takže akonáhle dosiahneme dobré hodnotiace číslo(čo som pozeral tabuľky ktoré som našiel na internete by to malo byť 6 rokov) vyberieme nehnuteľnosť ktorú chceme kúpiť, PSS poskytne 50 000 bez problémov?
Nehnuteľnosť môže byť dúfam tá čo sa bude kupovať?
a na kúpu zariadenia môžme použiť aj časť z tých poskytnutých financí od PSS teda z úveru?
prepáčte že toľko otázok ale chcem v tom mať absolútne jasno
mám známeho ktorému neposkytli úver kvôli tomu že si ho nevedeli na úverovom registri overiť, vraj kvôli tomu že ešte nikdy žiaden úver nečerpal
Ondrej.Harmady píše:A druhá vec v ktorej potrebujem mať jasno: pokiaľ si kúpi byt v hodnote 50 000€ poskytnutý stavebný úver môže použiť na nákup zariadenia ktoré sú vymenované v tých pdf-súboroch čo ste mi poslali. je to tak?
Dobre tak aby sme si to zhrnuli...Pokiaľ mojej dcére nasporíme za 6 rokov 50000€ a hodnotiace číslo bude vyhovujúce, PSS jej poskytne zbytnú sumu, 50 000€ na kúpu bytu uplne bezproblémov, aj keby bola napr. nezamestnaná, slabo zarábajúca, alebo živnostník čo má malé daňové priznanie. Rozumiem tomu správne?
A druhá vec v ktorej potrebujem mať jasno: pokiaľ si kúpi byt v hodnote 50 000€ poskytnutý stavebný úver môže použiť na nákup zariadenia ktoré sú vymenované v tých pdf-súboroch čo ste mi poslali. je to tak?
Späť na Investovanie v začiatkoch - začíname sporiť, investovať,
Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 2 hostia