20 z 50 000?seven napísal:ad sutaz: po prvom dni 20 ludi zisk viac ako 130%/ 1den... ako to ti ludia robia.?
Škoda že neuverejňujú koľko už skrachovalo...
Aj v lote všetci vidia len víťaza.
20 z 50 000?seven napísal:ad sutaz: po prvom dni 20 ludi zisk viac ako 130%/ 1den... ako to ti ludia robia.?
Pette napísal:Ako? Ruleta.
Mas 10 tisic eur, teda 10 lotov EURUSD, stavis povedzme 7 lotov na rast, urobis 0,5 percenta krat paka.
V realite samozrejme na takuto ruletu ma malo ludi, cca tolko, ako na realnu v kasine s takou sumou.
ECN brokeri nemaju pevne spready a beru za kazdy obchod (maly) poplatok.frakan napísal:Ako zistím, kto nie je marketmaker?
musis ist na plny margin.seven napísal:ad sutaz: po prvom dni 20 ludi zisk viac ako 130%/ 1den... ako to ti ludia robia.?.))
http://www.fxstreet.com/news/forex-news ... 1f004d395f" onclick="window.open(this.href);return false;"FX Solutions, GFT, Oanda, IBFX, Gain Capital, FXCM, FXDD, PFG Best and CMS Forex will move together in this issue in order to avoid this rule. If the proposal passes the US fx industry will cease to exist and be either bankrupt or go offshore."
Nie je to náhoda. Je to vábenie diabla. Nejak ťa tá burza musí privábiť a vcucnúť na cestu do pekla tým, že ti dá prvé zisky zadarmo a vsugeruje Ti, že si génius.mrqua napísal:Vazeni, neviem ci je to nahoda, ale pocas 4 dni som na deme zarobil cez 2500EUR.. Trochu som co to poprecital na US/CZ a SK foroch, sledoval som spravy atd. a aj tak urobil vlastnu strategiu, hlavne na vyvoji grafoch...
Nepisem tu preto ze by som sa chcel chvalit, ale skor ma zaujima Vas nazor aky je v podstate rozdiel medzi demom a live, ci sa jedna o data identicke, len peniaze nie su ratane live systemom.. Je to nahoda, alebo fakt len cit pre menovy trh a pocit ze nehram za vlastne...
dikes, pekny den
Marcel
Dikes, a ja uz som si myslel ze sa mi asi fakt dari... dnes uz cez 3500EUR v pluse za 5 dni...JUGGLER napísal: Nie je to náhoda. Je to vábenie diabla. Nejak ťa tá burza musí privábiť a vcucnúť na cestu do pekla tým, že ti dá prvé zisky zadarmo a vsugeruje Ti, že si génius.
Brokeri napríklad vábia nových klientov cez investičné súťaže, kde zrazu stovky géniov zhodnocujú svoje vklady o stovky až tisícky %...
Kasína ti dajú peniaze zadarmo, aby ťa vtiahli do hry...
Nepodľahni ilúziám, že máš nejaký cit, či talent.
Čaká ťa spústa práce. Začína to vzdelávaním, pokračuje skúsenosťami, vypracovaním pravidiel, systému a až potom zistíš, či na to vôbec máš psychiku.
A nestačí len zarábať, treba aj prežiť.
Neprežiť znamená, že aj po dlhom čase zarábania môžeš skrachovať.
Vo forexe prežije maximálne jeden zo sto.
Začni z druhej strany. Uvedom si , že to je náhoda a že nejde o nič pokiaľ nejde o skutočné peniaze.
Z pokory a uvedomenia si vlastnej neschopnosti vyrastá vôľa stať sa dobrým obchodníkom.
Realne a otvorene?mrqua napísal:ale otvorene, kolko sa da realne robit mesacne ak zacnem s nejakymi 5000-10000EUR
mrqua napísal:Je pravda ze na to skor potrebujem odvahu a pokrokove myslenie, obidve mam.(pametam ako sme v BA mali na rulete v poluse s kamosom za 30000SK nahratych cez 300000SK co je desatnasobok a isli sme do ZA vysmiaty, sikmooky len tak cumeli..
ahoj marcelmrqua napísal:Vazeni, neviem ci je to nahoda, ale pocas 4 dni som na deme zarobil cez 2500EUR.. Trochu som co to poprecital na US/CZ a SK foroch, sledoval som spravy atd. a aj tak urobil vlastnu strategiu, hlavne na vyvoji grafoch...
