SaSovia?

Politika, svetonázory, naša spoločnosť
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.

kdo je vam sympatickejsi?

sas
24
59%
sdku
17
41%

Celkom hlasov: 41

Brani
Silver Member *
Dátum registrácie: So 13 06, 2009 11:47 am

Re: SaSovia?

Príspevok od používateľa Brani »

Možno je to pravda a možno nieje. V dnešnej dobe už ťažko povedať.
This makes me homesick: http://www.youtube.com/watch?v=aBNu8ahM ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
jonatanus
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Št 12 04, 2007 4:02 am

Príspevok od používateľa jonatanus »

Brani napísal:V dnešnej dobe už ťažko povedať.
a v ktorej dobe to bolo lahsie povedat?
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

filip glasa napísal:http://matovic.blog.sme.sk/c/233252/Bal ... volby.html
20 mil EUR za predčasné voľby
Teraz odišiel (doplnené 24.6.2010 o 21:58)

Chvíľu po deviatej nám niekto ticho zaklopal na dvere. Keďže je to dva kroky od stola, za ktorým som sedel, počul som. Otvorím dvere a za nimi veľká kopa nešťastia. Človek, ktorý bol včera sebeistý zo sebeistých, stojí zrazu pred dverami so sklonenou hlavou a zaslzenými očami. Zavolal som ho dnu, do chodby. Prvé čo povedal bolo - Nerob to, prosím, ja som si z teba len vystrelil. Naozaj, vystrelil. Čo som mu na to povedal, si dokáže domyslieť každý.
neviem kdo si z koho striela.. (okrem tejto strany z volicov...)
Pette
Guru Member ****
Dátum registrácie: Ut 27 02, 2007 4:59 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Príspevok od používateľa Pette »

"Nova politicka kultura"
Používateľov profilový obrázok
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
Has thanked: 2625 times
Been thanked: 2973 times

Príspevok od používateľa JUGGLER »

Pette napísal:"Nova politicka kultura"
Nevidel by som to v ,,úvodzovkách,,.
Myslím si, že v minulosti sa urobilo a realizovalo mnoho ponúk za ťažké milióny a verejnosť vidí len špičku ľadovca. Buďme radi, že niečo vidíme, hoci aj v náznakoch.
Vždy keď Fico tak bohorovne vytýka SDKÚ kupovanie poslancov, či financovanie strany vravím si: A ty Róbert, v čom všetkom si ty namočený? Hoď kameňom ak si bez viny?

Mne sa zatiaľ táto vláda celkom pozdáva.
Má snahu o novú politickú kultúru a to sa mi páči.
Ak sa im podarí dostať nakladanie z verejnými zdrojmi do legislatívnych mantinelov a stabilizovať ekonomiku - budem rád.

Keď uvažujem o bohatých sociálnych štátoch, vždy mi vyjde len jeden logický záver:

1. Prosperita vďaka podpore súkromného podnikania.
2. Legislatíva a kultúra, ktorá chráni verejné zdroje pre vytunelovaním.
3. Vygenerované a nevytunelované bohatstvo sa môže použiť na infraštruktúru a solidárne sociálne programy. A všetci sú spokojní.
:idea: ,,Amatérski investori investujúci pasívne do indexového fondu budú mať v dlhodobom horizonte lepšie výnosy ako profesionálni manažéri fondov,, Buffett :mesec:
:arrow: Vzdelávanie a užitočné info zadarmo: https://smartinvestor.sk
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

http://matovic.blog.sme.sk/c/233252/Bal ... volby.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mám rád moralistov (doplnené 25.6.2010 o 00:13)

Mám rád moralistov, ktorí teraz do mňa búšia, že mal som čušať a podať trestné oznámenie.

Prečo som teda hneď trestné oznámenie nepodal? Lebo som stále veril, že môžem veriť kamarátovi, že by také svinstvo nespravil. Je to normálny chalan a napriek tomu, že mi to viackrát potvrdil, stále som dúfal, že to bola naozaj len sranda. To je celé. Samozrejme, ak by následne ešte dobiedzal a opäť mi peniaze núkal, tak by som už konať musel a aj by som konal.

Vo štvrtok som bol v redakcii aktualne.sk robiť online rozhovor http://aktualne.centrum.sk/domov/parlam ... 583&online" onclick="window.open(this.href);return false;. Odpovedal som rad-radom na všetky otázky, nevynechal som ani jednu. Zrazu ma medzi nimi zarazila jedna o tom, že som vraj dostal ponuku zo SMER-u. Vtedy som vyšiel s pravdou von. Následne sa ma novinári na to začali pýtať, všetkým som zároveň hovoril, že stále verím, že to bola len sranda.

