| Autor |
Správa |
|
JUGGLER
|
Predmet príspevku: Re: Prípravok na rast vlasov Odoslané: Ut 12 29, 2009 3:26 pm |
|
Založený: Št 04 17, 2008 7:39 pm Príspevky: 1701
|
billi napísal: Juggler- Biznis je aj o peniazoch a kontaktoch. To je. Ale nie primárne. Väčšina ľudí sa vyhovára, že nerobí biznis, lebo nemá peniaze, alebo kontakty. Je na to pekné príslovie: ,,KTO CHCE HĽADÁ SPOSOBY, KTO NECHCE HĽADÁ DOVODY,,
_________________ Kupujem strach, predávam ilúzie. PISCES MORTUI SOLUM CUM FLUMINE NATANT - “Iba mŕtva ryba pláva s prúdom.” Kto to vie, ten to robí. Kto to nevie, ten to učí. Kto to nevie učiť, ten to riadi.
|
|
| Hore |
|
 |
|
billi
|
Predmet príspevku: Re: Prípravok na rast vlasov Odoslané: Ut 12 29, 2009 8:00 pm |
|
Založený: Po 12 28, 2009 3:54 pm Príspevky: 17
|
|
Tak to máš pravdu, ale vatšina s tých čo hladá sposoby a nemá peňiaze ďaleko nezajde. Takých odvážlivcov ale uznávam.
|
|
| Hore |
|
 |
|
jogobela
|
Predmet príspevku: Re: Prípravok na rast vlasov Odoslané: Ut 12 29, 2009 8:48 pm |
|
Založený: Po 08 04, 2008 8:03 pm Príspevky: 633
|
|
Billi: Robis si z nas srandu? Vo svojom okoli mas x ludi, co maju problemy s vlasmi. Ak 5 ludom svojou rastlinkou pricarujes vlasy, tak taky narast zakaznikov, co zacne za tebou chodit, pre tvoju stavu z rastlinky, nema ziadna pyramidova hra na svete. Tak nechapem, co vlastne od nas chces. Kup si odstavovac, nejake flasticky, vytlac na pocitaci nejake nalepky s nazvom New Hair, pockaj na jar a rozbehni byznys.Kedze je ta rastlinka zriedkava, tak ti svetove koncerny nebudu konkurovat, lebo sa im to nebude oplatit v takom malom mnozstve. Len si zisti, ci ta rastlina nie je zakonom chranena.
P.S: Este by si mal zistit, ci sa da ta rastlina pestovat v lanoch, aby ju ludia nevykynozili v honbe za modnymi ucesmi.
_________________ Pravdepodobnost neoklames.
|
|
| Hore |
|
 |
|
billi
|
Predmet príspevku: Re: Prípravok na rast vlasov Odoslané: Ut 12 29, 2009 10:04 pm |
|
|
|
Jogobela- Dal si mi nápad Mohol by som najsť testerov- ktorý by to skušali na sebe, zadarmo samozrejme. Je v tom jeden problém, čerstvá šťava funguje, ale keby sa to malo predávať vo flaštičkách, musí to byť spracované tak, aby to vydržalo a dalo sa to použiť, aj po dlhšom čase.
Som tu preto aby mi niekto poradil, už som to raz písal.
|
|
| Hore |
|
 |
|
Myk
|
Predmet príspevku: Re: Prípravok na rast vlasov Odoslané: St 12 30, 2009 1:05 am |
|
Založený: Ne 11 29, 2009 8:05 am Príspevky: 107
|
|
Asi se budu opakovat, ale podívej se na film Rozpuštěný a vypuštěný. Tam byl jeden továrník Bierhanzl, který začal prodávat mastičku na vlasy a skončil neslavně, protože po ní zákazníkům vlasy vypadaly.
