=200
-
jozef.puchon
- Gold Member **
- Dátum registrácie: Ne 24 02, 2008 11:28 am
Re: $765000 za 4 kalendarne dni !!!
BGuru napísal:SOYBEAN:
skoda, ze to nie je tvoj sukromny zisk, ale je to vynos spolocnosti pre ktoru pracujes.
Naposledy upravil/-a jozef.puchon v Ut 01 04, 2008 11:55 am, upravené celkom 1 krát.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
- Been thanked: 1 time
- Kontaktovať používateľa:
otaznik:
Teraz si ma skutocne rozosmial. Sem pisem len svoje obchody. Obchody akejkolvek spolocnosti odo mna tuna neuvidis
filip glasa:
chcel som aby kvoli prehladnosti diskusia kde pisem obchody - vstupy a vystupy, nebola zahltena prispevkami ala otaznik
Teraz si ma skutocne rozosmial. Sem pisem len svoje obchody. Obchody akejkolvek spolocnosti odo mna tuna neuvidis
filip glasa:
chcel som aby kvoli prehladnosti diskusia kde pisem obchody - vstupy a vystupy, nebola zahltena prispevkami ala otaznik
- Honzajs
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: So 13 01, 2007 9:58 am
BGURU:
zisk cca 38%.
Tedy jsi v tom byl ochoten riskovat 2 mega USD na jeden obchod.
Nebo se pletu?
zisk cca 38%.
Nebo se pletu?
-
jozef.puchon
- Gold Member **
ja som ta nechcel rozosmiat, ja to tu beriem celkom vazne.BGuru napísal:otaznik:
Teraz si ma skutocne rozosmial. Sem pisem len svoje obchody. Obchody akejkolvek spolocnosti odo mna tuna neuvidis![]()
filip glasa:
Nejde mi len do hlavy, ked tu stale hovoris o svojich ziskovych obchodoch, ze si este vobec tu.
Zarobas tu podla tvojich udajov miliony a zverejnujes to. Nerozumiem takemuto postupu. Ak ti to tak vychadza,tak si davno za vodou, preco to potrebujes zverejnovat?
Mna zaujima vsetko okolo financii, len za svoju prax som sa nestretol s ludmi,ktori tak radi zverejnuju svoje milionove zarobky
-
jozef.puchon
- Gold Member **
Honzajs napísal:BGURU:
zisk cca 38%.
Nebo se pletu?
nato aby si zainvestoval 2 mega nemusis mat realne 2 miliony USD. Ide tu o pakove efekty. Nato aby si zainvestoval musis mat zhruba 5 % sumy ulozenej na ucte,ale toto ti tu urcite vysvetlia traderi odbornejsie a presnejsie.
Honzajs, 38% z coho?Honzajs napísal:BGURU:
zisk cca 38%.
Nebo se pletu?
Neboj Otaznik to Honzajs urcite dobre vie co su marginy a pod.otaznik napísal: nato aby si zainvestoval 2 mega nemusis mat realne 2 miliony USD. Ide tu o pakove efekty. Nato aby si zainvestoval musis mat zhruba 5 % sumy ulozenej na ucte,ale toto ti tu urcite vysvetlia traderi odbornejsie a presnejsie.
Ok Otaznik.otaznik napísal: ja som ta nechcel rozosmiat, ja to tu beriem celkom vazne.
Nejde mi len do hlavy, ked tu stale hovoris o svojich ziskovych obchodoch, ze si este vobec tu.
Zarobas tu podla tvojich udajov miliony a zverejnujes to. Nerozumiem takemuto postupu. Ak ti to tak vychadza,tak si davno za vodou, preco to potrebujes zverejnovat?
Mna zaujima vsetko okolo financii, len za svoju prax som sa nestretol s ludmi,ktori tak radi zverejnuju svoje milionove zarobky
A prave toto je fenomen tohto biznisu, ze vacsina ludi bude teoretizovat nad obchodmi a casto ich v praxi nerobi alebo robi mizerne a nie je moc co na verejnost ukazat. Vtedy casto vznika otazka: Kto stoji na druhej strane ? Ako to robi?
