| Autor |
Správa |
|
JUGGLER
|
Predmet príspevku: Re: FOREX Odoslané: Ut 10 06, 2009 4:44 pm |
|
Založený: Št 04 17, 2008 7:39 pm Príspevky: 1701
|
seven napísal: ad sutaz: po prvom dni 20 ludi zisk viac ako 130%/ 1den... ako to ti ludia robia.? 20 z 50 000? Škoda že neuverejňujú koľko už skrachovalo... Aj v lote všetci vidia len víťaza.
_________________ Kupujem strach, predávam ilúzie. PISCES MORTUI SOLUM CUM FLUMINE NATANT - “Iba mŕtva ryba pláva s prúdom.” Kto to vie, ten to robí. Kto to nevie, ten to učí. Kto to nevie učiť, ten to riadi.
|
|
| Hore |
|
 |
|
seven
|
Predmet príspevku: Re: FOREX Odoslané: Ut 10 06, 2009 6:46 pm |
|
Založený: Št 07 26, 2007 1:51 pm Príspevky: 254
|
Pette napísal: Ako? Ruleta.
Mas 10 tisic eur, teda 10 lotov EURUSD, stavis povedzme 7 lotov na rast, urobis 0,5 percenta krat paka.
V realite samozrejme na takuto ruletu ma malo ludi, cca tolko, ako na realnu v kasine s takou sumou.  tomu rozumiem, ja len ze ja take stastie nemozem mat... ...a pravdou je aj to mnozstvo ludi...Cisto teoreticky by mohla byt polovica v pluse a pol v minuse..
|
|
| Hore |
|
 |
|
Pette
|
Predmet príspevku: Re: FOREX Odoslané: St 10 07, 2009 7:57 am |
|
Založený: Ut 02 27, 2007 4:59 pm Príspevky: 587
|
|
no, vytukajte si tam nahodne cislo loginu (idu porade) a zobrazi zhodnotenie. v minulorocnom rebricku (pdf je na webe) to bolo tak, ze cca 30 percent uctov neobchodovalo (malo na konci sutaze stale 200 tisic), cca 50 percent islo na nulu resp maly zostatok, 10 percent urobili nejake zhodnotenie a 10 percent slusne - desiatky percent.
cakam, ze vitaz vyhra so zhodnotenim podobnym ako pred rokom - teda 10 000 percent, teda z 10 tisic eur na milion.
normalny trader take neurobi (a teda nevyhra), lebo pouziva riadenie rizika a teda ide si svoj konzistentny vynos na otestovanych trhoch, ziadna ruleta 10 lotov na rast a zajtra kuknut.
_________________ http://www.pette.sk
|
|
| Hore |
|
 |
|
frakan
|
Predmet príspevku: Re: FOREX Odoslané: St 10 07, 2009 10:04 pm |
|
Založený: St 09 23, 2009 7:24 am Príspevky: 18
|
No tak to ste ma pekne vyľakali s tými Market Makermi. Som si myslel, že budem bojovať s trhom a nie proti sprostredkovateľovi. Mám už nachystaných 10 000€, teraz váham či ich radšej neprepiť. Cez koho teda na burzu? Ako zistím, kto nie je marketmaker?