Mohol som si to nechať pre seba a niekedy v budúcnosti z nenazdajky vládu položiť. Nikto by nevedel ani mäkké f, len by všetci čumeli a ja by som si rátal chechtáky. Neurobil som to. Zvolil som cestu radšej túto príhodu zverejniť. Nie preto, aby som zvyšoval svoju cenu, ako tu niektorí vypisujú - veď teraz už budem naveky na očiach, takže je to logická hlúposť. Ale preto, aby som prípadným takýmto ponukám v náš prospech navždy zabránil. Pokušenie je silné pokušenie.

Ak toto moje správanie sa považuje niekto za hlúpe a nečestné, pripadá mi to smiešne. Osobne si myslím, že absolútna väčšina kritikov mnou zvoleného postupu, by bez váhania ponuku tajne prijala. Aj bez trestného oznámenia, aj bez zverejnenia.
ten matovic je uplny koblbec.

inac je to zatial ano 2 - podarilo sa zostavit pravicovu vladu - super, 2 dni po volbach je jasne ze vsetko to boli len predvolebne sracky a rovno ide z tych 12% polovica doprec.

sulik pred volbami vykrikoval ze ked nebude odvodovy bonus tak nepojdu do vlady.
sulik pred volbami vykrikoval ze prezident je mizerna funkcia pod jeho uroven, no tak bude predseda parlamentu, to uz len je fantasticka funkcia kde ma obrovsky vplyv na chod celej zemegule.
atd.
Pette
Guru Member ****

nieco take.

bohuzial, stale tu nie je politik, ktory nato naozaj ma - po vsetkych strankach, a bol by schopny urobit zasadne a tolko potrebne zmeny, pri zachovani cestnosti a bez prazdnych reci.
Brani
Silver Member *

Ja neviem ako chcú títo konsolidovať verejné financie, keď ako tak počúvam, chcú zrušiť kolky na úradoch (ak to bude nahradené platbou v hotovosti na úradoch, tak je to ok) a čo ja osobne naozaj vítam, chcú reformovať (znížiť) odvody a viac ma momentálne nenapadne. Kde chcú potom zobrať money? Zase rozpredajom zdravých, štátnych podnikov?
This makes me homesick: http://www.youtube.com/watch?v=aBNu8ahM ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

genius IV napísal:Dnes to bol fasa deň.

Od rána ma bombardovali všetci možní aj nemožní s tým, ako musím jednoznačne podať trestné oznámenie. Lebo vraj tu jednoznačne išlo o pokus o uplácanie. Ja som dookola argumentoval tým, že podľa toho, čo som mal možnosť zistiť na vlastnej koži, tak nešlo o pokus o uplácanie, ale o pokus o vtip. Síce drsný, ale bezpochyby vydarený.

Napriek tomu som sa rozhodol, že sa opýtam na názor právnika. Popísal som mu celú situáciu aj s jej večerným vyvrcholením. Opýtal sa ma - Myslíš si, že ťa chcel niekto naozaj podplatiť? Ja som mu povedal, že nie. Opýtal sa ma, či mám o tomto svojom presvedčení pochybnosť. Ja, že nie. Uzavrel to tým, že v tom prípade žiadne trestné oznámenie rozhodne podávať nemusím. S jednoduchým vysvetlením, že trestné oznámenie musí podať ten, kto má vedomosť či pochybnosť o spáchaní trestného činu.

Preto som sa definitívne rozhodol, že žiadne trestné oznámenie nepodám. Lebo nemám ani najmenšiu pochybnosť, že išlo o hlúpy, ale účinný vtip.

Avšak strana, za ktorú som kandidoval - SaS - pochybnosti má, a preto v pondelok SaS v tejto veci trestné oznámenie podáva.

Chutný bombónik na tom celom bolo stretnutie s dvoma ďalšími kamarátmi v meste. Keď ma zbadali, celí červení sa s chuti do popuku rehotali. Ja, že čo im je. Oni, že sú strašne radi, ako som sa im dal nachytať. A, že vraj ma majú aj tajne natočeného. Tak to sa už fakt teším, kedy to niekde uvidím.

Hlúpy, sprostý, drsný, nemiestny, ale účinný a vydarený vtip. Musím uznať. Chlapci sa vytešujú, ja som za idiota.

