clovece nestasna,toto neni moje vlakno,abych psal moje
obchody
Natoz abych je hlasil tobe,abys mi veril,nebo co.To myslis vazne?
Tohle je tvoje vlakno,ty si tu pis co uznas za vhodne,ale vis co,kdyz neco kulha na obe nohy,musim se vyjadrit,protoze ja pouzivam protitrendovy system,a moooc
dobre vim co dokaze,i kdyz je zjevne daleko presnejsi nez tvuj-ale o tom nechci mluvit,protoze muj hleda EXTREMY.
Podivej,staci,kdyz budes psat pravdu.To je cele.Uvedom si,ze ti lide,co tu smejdi kolem sebe,a teprve se hledaji,vezmou klidne svy penize,a jdou do toho.
Takze jim reknu: chlapci,ma to ale par hacku,bez uctu nad 50k do toho nelezte.
Nebo viz vyse:
Moji mili,dnes vam neco predvedu...predvedu vam,jak se dela arbitraz,a jdu do toho,protoze situace je takova a takova,ale ne zplnym uctem,protoze si 10% proste necham na cigarety,protoze je tam preci jenom asi jedno promile pravdepodobnosti ze to nevyjde se ziskem ale z nulou-ci malym prodeleckem..
Tak takhle se pratele dela obchod,sledujete?...
Jenze ty ne,ty si porad meles tu svou redici,budovatelskou pisen,a ni nevis,co vlastne provedl vcera trh.
Divis se?
Jak casto se ti naskytne takovy bezpecny obchod jako byl vcera.kdy muzes ztratit za cely den seance max poplatky a nejakych par ticku spred,ale sance ze dostanes 2-5 bodu na kontrakt,jsou tak vysoke,ze to snad ani neni mozny to neudelat.
Pocitame: na pozici mas 200,pocitam ze mas na kazdou 200,tzn,zr by jsi v pohode mohl nakoupit alespon 350 kontraktu a dostat z kazdeho moc prezenu-usmoleny 3 body.
To mame= 350x3 = 1050 bodu, krat 50 dolaru...
Tak co,je ti to malo,kolik ze jsi to vcera udelal s temi 10?
Nechces abych ti vynasobil jaky jsi skvely trader,a o kolik prisli tady pionyri zisku s vedoucim.
No tak vidis.
Ber to sportovne,my to taky nebereme vsecko tak vazne,ale nekteri tady ano...
Prtoto jsem se te dnes musel zeptat,jak se tedy dela ten nespravnejsi obchod sen vsech obchodniku-arbitraz,co otevres po 15:00 naseho casiu,a v 19:00,si nechavas stavet domek na klic.
No a uz to nechme byt,protoze je vse naprosto jasne...
Mej se fajn