|
|
| Hore |
|
 |
|
jozofx
|
Predmet príspevku: Re: FOREX Odoslané: Št 10 08, 2009 7:23 am |
|
Založený: Ut 07 14, 2009 5:12 pm Príspevky: 37
|
|
| Hore |
|
 |
|
jan
|
Predmet príspevku: Re: FOREX Odoslané: Št 10 08, 2009 9:37 am |
|
Založený: So 09 15, 2007 6:54 pm Príspevky: 248
|
seven napísal: ad sutaz: po prvom dni 20 ludi zisk viac ako 130%/ 1den... ako to ti ludia robia.?.  )) musis ist na plny margin. musis obchodovat iba derivaty, v ziadnom pripade nie akcie. Najlepsie je mat viacero uctov, ktore sa navzajom doplnaju. Idealne je mat nejaku dlhodobu viziu, povedzme plyn bude rast. Jeden ucet teda otvoris na rast plynu a za ziadnych okolnosti s nim nehybes. dalsi ucet takisto na rast, ale tento obchodujes podla nalady, dalsi ucet na pokles plynu... . Na jednom ucte spravis nakup, na druhom ucte predaj toho isteho derivatu, snazis sa obchodovat najvolatilnejsie derivaty atd... . Vzdy vsetko obchodovat s maximalnymi moznymi ciastkami. Ak budes mat kusok stastia, tak jeden z uctov spravi uzasny, vysoko nadpriemerny mesacny vykon. Pravdepodobne to vsak nebude stacit na toho, kto spravi tisice percent. Tiez cakam, ze prvy bude mat okolo desat tisic percent. Vysledok tejto hry nema celkom nic spolocne s realnym obchodovanim, lutujem ludi, ktori si na zaklade tejto hry otvoria realne ucty. Pretoze ak chces v hre vyhrat alebo dosiahnut vyborny vysledok, vyslovene nesmies pouzivat ziaden money management. A v realite si samozrejme nemozes dovolit vymazat viacero uctov naraz, kvoli tomu aby sa jeden zhodnotil nadpriemerne.
|
|
| Hore |
|
 |
|
Pette
|
Predmet príspevku: Re: FOREX Odoslané: Št 10 08, 2009 5:36 pm |
|
|
|
Presne tak. Kto robi na realnom ucte, tomu velmi tazko pripadne otvorit poziciu z celeho uctu a cakat, co bude. To, co sa X mesiacov a rokov v takejto sutazi neplati.
_________________ http://www.pette.sk
|
|
| Hore |
|
 |
|
jan
|
Predmet príspevku: Re: FOREX Odoslané: Po 11 09, 2009 2:00 pm |
|
|
vitazna strategia bola presne podla ocakavania. Pre realne obchodujuceho cloveka z takejto sutaze nevyplyva ziadne ponaucenie. (do obchodov som sla s maximalnym rizikom, vsetko som stavila na, za vsetky peniaze som predala, nakupila som samozrejme za vsetko ... ) http://www.topky.sk/cl/13/599407/Najlep ... -dovolenkeMoja stratégia spočívala v agresívnom štýle obchodovania, a to prvé dva týždne súťaže. Pozície som držala otvorené krátku dobu, do jednotlivých obchodov som šla s maximálnym rizikom. Keď sa trh nepohyboval podľa mojich predstáv, zatvárala som s čo najmenšou stratou. Potom som stratégiu zmenila, keď som mala nahrané, tak som všetko stavila na korekciu trhu a za všetky peniaze som predala ropu, ktorej cena sa mi zdala príliš vysoká. Ale nevyšlo to. Tak som sa vrátila na trh EUR/USD, nakúpila som, samozrejme za všetko a nad 1,500 som zas všetko predala. Po niekoľkých dňoch, keď nastala korekcia trhov, som na tom zapracovala a to rozhodlo.
|
|
| Hore |
|
 |
|
Pette
|
Predmet príspevku: Re: FOREX Odoslané: Po 11 09, 2009 7:37 pm |
|
|
|
| Hore |
|
 |
|
jozofx
|
Predmet príspevku: Nove leverage rules (max 10:1) ? Odoslané: Pi 01 15, 2010 7:52 pm |
|
Založený: Ut 07 14, 2009 5:12 pm Príspevky: 37
|
Vobec som nezaregistroval, ze amici spekuluju o zavedeni max. paky 10:1 pre forex Tu je o tom clanok, jasne ze sa to brokerom nepaci: Citácia: "FX Solutions, GFT, Oanda, IBFX, Gain Capital, FXCM, FXDD, PFG Best and CMS Forex will move together in this issue in order to avoid this rule. If the proposal passes the US fx industry will cease to exist and be either bankrupt or go offshore." http://www.fxstreet.com/news/forex-news ... 1f004d395f
|
|
| Hore |
|
 |
|
Maratamus
|
Predmet príspevku: Re: FOREX Odoslané: So 01 23, 2010 6:38 pm |
|
Založený: Ne 01 03, 2010 8:49 pm Príspevky: 15
|
|
Aj ja som si to len nedavno vsimol. Uz sa buria aj individualni traderi, ktori obchoduju s velkymi uctami, faktom je ze US brokerov by to zabilo.