PS. Teraz vlastne rozmýšľam, keďže boli v tom namočení viacerí, tak to už bude asi nejaká organizovaná zločinecká skupina. No, utekám teda podať na nich trestné oznámenie, vagabundov mojich;)

PS2. Za dve hoďky odchádzam so 150 ľuďmi z našej firmy na týždeň do Chorvátska, takže sorry, nebudem do žiadnych diskusií reagovať. Dík za pochop.
http://komentare.sme.sk/c/5440106/bezna ... tovic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Brani
Silver Member *

Dnes som si o tom v novinách prečítal viac. Môj názor. Keby p.Matovič zotrval na svojej pôvodnej verzii, tak by si zachoval tvár. Ale takto, keď to už začal prekrúcať, že určite nešlo o pokus o podplácanie, ale o vtip, tak vypadá jak tĺk. Veď ak teda vedel, že ide o vtip. Načo to potom ohlasoval do novín?
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

Obrázok
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****

BÉLA BUGÁR V INTERVIEW:

Neobávate sa, že vládu položia štyria ľudia prekrúžkovaní v SaS?

„Tieto obavy odstránili oni sami, že oznámili snahu ich kúpiť. Viem, že také snahy sú. Určite sú ľudia, ktorí za tejto vlády ryžovali a boja sa, čo bude. Máme informácie, že ešte teraz veselo podpisujú rôzne tendre, ale dokázať je to veľmi ťažké. Napríklad aj na ministerstve životného prostredia sme počuli, že minister Medveď 17. júna, päť dní po voľbách, vypísal tender na 60 miliónov ton emisií."

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5440273/bela-bugar- ... z0rzbZThRg" onclick="window.open(this.href);return false;
:idea: ,,Amatérski investori investujúci pasívne do indexového fondu budú mať v dlhodobom horizonte lepšie výnosy ako profesionálni manažéri fondov,, Buffett :mesec:
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

http://www.sme.sk/c/5444437/sas-potvrdi ... strov.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tak konecne sme sa dockali odbornikov:
Daniel Krajcer - minister kultúry
Juraj Miškov - minister hospodárstva
Ľubomír Galko - minister obrany

a plesoun predseda parlamentu, neviem si prenho predstavit vhodnejsi post.
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

Kto je Miskov?
v poslednom case pocut len zle veci na neho, ze vraj mal nejake ksefty s Poorom (velmi zle), ze sposobil krach Seagle Air, az po sialenosti typu kokain a pod. Mohol by niekto do toho vniest viac svetla? Lebo ked je Miskov napojeny na Poora, tak ten to skor ci neskor bude chciet vyuzit, a to je zle-nedobre. Poorovi ludia na Ministerstve hospodarstva, to nemoze dopadnut dobre. Volil som SaS, ale tieto otazniky okolo Miskova ma znepokojuju. Je ten clovek cisty?
sas=epic fail
Brani
Silver Member *

Hmm. Nerád vynášam unáhlené uzávery a preto ešte počkám s výrokom o SaS, že: Hovoril som vám a vy ste mi neverili.
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

http://komentare.sme.sk/c/5445089/piate ... endum.html" onclick="window.open(this.href);return false;

a tymto by som sa chcel ospravedlnit ano a ruskovi ze som k nim tuto stranu prirovnaval. dokazat za 2dni po volbach:
1. priznat ze vsetky predvolebne sluby bola komedia
2. ze vsetky te vyhlasenia typu bez OB nepojdeme do vlady bol ojeb (nesom fesak ale hram fer)
3. nova politicka kultura = sulikove olo, matovic a teraz okolo miskova sa zacinaju vynarat nake sracky
4. ked som tu vypraval ze ziadnych odbornikov nemaju tak som bol idiot.. teraz to vidime: krajcer minister kultury, galko minister obrany, miskov minister hospodarstva, sulik predseda parlamentu.... (jedina vynimka mihal, ktory ale bez OB neviem co tam bude robit...)

a este to posrane referendum

ak bude mat sas v dalsom prieskume cez 3%, budem dalsie volby volit fica (pravdepodobne 2011), aby som to trocha vyvazil...