Naopak ked zase zbadas dobre obchody napadne ta otazka ktoru si aj polozil:
A preco nie? Sme predsa na fore "ako investovat" nie na fore "ako zatajovat""Nerozumiem takemuto postupu. Ak ti to tak vychadza,tak si davno za vodou, preco to potrebujes zverejnovat?"
Inak su to dost nepodstatne veci co ta trapia pretoze ja som v prvom rade zverejnil obchod z ktoreho mohol profitovat ktokolvek kto by si to precital a zobchodoval. Zarobok bol len vedlajsi efekt celeho obchodu
-
jozef.puchon
- Gold Member **
A preco nie? Sme predsa na fore "ako investovat" nie na fore "ako zatajovat" 
Inak su to dost nepodstatne veci co ta trapia pretoze ja som v prvom rade zverejnil obchod z ktoreho mohol profitovat ktokolvek kto by si to precital a zobchodoval. Zarobok bol len vedlajsi efekt celeho obchodu
no kazdy urcite nie. Ja mam ako take vedomosti o technickej analyze,ale nemam pristup k moznostiam a formam tohoto typu investovania.(optie, forex,komodity) Uz som tu aj polozil otazku,ci je to mozne cez niekoho konkretneho alebo konkretnu firmu,ale zatial mi tu odpoved nikto nedal.
Raz som sa rozpraval s traderom,ale konkretne meno cez koho robi obchody ako sukromna osoba mi nepovedal. Uplne ciste to asi nebolo...predpokladam,ze dane atd sa tu urcite riesia::)
no kazdy urcite nie. Ja mam ako take vedomosti o technickej analyze,ale nemam pristup k moznostiam a formam tohoto typu investovania.(optie, forex,komodity) Uz som tu aj polozil otazku,ci je to mozne cez niekoho konkretneho alebo konkretnu firmu,ale zatial mi tu odpoved nikto nedal.
Raz som sa rozpraval s traderom,ale konkretne meno cez koho robi obchody ako sukromna osoba mi nepovedal. Uplne ciste to asi nebolo...predpokladam,ze dane atd sa tu urcite riesia::)
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
- Kontaktovať používateľa:
keď ťa zaujíma trading, tak skús tu:
http://www.traders.cz/phpBB2/index.php
http://www.traders.cz/phpBB2/index.php
- Honzajs
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: So 13 01, 2007 9:58 am
Velikost pozice byla podle mých výpočtů cca 2 Mil USD, takže zisk je 38% z této sumy. Nebo se pletu?
Já netvrdil, že všechny byly vlastní prostředky. Kolik byly vlastní prostředky a kolik půjčka, to je věc BGuru.
Já netvrdil, že všechny byly vlastní prostředky. Kolik byly vlastní prostředky a kolik půjčka, to je věc BGuru.
Honzajs:
Na spready je vyrazne redukovany margin.
http://www.cbot.com/cbot/pub/page/0,3181,2144,00.html
Ja som dal do marginu cca $400k cize 66% zo zisku zo spreadu na rope, ktory som zavrel minuly tyzden
Na spready je vyrazne redukovany margin.
http://www.cbot.com/cbot/pub/page/0,3181,2144,00.html
Ja som dal do marginu cca $400k cize 66% zo zisku zo spreadu na rope, ktory som zavrel minuly tyzden
Otaznik v prvom rade pozname OPCIE alebo options nie optieotaznik napísal: no kazdy urcite nie. Ja mam ako take vedomosti o technickej analyze,ale nemam pristup k moznostiam a formam tohoto typu investovania.(optie, forex,komodity) Uz som tu aj polozil otazku,ci je to mozne cez niekoho konkretneho alebo konkretnu firmu,ale zatial mi tu odpoved nikto nedal.
Brokerov je spusta. Ak ti niekto tajil brokera tak asi ziadneho nepoznal.
napr: Interactive Brokers, MF Global, Alaron, Optionsxpress atd.
Dane nechaj na danovych poradcov alebo si zaloz offshorku.
-
jozef.puchon
- Gold Member **
diky za spolocnosti a tie opcie si si mohol odpustit. Ale zase to by si nebol asi ty:)