_________________ Skype: Maratamus
|
|
| Hore |
|
 |
|
iveta
|
Predmet príspevku: Re: FOREX Odoslané: St 02 24, 2010 2:16 pm |
|
Založený: St 02 24, 2010 12:36 pm Príspevky: 29
|
|
Som rada že tu má kto čo povedať na tému forex.Velmi rada by som sa dozvedela o forexe čo najviac.Hlavne ako sa dá cez neho investovať. Ďakujem
|
|
| Hore |
|
 |
|
mrqua
|
Predmet príspevku: Re: FOREX Odoslané: Pi 07 16, 2010 10:50 am |
|
Založený: Pi 07 16, 2010 10:44 am Príspevky: 2
|
|
Vazeni, neviem ci je to nahoda, ale pocas 4 dni som na deme zarobil cez 2500EUR.. Trochu som co to poprecital na US/CZ a SK foroch, sledoval som spravy atd. a aj tak urobil vlastnu strategiu, hlavne na vyvoji grafoch... Nepisem tu preto ze by som sa chcel chvalit, ale skor ma zaujima Vas nazor aky je v podstate rozdiel medzi demom a live, ci sa jedna o data identicke, len peniaze nie su ratane live systemom.. Je to nahoda, alebo fakt len cit pre menovy trh a pocit ze nehram za vlastne...
dikes, pekny den
Marcel
|
|
| Hore |
|
 |
|
radvan
|
Predmet príspevku: Re: FOREX Odoslané: Pi 07 16, 2010 12:04 pm |
|
Založený: Ne 05 20, 2007 8:26 am Príspevky: 737
|
|
bol si niekedy v kasine? ... ja som bol minule a len som pozeral farby a ako sa toci to koleso ... a potom som mal strasne silny cit, to poznas asi ... tak som hral na cervenu ... a zarobil som 2500E ...
co myslis, je to nahoda alebo mam cit pre farby ?
|
|
| Hore |
|
 |
|
JUGGLER
|
Predmet príspevku: Re: FOREX Odoslané: Pi 07 16, 2010 2:18 pm |
|
Založený: Št 04 17, 2008 7:39 pm Príspevky: 1701
|
mrqua napísal: Vazeni, neviem ci je to nahoda, ale pocas 4 dni som na deme zarobil cez 2500EUR.. Trochu som co to poprecital na US/CZ a SK foroch, sledoval som spravy atd. a aj tak urobil vlastnu strategiu, hlavne na vyvoji grafoch... Nepisem tu preto ze by som sa chcel chvalit, ale skor ma zaujima Vas nazor aky je v podstate rozdiel medzi demom a live, ci sa jedna o data identicke, len peniaze nie su ratane live systemom.. Je to nahoda, alebo fakt len cit pre menovy trh a pocit ze nehram za vlastne...
dikes, pekny den
Marcel Nie je to náhoda. Je to vábenie diabla. Nejak ťa tá burza musí privábiť a vcucnúť na cestu do pekla tým, že ti dá prvé zisky zadarmo a vsugeruje Ti, že si génius. Brokeri napríklad vábia nových klientov cez investičné súťaže, kde zrazu stovky géniov zhodnocujú svoje vklady o stovky až tisícky %... Kasína ti dajú peniaze zadarmo, aby ťa vtiahli do hry... Nepodľahni ilúziám, že máš nejaký cit, či talent. Čaká ťa spústa práce. Začína to vzdelávaním, pokračuje skúsenosťami, vypracovaním pravidiel, systému a až potom zistíš, či na to vôbec máš psychiku. A nestačí len zarábať, treba aj prežiť. Neprežiť znamená, že aj po dlhom čase zarábania môžeš skrachovať. Vo forexe prežije maximálne jeden zo sto. Začni z druhej strany. Uvedom si , že to je náhoda a že nejde o nič pokiaľ nejde o skutočné peniaze. Z pokory a uvedomenia si vlastnej neschopnosti vyrastá vôľa stať sa dobrým obchodníkom.