a ozaj nechapem co chce teraz robit sulik. ze sa dalsie volby nema jak dostat do parlamentu mu snad doslo (v podstate vsetkych volicov ojebabral), ze s hentakymi expertami typu matovic, krajcer, galko a miskov zrovna velku slavu nespravi mu je tiez snad jasne. a naco sa hrabe za toho predsedu parlamentu netusim.
a sdku s kdh snimi pekne vydrbe jak z ruskom. (v podstate uz vydrbali)

riskov balonik vyfucal. a bud si teraz aspon nieco nahrabe, alebo moze akorat silno rozmyslat co bude robit za (najneskor) 4 roky, lebo politika to uz bude tazko.

sop... ano... sas... uz by mala vznikat dalsia strana co nam naslubuje nieco pekne..

ale aby som nenadaval len na tuto tragikomicku stranu, to co predvadza cela pravica s tym eu valom alebo jak chcu presadzovat veci naco potrebuju ustavnu vacsinu... minule "o 5 minut 12" fico uz nemusel ani klamat... cela pravica klesla na jeho uroven a sami sa dostali do sracek.. na cele so sulikom
Lobista
Platinum Member ***
Dátum registrácie: Ne 16 12, 2007 11:46 pm

Príspevok od používateľa Lobista »

ale aby som nenadaval len na tuto tragikomicku stranu, to co predvadza cela pravica s tym eu valom alebo jak chcu presadzovat veci naco potrebuju ustavnu vacsinu... minule "o 5 minut 12" fico uz nemusel ani klamat... cela pravica klesla na jeho uroven a sami sa dostali do sracek.. na cele so sulikom
Tak to asi nabuduce volime Kotlebu :P
Brani
Silver Member *

Ale tak kľud Jonatanus. Ja si ešte počkám s urážkami ( :lol: ) pre mojich oponentov, ktorí ma osočovali, keď som tvrdil, že SaS je strana vagabundov. Lebo čo sa Matoviča týka, tak tam ide len o amaterizmus. A čo sa Miškova týka, môže ísť len o špinavú zákulisnú hru. Preto si ešte počkám so súdmi.
peter.cmorej
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Po 08 10, 2007 12:35 pm
Has thanked: 7 times
Been thanked: 17 times

Príspevok od používateľa peter.cmorej »

toto sa uz fakt neda citat
Jonatanus, co keby si im dal aspon tych 100 dni a potom hodnotil. Ani to nebude moc relevantne hodnotenie ale aspon 100x relevantnejsie ako vynasanie sudov ked este ani nezostavili vladu.

A ty bud brani radsej ticho, tebe by som za tie tvoje fico keci, nevidenie neprehliadnutelneho a kritizovanie vsetkeho, najradsej zobral volebne pravo. Za blbost. A mysli si o mne co chces.
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

peter.cmorej napísal:toto sa uz fakt neda citat
Jonatanus, co keby si im dal aspon tych 100 dni a potom hodnotil. Ani to nebude moc relevantne hodnotenie ale aspon 100x relevantnejsie ako vynasanie sudov ked este ani nezostavili vladu.
ktory z tychto bodov neplati?
1. priznat ze vsetky predvolebne sluby bola komedia
2. ze vsetky te vyhlasenia typu bez OB nepojdeme do vlady bol ojeb (nesom fesak ale hram fer)
3. nova politicka kultura = sulikove olo, matovic a teraz okolo miskova sa zacinaju vynarat nake sracky
4. ked som tu vypraval ze ziadnych odbornikov nemaju tak som bol idiot.. teraz to vidime: krajcer minister kultury, galko minister obrany, miskov minister hospodarstva, sulik predseda parlamentu.... (jedina vynimka mihal, ktory ale bez OB neviem co tam bude robit...)
peter.cmorej
VETERAN MEMBER *****

nebudem sa s tebou hadat, ja len pisem, ze tu vykrikujes to iste, stale dookola a zbytocne ako pokazena platna

ale len tak btw. cislo 2 je blbost, tak napr.:
http://spravy.pravda.sk/odvodovy-bonus- ... domace_p29" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.webnoviny.sk/politika/odvodo ... lanok.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

peter.cmorej napísal:nebudem sa s tebou hadat, ja len pisem, ze tu vykrikujes to iste, stale dookola a zbytocne ako pokazena platna
ne stale dokola, ak si si nevsimol tato strana ma kazdy den novu kauzu.
a to ze v komentaroch pod clankami uz prakticky vsetci sasisty priznali ze sa ojebabrali... ty si zrejme nadseny z toho co tato strana predvadza..
ale len tak btw. cislo 2 je blbost, tak napr.:
http://spravy.pravda.sk/odvodovy-bonus- ... domace_p29" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.webnoviny.sk/politika/odvodo ... lanok.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Odvodový bonus bude, ale nie Sulíkov (nestaci?)
Bonus sa zavedie od roku 2013, ale len za podmienky, že to umožní stav verejných financií a reforma neohrozí sociálne slabšie skupiny ľudí.
Realizácii odvodového bonusu bude podľa nej predchádzať reforma odvodového systému. Následne sa podľa Radičovej môže zaviesť odvodový bonus „za podmienky fiškálnej udržateľnosti a neohrozenia marginalizovaných skupín obyvateľstva“.

