jogobela napísal:Andrej, chcem sa ta spytat, ako si spokojny s real-uctom u Forex.com.
Ake nedostatky si u nich zistil pri zivom obchodovani mikrolotov?
Maju aj nejake indexy v ponuke?
Ake problemy sa vyskytli s prevodom penazi?
No momentalne som stiahol peniaze od nich a mam ich na XTB-Option trader. Resp. Mam tam jednu stratovu Long call opciu ktrej sa neviem zbavit

, long call nikdy viac radsej budem skromnejsi a otvorim binarnu.
Na ucet som zasielal 1000 USD Forex.com s pobockou v UK, mal som USD ucet ( aj mam ale prazdny ).
Pri posielani prostriedkov som nezaskrtol jedno policko ( dovod ) cakal som tyzden a sa mi vratili peniaze ze som to nezaskrtol.
Poslal som to urychlene tak som platil poplatok 50 EUR u SLSP , doslo im to za cca 2-3 dni normalne to mam bez poplatku mam VŠ studentsky ucet.
Ucet sa ti uroci 1% ak mas nad 1000 USD. tiez ak chces spatna si poslat penaize z anglicka tak je poplatok 25 / USD,EUR,GBP/ podla toho aky mas ucet. S prevodom ako takym problem nebol viacmenej mi vzdy dosli peniaze v takom mnozstve akom mali - cakal som vzdy cca tyzden. Co sa tyka konverzie z USD < -> EUR tak to zabezpecuje banka ktora peniaze prijma.
Pri obchodovani mikrolotov to s mikrolotmi bolo v pohode. Ale velmi casto sa mi stalo ze pri vacsich pohyboch alebo proste len tak bez priciny sa mi nedalo na ucet napojit ... som im tam myslim raz aj pisal ze co sa deje. To ma hrozne stvalo a viacmenej z casti aj preto som stiahol peniaze. Lebo ked sa cely den neda napojit a vy tam mate otvorene obchody tak to sranda nieje...
Ponuku mali skromnu napr. oproti XTB. vid.nizsie.
Co sa tyka korelacie cien s inymi platformami tak sa to odlisovalo cca o 1-2 pipsy ale je to zrejme aj tym ze je tam casovi posun. T.j. obchodujes s casovym posunom o 1 hod dozadu.
Viac asi nic klasika ako kazdy MT4.
---------------------------------------------------------------------------------