_________________ Kupujem strach, predávam ilúzie. PISCES MORTUI SOLUM CUM FLUMINE NATANT - “Iba mŕtva ryba pláva s prúdom.” Kto to vie, ten to robí. Kto to nevie, ten to učí. Kto to nevie učiť, ten to riadi.
|
|
| Hore |
|
 |
|
mrqua
|
Predmet príspevku: Re: FOREX Odoslané: Pi 07 16, 2010 10:53 pm |
|
Založený: Pi 07 16, 2010 10:44 am Príspevky: 2
|
JUGGLER napísal: Nie je to náhoda. Je to vábenie diabla. Nejak ťa tá burza musí privábiť a vcucnúť na cestu do pekla tým, že ti dá prvé zisky zadarmo a vsugeruje Ti, že si génius. Brokeri napríklad vábia nových klientov cez investičné súťaže, kde zrazu stovky géniov zhodnocujú svoje vklady o stovky až tisícky %... Kasína ti dajú peniaze zadarmo, aby ťa vtiahli do hry...
Nepodľahni ilúziám, že máš nejaký cit, či talent. Čaká ťa spústa práce. Začína to vzdelávaním, pokračuje skúsenosťami, vypracovaním pravidiel, systému a až potom zistíš, či na to vôbec máš psychiku. A nestačí len zarábať, treba aj prežiť. Neprežiť znamená, že aj po dlhom čase zarábania môžeš skrachovať. Vo forexe prežije maximálne jeden zo sto.
Začni z druhej strany. Uvedom si , že to je náhoda a že nejde o nič pokiaľ nejde o skutočné peniaze. Z pokory a uvedomenia si vlastnej neschopnosti vyrastá vôľa stať sa dobrým obchodníkom. Dikes, a ja uz som si myslel ze sa mi asi fakt dari... dnes uz cez 3500EUR v pluse za 5 dni... Idem si vygooglit nejake slusne zdroje pre vyucbu a uplne pochopenie menovej burzy, ale otvorene, kolko sa da realne robit mesacne ak zacnem s nejakymi 5000-10000EUR Je pravda ze na to skor potrebujem odvahu a pokrokove myslenie, obidve mam.(pametam ako sme v BA mali na rulete v poluse s kamosom za 30000SK nahratych cez 300000SK co je desatnasobok a isli sme do ZA vysmiaty, sikmooky len tak cumeli.. Z forexu nemam strach, len potrebujem vediet ci mam sancu prerazit, pretoze ak je to podvod zo strany brookera, tak mi ani odvaha a ani pokrokove myslenie a infos nepomozu.. Ak mate skusenosti s world systemami dajte tipa prosim, ja som teraz na deme s VT trade u http://www.cmsfx.comDikes
|
|
| Hore |
|
 |
|
jan
|
Predmet príspevku: Re: FOREX Odoslané: So 07 17, 2010 4:24 pm |
|
|
mrqua napísal: ale otvorene, kolko sa da realne robit mesacne ak zacnem s nejakymi 5000-10000EUR Realne a otvorene? No dobre. Ako zacinajuci priemerny obchodnik budes robit na forexe s takymto uctom tak okolo minus 500 Eur/mesacne. Forex je viac-menej ruleta. Budes potrebovat velky ucet aby si nemusel pouzivat velku paku. Na forexe musis mat do extremov vypracovane riadenie rizika, akekolvek zavahanie moze vyjst velmi draho. Bez excelentneho riadenia rizika skor alebo neskor prides o cely ucet, bez ohladu na to ako sa ti dovtedy darilo. Treba sa naucit ovela viac ako si momentalne predstavujes. Dolezite je tiez co najskor a najlacnejsie zistit, ci forex pre teba je alebo nie je.