http://ekonomika.sme.sk/c/5432316/sas-v ... bonus.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://komentare.sme.sk/c/5434914/zabud ... bonus.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ak si to nahodou nesledoval (co predpokladam ze ne, ked sa to snazis obhajovat), tak to bolo gesto typu.. no ok, s tym odvodovym bonusom bezte do prdele, ale nieco tam napiseme aby ste nevypadali jak uplni idioti. (odvodovy bonus bude ked... prispevky pre mamicky budu ked... ficova verzia "nebankovky odskodnime ked...")

takze chapem ze sa nechces hadat, lebo aj slepy vidi ze tato strana je uplna tragedia.

JAJ POCKAJ, neni, to miskov ide teraz robit ministra hospodarstva pretoze ma na to velke predpoklady a preto ze je to jeho vysnivana praca, ked sa ho pytali v skole cim chce byt tak povedal ze kozmonaut alebo minister hospodarstva. takto sa obetovat pre blaho naroda.. klesnut z milionov na 60tisic (ci kolko) plat.. on je minister hospodarstva srdcom aj dusou. dakujeme pan miskov, bez vas by cele slovensko bolo na tom 100000x horsie.
Lobista
Platinum Member ***
Dátum registrácie: Ne 16 12, 2007 11:46 pm

Príspevok od používateľa Lobista »

JAJ POCKAJ, neni, to miskov ide teraz robit ministra hospodarstva pretoze ma na to velke predpoklady a preto ze je to jeho vysnivana praca, ked sa ho pytali v skole cim chce byt tak povedal ze kozmonaut alebo minister hospodarstva. takto sa obetovat pre blaho naroda.. klesnut z milionov na 60tisic (ci kolko) plat.. on je minister hospodarstva srdcom aj dusou. dakujeme pan miskov, bez vas by cele slovensko bolo na tom 100000x horsie.
Jonatanus, ty si skryty literarny talent -- takto som sa nenasmial hadam ani pri citani rudeho prava :D
toto sa uz fakt neda citat

A ty bud brani radsej ticho, tebe by som za tie tvoje fico keci, nevidenie neprehliadnutelneho a kritizovanie vsetkeho, najradsej zobral volebne pravo. Za blbost. A mysli si o mne co chces.

Peto klidek, vsak to su len take krcmove reci co tu vedieme :P. O niektorych veciach sa da pochybovat, ale absencia skutocnych odbornikov je zrejma aj v SaS /mozno tak Mihal ako-tak a este ten chlap co viedol Volksbank a to je tak vsetko/...
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****

Jono chcel za ministerku kultúry Vašáryovú, tak je sklamaný :wink:
Akých odborníkov malo doteraz ministerstvo kultúry?
Maďarič zo Smeru? úpadok STV a nevýhodné zmluvy?
Tóth z ANO? odvolaný...
Chmel z Ano?
Kňažko, Slobodník, Chudík?

P.S. ak sa zníži klientelizmus a do STV príde taký riaditeľ akým bol Rybníček - budem spokojný

P.S.
Nespokojnosť s obsadením rezortu naznačila poslankyňa SDKÚ Magdaléna Vášáryová. Sama sa pripravovala na to, že bude ministerstvo riadiť. „Venovala som sa tomu celé štyri roky. A väčšina téz, ktoré som pripravila, sa dostala do vládneho programu," hovorí Vášáryová.

