Ano viem. Prave vcera som narazil na moji 3 dobrych znamych, ktorym ludia z Partnersu zo skupiny Cagana okolia PD "perfekne poradili". Uz som si myslel ze je to perfekna firma, ale zial musim konstatovat, ze je to len dalsia firma odpadlikov OVB ktory dalej vidia klientov, len ako potencionalny zdroj svojho financneho profitu. Nic ine sa na to neda povedat, ako obohacovanie na ukor neznalych ludi.
Uvediem dovody:
1. klient zaraba cca 700 eur a je mlady clovek, ktory ma buducnost pred sebou
Poradene mu bolo poistenie v sume 70 eur mesacne, aj ked uz ma jedno v sume 20 eur (co bolo plne postacujuce). Jeho potreba je uplne ina, do akej ho natlacili, samozrejme nie za ucelom poradit klientovi ale svojmu vrecku (provizia). Dany klient potrebuje kratkodobe investicie max na 5,6 rokov nakolko sa planuje zenit a mat deti.(samozrejme na stavebne sporenie nebol prehovorerny, nakolko je zato mala provizia). Pritom predpokladam ze dany sprostredkovatel o 5 rokov ani nebude vediet ze nejake poradenstvo robil, lebo ak bude robit takto dalej, tak mu najskor niekto rozbije hubu a skoci s poradenstvom (odrbavanim).
2. klient studentka (co zaraba len brigadne), tak isto jej bola poradena super bomba poistka v sume 40 eur mesacne, podotykam studentka, ktora bola aj nahovorena na ich super skolenia "vraj nejaka akademia - asi ako odrbat ludi a zarobit ich tam ucia"
Tak isto uplne ina potreba, osamostanit sa a vydat sa a mat deti. Pritom este nema ani stale zamestnanie.
3. klient robotnik na urovni minimalnej mzdy, mlady clovek, tak isto mu bola poradena super bomba poistka za 40 eur mesacne, podotykam je to tak isto mlady clovek, ktory sa chce osamostatnit. Urcite sa mu to podari, s takymito radami to urcite do dochodku snad stihne.
Zaverom dufam ze, ak toto citaju ludia s Partnersu, tak si uvedomia, ze takymto sposobom sa im bude darit este mozno max 5 rokov. Dufam, ze prehodnotia svoj pristup ku klientom a nebudu chciet zo seba urobit len milionarov za 4 roky. Mam v Partnerse vela priatelov, ktorych uznavam, ale toto co sa stalo mojim znamim neprajem nikomu.