|
|
| Hore |
|
 |
|
spoty
|
Predmet príspevku: Re: FOREX Odoslané: So 07 17, 2010 6:16 pm |
|
Založený: Št 10 15, 2009 6:00 pm Príspevky: 84
|
|
ja by som nebol taky pesimista, ak:
min. 6 mesiacov na deme min. 6 mesiacov studia
risk management: 1% z uctu na obchod max. paka 1 k 3
zvysok bude zalezat len na skusenostiach, povahe a chuti dalej sa vzdelavat na real ucte.
|
|
| Hore |
|
 |
|
jogobela
|
Predmet príspevku: Re: FOREX Odoslané: Ne 07 18, 2010 9:54 am |
|
Založený: Po 08 04, 2008 8:03 pm Príspevky: 633
|
mrqua napísal: Je pravda ze na to skor potrebujem odvahu a pokrokove myslenie, obidve mam.(pametam ako sme v BA mali na rulete v poluse s kamosom za 30000SK nahratych cez 300000SK co je desatnasobok a isli sme do ZA vysmiaty, sikmooky len tak cumeli..
Mna by skor zaujimalo pokracovanie tohto pribehu, tj. ako ste v dalsom kasine o tieto vyhrate peniaze prisli Precitaj si tuto diskusiu: http://www.financnik.cz/forum/read.php?23,167820Chlapci tam verne popisuju,ako roky bojuju s burzou a stale na nej nezarabaju... Az mi je to divne,ze tieto prispevky presli cez "Financnicku cenzuru"...
_________________ Pravdepodobnost neoklames.
|
|
| Hore |
|
 |
|
Mika
|
Predmet príspevku: Re: FOREX Odoslané: Št 07 22, 2010 4:48 pm |
|
Založený: Ut 05 18, 2010 9:17 am Príspevky: 51
|
|
jogobela vo forach na financniku je co sa prispevkou tyka cenzura minimalna, pokial niekto nepride z bajkou ako financnici vlastne zacinali, ze to neboli ziadny dlhodobi traderi ale len studentici jedneho ceskeho dinosaura toma. pokial dodrziavas pravidla fora tak ti nikto ziadny prispevok nevymaze. poznam odtial dost ludi a ked sme sa o tom bavili,tak sa nikto na ziadnu cenzuru nestazoval.
|
|
| Hore |
|
 |
|
msamp
|
Predmet príspevku: Re: FOREX Odoslané: Pi 08 13, 2010 1:31 pm |
|
Založený: St 08 04, 2010 2:40 pm Príspevky: 5
|
CHCETE OBCHODOVAŤ FOREX? Spoločnosť AMP Trading umožňuje okrem obchodovania futures na Americkom a Europskom trhu prostredníctvom obchodnéj platformy Ninja Trader s datami od Zen Fire aj možnosť obchodovať jeden z nalikvidnejších marketov v súčastnosti a to FOREX. Obchodovať môžete na mini účet ako aj na regulárny účet a zvoliť si z viacerých sofistikovaných obchodných platforiem ako sú Ninja Trader FX,Currenex,Core Options . Obchodovat môžete od $ 250 pri otvorení mini účtu kde hodnota jedneho lotu je $ 10 000 a hodnota jedneho pipu sa rovna $ 1 alebo si otvorte regulárny účet s vkladaom $ 2500 kde je hodnota jedného obchodovaného lotu sa rovná $ 100 000/s jednou otvorenou pozíciou kontrolujete tuto hodnotu /a hodnota pipu je $ 10. V prípade obchodovania FOREXU cez platformu Ninja Trader FX máte k dispozicii ATM strategie zdarma. Pre záujemcov o obchodovanie obcií na forex máme k dispozícii platformu CoreOptions kde môžete obchodovať už od $ 1000. Viac informácii najdete na tomto odkaze: http://www.ampforex.com/Prehľad spredov nájdete na tomto odkaze: http://www.ampforex.com/spreads_margins.htmlDemo: http://www.ampforex.com/ninja_trader_fx.html
|
|
| Hore |
|
 |
|