Zjisti si, jestli neexistuje povinnost dermatologického testování, než začneš prodávat nějaký kosmetický přípravek. Jestli něco budeš prodávat a tvůj výrobek použitý dle návodu někoho poškodí, neseš jako výrobce docela slušnou (finanční a asi i trestní) zodpovědnost.
|
|
| Hore |
|
 |
|
jogobela
|
Predmet príspevku: Re: Prípravok na rast vlasov Odoslané: St 12 30, 2009 9:06 am |
|
Založený: Po 08 04, 2008 8:03 pm Príspevky: 633
|
|
Myk,take zle to asi nebude. Potom by sa nemohli predavat ani bylinkove caje. Cital som o nejakom francuzskom liecitelovi, ktory liecil iba bylinkami aplikovanymi zvonku(rozne zabaly, macanie noh v bylinkovych odvaroch ap.) On vravel, ze ucinne latky z byliniek sa vstrebaju aj cez kozu ale on nemoze byt napadnuty, ze niekomu uskodil, nakolko nikomu neaplikoval bylinky vnutorne, formou caju.
_________________ Pravdepodobnost neoklames.
|
|
| Hore |
|
 |
|
comeoff
|
Predmet príspevku: Re: Prípravok na rast vlasov Odoslané: So 01 02, 2010 6:14 pm |
|
Založený: Ut 10 13, 2009 4:58 pm Príspevky: 34
|
Myk napísal: Zdarma ti poradím marketingový trhák:
Pojmenuj výrobek "Bierhanzlova mast".
Bierhanzlova mast, na lysinu past.  ))) skoro som spadol zo stolicky
|
|
| Hore |
|
 |
|
billi
|
Predmet príspevku: Re: Prípravok na rast vlasov Odoslané: Št 02 11, 2010 10:44 am |
|
|
|
Tý ktorý máte záujem, uvedte aj svoju mailovú adresu, alebo Skype. Preposlanie cez túto stránku očividne nefunguje. Takto sa nedohodneme.
|
|
| Hore |
|
 |
|
ARM
|
Predmet príspevku: Re: Prípravok na rast vlasov Odoslané: Pi 07 02, 2010 10:40 pm |
|
Založený: Št 09 04, 2008 3:32 pm Príspevky: 10
|
|
| Hore |
|
 |
|
Brani
|
Predmet príspevku: Re: Prípravok na rast vlasov Odoslané: So 07 03, 2010 10:02 am |
|
Založený: So 06 13, 2009 10:47 am Príspevky: 160
|
Mno neviem. Velmi ti želám, aby to bola pravda. Pretože sa vo svete hovorí: Kto vynájde liek na plešatenie, tak zo dňa na deň riadi Baworáka  Existuje množstvo prípravkov či už na prírodnej, alebo umelej báze. Ale ani jeden nemal nejak uspokojivé účinky. Platí jedno zásadné pravidlo. Tam kde sú vlasy už neni, tak ani nikdy nebudú. Pretože korienky sú odumreté. Treba vyskúšať a posúdiť.
_________________ This makes me homesick: http://www.youtube.com/watch?v=aBNu8ahM ... re=related
|
|
| Hore |
|
 |
|
ARM
|
Predmet príspevku: Re: Prípravok na rast vlasov Odoslané: Ut 07 20, 2010 6:18 pm |
|
|
|
Tento billi je nejaky podvodnik ktory sa velmi nudi doma. Nema co robit a vymysla sprostosti. Alebo je to nejake decko ktore pozeralo casto harryho potera
|
|
| Hore |
|
 |
|
Brani
|
Predmet príspevku: Re: Prípravok na rast vlasov Odoslané: Št 07 22, 2010 4:33 pm |
|
|
|
| Hore |
|
 |
|
ARM
|
Predmet príspevku: Re: Prípravok na rast vlasov Odoslané: Št 07 22, 2010 6:38 pm |
|
|
|
najprv odpisal. ze mozme sa stretnut,pokecat ak som z ba. Napisal som ze som z ba,a ze mozme sa okamzite stretnut,dal som mu telefonne cislo,povedal som mu ze nasa spolocnost ma volne zdroje na financovanie dobrych projektov,a ze mame vela skusenych a kvalitnych ludi pod sebou na dotiahnutie podniku az do uspechu. A uz mesiac je ticho ten podvodnik infantilny. Tak co si mame o tom mysliet? Nemaju ani dieravy centik taki ludia ani co robit tak pisu sprostosti na internet. Vedia ze cez monitor nikto im zuby nevyrazi za klamstva...
|
|
| Hore |
|
 |
|
Brani
|
Predmet príspevku: Re: Prípravok na rast vlasov Odoslané: Pi 07 23, 2010 8:09 pm |
|
|
|
| Hore |
|
 |
|