Celú Ficovú vládu sa pripravovala... 4 roky odrbané a to sa už predtým 4 roky zrejme pripravovala na prezidentku....
Pametám sa ako sa strápnila, keď vystupovala v SITE, čo viedol Krajcer, keď kandidovala na prezidenta... Bolo to hrozné..
Brani
Silver Member *

peter.cmorej napísal:A ty bud brani radsej ticho, tebe by som za tie tvoje fico keci, nevidenie neprehliadnutelneho a kritizovanie vsetkeho, najradsej zobral volebne pravo. Za blbost. A mysli si o mne co chces.
Takže dúfam, že sa mi potom ospravedlníš keď sa prevalia skutočné kauzy SaSákov o ktorých ešte neviete. (Ja by som možno aj vedel, ale....). Ale ak si bezcharakterný človek, tak sa mi neospravedlníš. Ja netvrdím, že si jedno,alebo druhé. Výber je na tebe. Čo si zvolíš slušnú cestu, alebo.... Alebo sa držíš hesla: Fešák nie som, ale hrám fér :lol:
peter.cmorej
VETERAN MEMBER *****

jaaj, keby som tak ja mal tu vasu krystalovu gulu, to by sa mi zilo
jonatanus, to si si fakt myslel, ze s SAS vo vlade to bude takto nejako? : "Jej, dobry den pan Sulik, na Vas sme tu cakali, podte, hned ideme schvalovat Vas volebny program bod po bode. Co to tu mame, cislo jedna, odvodovy bonus, super, schvalene." Ci nie ? Vykrikovat mozes zacat v roku 2013 ked si presadia trt barani. Dovtedy mrhas pismenkami.

brani, som zvedavy kedy sa ti ospravedlnis vsetkym slusnym ludom vobec za tu myslienku volit Fica
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

peter.cmorej napísal:jonatanus, to si si fakt myslel, ze s SAS vo vlade to bude takto nejako? : "Jej, dobry den pan Sulik, na Vas sme tu cakali, podte, hned ideme schvalovat Vas volebny program bod po bode. Co to tu mame, cislo jedna, odvodovy bonus, super, schvalene." Ci nie ? Vykrikovat mozes zacat v roku 2013 ked si presadia trt barani. Dovtedy mrhas pismenkami.
no moment, ja som tu tvrdil ze cele sas nebude mat ziaden vplyv, ze nemaju ziadnych odbornikov, ze marihuana a reg. partnerstva su len marketingova finta, atd. zatial co vy ste sa tvarili ze dosli pekni krasni cisti neposkvrneni odbornici ktori spasia cele slovensko. tak neviem koho scenar sa naplnil...

prvy den po volbach: ok, tak ta trava a reg. partnerstva, to bola len taka sranda. ale chceme min financii a odvodovy bonus, to je pre nas hlavne.
druhy den po volbach: no ok, tak odvodovy bonus nemusi byt.
treti den po volbach: no ok, ani ministerstvo financii nemusi byt, mne staci byt predseda parlamentu, tak naplnim vsetky predvolebne sluby
stvrti den po volbach: matovic mal fasa den
piati den po volbach: dost bolo kradnutia a diletantov na ministerstvach, predstavime vam super ministrov co su odbonici na vsetko a moralny vykvet celej zemegule
siesti den po volbach: tak co s tym referendom o znizovani poctu poslancov a aby ministri jazdili na trabantoch? to som ozaj vymyslel az taku blbost a teraz budeme muset vyhodit 200milionov do luftu?
siedmi den po volbach: volam sa miskov a prisla mi zahadana smska ze sa chysta diskreditacna kampan.. drogy neberem, prisaham! nevedel som ze to kupuje pan por, mal som zatvorene oci!

bude zazrak ak tato vlada vydrzi do 2013 a ne ze 2013 bude naky odvodovy bonus. a ak si myslis ze budu prijimat nieco typu odvodovy bonus pred volbami, tak to si naivnejsi ako prvovolic.

sdku su diletanti (az na par vynimiek), rozdiel je v tom ze sdku robi co sa odnich dalo cakat, kdezto sas prislo s tym ze oni budu robit nieco ine. ukaz mi jedineho sas volica co neni rozcarovany. takeho idiota by som chcel videt.

ObrázokObrázok
ObrázokObrázok
Obrázok
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

a aby sme nekrivdili len panovi miskovovi (o krajcerovi sa bavit nemusime):
http://spravy.pravda.sk/obranu-povedie- ... domace_p12" onclick="window.open(this.href);return false;

kdo mi vysvetli motivaciu takeho menezera kauflandu sa tlacit na ministerstvo obrany?
a) chce si ztoho spravit kaufland pre seba
"Tento rezort nie je len armáda, ale aj verejné obstarávanie, tendre - teda veci, v ktorých by som mohol byť prínosom,"
b) .....

kdo mi povie 5-10 veci co moze byt to b) ? pretoze mna skutocne nic nenapada. ozaj by ma to zajimalo. nepochybujem o tom ze po praci ministra obrany tuzi minimalne 20% populacie. (mohol by som jazdit v tanku, atd.. MNOZSTVO vyhod!)
Pette
Guru Member ****