Nepisem tu preto ze by som sa chcel chvalit, ale skor ma zaujima Vas nazor aky je v podstate rozdiel medzi demom a live, ci sa jedna o data identicke, len peniaze nie su ratane live systemom.. Je to nahoda, alebo fakt len cit pre menovy trh a pocit ze nehram za vlastne...
dikes, pekny den
Marcel
Ani nie, TakeProfit alebo TrailingStop. Pri vstupe ich nastavym a potom sa uz o dane pozicie "nestaram". Jedine ze by uplne stratili potencial alebo nastal nejaky event ktory by ma donutil ich uzatvorit v strate.kontrarian napísal:To su tie tazke straty, ktore praviadelne utrpujem ( nedostatok trpezlivosti na drzanie do zisku). S tym ma ale problem kazdy, ze?
Ja ti to nevycitam, ber to ako radu, ked to bude neprehladne nebude ti to nikto citat ver mi. Plati to tak vsade. Tiez ked v praci dostanem email v ktorom mam 7 priloh a este v kazdej po 5 reply a niekto mi povie ze vyber si z toho tie 3 informacie ktore potrebujes tak mu kaslem na to a poviem mu ze bud mi to napis tie 3 info co mi treba do tabulky alebo ti kaslem na to, ja to hladat v tej spleti nepotrebnych informacii nebudem.kontrarian napísal:Biosko, vcera som dal tiez vypis...je tam SEC cas a uroven vstupu / vystupu...predpokladam, ze fx hrac nema ziadny problem pozriet par pozicii na grafe. Ja mam napr. vsetky levely a tech. urovne v hlave a ak mi napises spetne par vstupov, zavriem oci a viem co si robil a ako dobre si to robil.Ale posielam aj graf, ak nemate vlastny.
V prvom rade si treba uvedomit, ze s 99% pravdepodobnostou tu nikto nebude podla teba tradovat, ani podla mna ani podla nikoho na tomto fore. Kazdy tu ma vlastnu hlavu a vlastne trady. V prvom rade by to malo byt o tebe, ty by si mal prijst na to kde v svojom tradingu robis chyby, kde su tvoje nedostatky, kde sa chces zlepsit. Vypocut si kritiku, mozno si z nej nieco zobrat, mozno nie.kontrarian napísal:Ak budete rozumne diskutovat, mozno to tu dam obcas v predstihu. Vlastne aj vcera ak si cital pozorne si dostal tipy.. (dnes si mohol urobit to co ja: range trade)...alebo este vcera si mohol vstupit do longy....a aj velakrat predtym vam neustale davam indicie (kde je trend atd)
za tú farbu máš nárok na verejnú pochvalu pred naštartovanou V3S, ale inak to ostatne vyznie komplikovanejšie jak kvantová fyzika ... chlape ako fakt si tu niekoho chceš získať zakrelovaním do grafu po funuse ... nesrandujkontrarian napísal:ten graf ( Strasti, je tam uz aj zlta)
niečo si z toho vyber ...http://www.zzz.sk/?page=hladaj&typ=psychiatrickakontrarian napísal:Inac som vam tu pred cca hodinou pisal, ze cakam lepsie US dat a kratkodobe posilnenie USD ( jasny tip na dalsiu news trade v predstihu)...stalo sa, data lepsie dolar kratkodobo up ( usd/jpy hore,usd/cad hore, gbp/ usd dole eur/usd dole) inac eur/usd este predtym ako jediny prerazil hore ale po news korigoval...teraz je uz naspat( pisal som, kde su signaly, ale aj zatial chop))...som si isty, ze vsetci tuna viete, ze USD ma rozne typi spravania sa na news a niekedy po dobrych datach reguje hore a niekedy dole.to patri taktiez k vseobecnemu prehladu na fx...ok uz vam tu neposielam dalsi vypis, lebo zase poviete , ze ten stary blazon sa vyhraza a dava tu spatne obchody na ktore nedal ziadne indicie...Majte sa fx borci a poriadne backtestujte (: