Avsak, je na kazdom, aby zistil, ktore z tych indikatorov su naozaj uzitocne...
John J. Murphy: Technical analysis of the financial markets
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
- Lobista
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Ne 16 12, 2007 11:46 pm
John J. Murphy: Technical analysis of the financial markets
Dovolim si odporucit zaujemcom o technicku analyzu -- je to velmi zaujimavo spravena kniha, vhodna aj pre zaciatocnikov /vysvetlene su napr. jednotlive typy grafov/, ale aj pre stredne pokrocilych /vysvetluje mnozstvo indikatorov a inych veci/. Okrem vseobecneho vysvetlenia jednotlivych technik ich autor vzdy aplikuje aj konkretne na trh futures. Ma okolo 500 stran.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
- Been thanked: 1 time
- Kontaktovať používateľa:
Re: John J. Murphy: Technical analysis of the financial markets
no šak prezraď ktoré sú tie tvojeAvsak, je na kazdom, aby zistil, ktore z tych indikatorov su naozaj uzitocne...
tato knizka je idealny vianocny darcek pre nejakeho quanta...... ked ho chceme nasrat
- Lobista
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Ne 16 12, 2007 11:46 pm
Z toho, co som skusal na Forexovom deme XTBno šak prezraď ktoré sú tie tvoje
Este som zistil, ze je velmi dobre pozriet si historicky vyvoj cien, na ktorom je obcas vidiet formacie, ktore sa v konkretnom pare /komodite/ pravidelne opakuju, akurat su raz vacsie, inokedy mensie -- ale tvar je ten isty. Takze, asi tak
Disclaimer: V TA som zaciatocnik, takze moje tvrdenia berte s rezervou
-
radvan
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: Ne 20 05, 2007 9:26 am
- Been thanked: 11 times
mas precitane ?jonatanus napísal:tato knizka je idealny vianocny darcek pre nejakeho quanta...... ked ho chceme nasrat
http://www.Quantpedia.com - the leading quantitative trading research company
precitane je trocha silne slovo, povedzme ze som to po 10 stranach... odlozil...radvan napísal:mas precitane ?)
(nezahodil, mozno sa mi bude kyvat stol a budem potrebovat nejaku dobre hrubu knizku podlozit, potom sa iste hodi)