Hľadám investičného asistenta na zber dát, robenie flow chartov a hĺbkový prieskum podľa môjho investičného štýlu.
Mám beckerovu svalovú dystrofiu. Posledné dni sa to zhoršuje a nemám toľko energie na robenie si 100 riadkových zoznamov firiem.
Mám veľmi ambiciózne ciele a určite z toho budeš mať prínos aj ty. Posledná firma, do ktorej som investoval.
Bolo by to part-time a flexibilné. Už mám skúsenosti s Indom, ktorého som našiel na facebooku. Mal profesionálne skúsenosti v investičnej firme ale bol pomalý (platil som ho úkolovo) a trvalo mu 2 dni to čo ja dám za 30 min.
Zatiaľ len nástrel pracovnej ponuky - museli by sme mať spoločný investičný štýl, aby som nemusel stále len dávať inštrukcie.
Mal by niekto predbežný záujem?
Hľadám investičného asistenta
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Hľadám investičného asistenta
Zakladáš si účet v IB? Použi môj referral v profile, keď chceš odmenu až 1000 $ v akciách IBRK