Jonatanus, teba vydame KNIZNE:)

Ze mohol by som jazdit v tanku, lol:))))
filip glasa
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa filip glasa »

Takže dúfam, že sa mi potom ospravedlníš keď sa prevalia skutočné kauzy SaSákov o ktorých ešte neviete.
Ty sa brani hlavne spamätaj a rieš si kauzy SMERu ktorý si volil :roll: Tam sa to ráta v miliardách EUR.
peter.cmorej
VETERAN MEMBER *****

jonatanus napísal: no moment, ja som tu tvrdil ze cele sas nebude mat ziaden vplyv, ze nemaju ziadnych odbornikov, ze marihuana a reg. partnerstva su len marketingova finta, atd. zatial co vy ste sa tvarili ze dosli pekni krasni cisti neposkvrneni odbornici ktori spasia cele slovensko. tak neviem koho scenar sa naplnil...
no to je tvoje videnie veci, moje je taketo nejake: ty si tu tvrdil, ze vsetci su urcite hajzli od kosti, zlodeji od malicka a nic dobre od nich nie je mozne ocakavat a ja som tu tvrdil, ze mozu byt prinosom a mali by mat sancu ukazat sa v parlamente. Sancu maju, nech sa paci, uvidim ci za styri roky budem nadavat alebo nie.
slimak
Platinum Member ***
Dátum registrácie: Po 08 12, 2008 9:11 pm

Príspevok od používateľa slimak »

Tak toto je lepsie ako mariska.
http://www.sme.sk/c/5446844/plat-ucitel ... egion.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Nieco s programu SDKU.
2.2.53. Uèite¾ov budeme odmeòovaś
lepšie a spravodlivejšie
Príjmy uèite¾ov budeme zvyšovaś rýchlejším tempom,
ako budú rásś priemerné platy v slovenskej ekonomike.
V odmeòovaní zoh¾adníme význam práce uèite¾ov, ale
aj jej kvalitu, aby najlepší a tvoriví uèitelia neodchádzali
zo školstva, a aby prichádzali noví. Na odmeòovaní uèite¾ov
aj na financovaní škôl sa musia pozitívne prejaviś úspechy
ich žiakov.

Ta SDKU "plni" plany a este nie su ani vo vlade. Teda co sa tyka dvoch regionov to aj prekracuje, dalsim 5 nieco prihodi a na svoje si pride Bratislavsky kraj.
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

peter.cmorej napísal:no to je tvoje videnie veci, moje je taketo nejake: ty si tu tvrdil, ze vsetci su urcite hajzli od kosti, zlodeji od malicka a nic dobre od nich nie je mozne ocakavat a ja som tu tvrdil, ze mozu byt prinosom a mali by mat sancu ukazat sa v parlamente. Sancu maju, nech sa paci, uvidim ci za styri roky budem nadavat alebo nie.
ja som tvrdil ze to nema byt preco ine jak ano2. zatial to je este horsie. ty si iste nadseny predpokladam. ale jasne, este musime pockat kym sa ti exoti typu "obycajni idioti" a odbornici na investovanie do garzoniek prejavia v parlamente. AZ POTOM budeme videt ci je to tato strana tragikomicka alebo ne.
a sulik ako predseda parlamentu splni vsetky volebne sluby.
Brani
Silver Member *

filip glasa napísal:Ty sa brani hlavne spamätaj a rieš si kauzy SMERu ktorý si volil :roll: Tam sa to ráta v miliardách EUR.
Ale prosím ťa. To si vážne myslíš, že SDKU nemalo žiadne kauzy? Snáď si neni taký naivný pre Boha. Trocha ti napomožem. Predaj SPP, vláčiky, SiS, švajčiarske kontá šikovne zametené pod koberec, kupovanie poslancov (asi za vlastné a nie štátne) atď atď. To už je v poriadku, že?

@Peter.cmorej
Ja sa za svoje chyby NIKDY nemám problém ospravedlniť. A ver, že al SaS bude robiť slušnú politiku (tak ako proklamovali), tak sa ospravedlním všetkým voličom SaS. Nemyslím si, že SaS volili len feťáci a buzeranti (jak povedal ten jeden). Ale ešte uvidíte, keď sa tie kauzy prevalia. To som zvedavý, ako budete potom kuvikať.
Brani
Silver Member *

peter.cmorej napísal:brani, som zvedavy kedy sa ti ospravedlnis vsetkym slusnym ludom vobec za tu myslienku volit Fica
Povedz toto mojej susede. Ti takú facku vylepí, že ti aj hlava odletí. (Pani je invalid, ktorá ťažko pracovala, čo ju priviedlo aj do problémov s kolenami a bez barličiek sa nikam nedostane. A potom prišiel Miki a odkopol jej paličky ako Ježiš a povedal: Choď. Si zdravá)
Zverstvo!!!! Nechuť!! Hnus!!! Takým fandi. Len tak ďalej.
laty
Silver Member *
Dátum registrácie: Št 17 07, 2008 5:44 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times

Príspevok od používateľa laty »

Brani,
prosim ta a mozes mi povedat, kto napravil chybu po kanikovi a ako smer zlepsil situaciu invalidov? Sami invalidi hovoria nieco ine: http://www.sme.sk/c/3911447/invalidi-vl ... oruje.html. Kde sa nieco robi, robia sa aj chyby a vsetky situacie sa osetrit nedaju.

Podla toho co si pamatam, tak este samotny kanik navrhol zmeny, ktore neskor prijala a predlozila Radicova.
Farm Profi-Výroba diskov, špeciálnych kolies a dvojmontáží. Predaj pneumatík a duší pre poľnohospodársku, lesnú, stavebnú a komunálnu techniku.

Kultivačné kolesá
Traktorové dvojmontáže
Predaj pneumatík na poľnohospodárske, lesné a stavebné stroje
jogo
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Po 04 08, 2008 9:03 pm
Has thanked: 202 times
Been thanked: 466 times

Príspevok od používateľa jogo »

Brani napísal: (Pani je invalid, ktorá ťažko pracovala, čo ju priviedlo aj do problémov s kolenami a bez barličiek sa nikam nedostane. A potom prišiel Miki a odkopol jej paličky ako Ježiš a povedal: Choď. Si zdravá)
Brani,co som ja pocul, rozdavanie invalidnych dochodkov je pre lekarov,ktory ho schvaluju "tazky byznys". Tak to bolo, tak to je a tak to bude. Das-dostanes.Nedas-nedostanes. Uz musis byt fakt okato invalidny,aby si ho dostal bez "znamosti".
A kedze doktor nemoze dat okato viac invalidnych dochodkov,ako je priemer,tak musi za kazdy nepravom dany dochodok niekomu nepravom nedat dochodok.
Moj otec o plny invalidny dochodok 20 rokov bojoval este s komunistami. A to bol frontovym vojakom od roku 1941 do roku 1945.Na vojne stratil zdravie ale nestratil ruku ani nohu.Tak nebol okato invalidny...
-Disclaimer: Všetky informácie, ktoré poskytujem na tomto fóre, sú určené výhradne ku študijným účelom. V žiadnom prípade neslúžia ako investičné doporučenie.
peter.cmorej
VETERAN MEMBER *****

Brani napísal:Povedz toto mojej susede. Ti takú facku vylepí, že ti aj hlava odletí. (Pani je invalid, ktorá ťažko pracovala, čo ju priviedlo aj do problémov s kolenami a bez barličiek sa nikam nedostane. A potom prišiel Miki a odkopol jej paličky ako Ježiš a povedal: Choď. Si zdravá)
no a co to ma spolocne s tym, ze volis zlodejov ?
Brani
Silver Member *

To to má spoločné s tým, že ak máš aspoň trošku rozhľad, tak musíš vidieť, že kradnú všetci. Či je to Miško, Janko, Robko, Vladko, Riško. Je to úplne jedno. Každý má svoje kauzy. To snáď nepopreš. Tieto volby boli u mňa o tom, že neviem koho voliť, ale určite viem, koho nevoliť. Ak je niekto zlodej, ale zoberie aj žebrákovi to posledné, čo má, to je u mňa zver! Takého voliť nebudem určite. Takže SDKU mimo hry. SaS, keďže ich poznám ešte z časú oněch, tak sú mimo hry. HZDS mimo hry. SNS mimo hry totálne. MOST mimo hry (aj keď Béla je slušný politik si myslím). Balancoval som medzi KDH a Smerom. Toto rozhodlo: Naštartované dialnice ( a vrátenie peňazí žobrákom) VS Vatikánska zmluva.
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

http://www.sme.sk/c/5462687/sulik-prezi ... spelo.html" onclick="window.open(this.href);return false;

hram fer, z nikoho nerobim idiota, vymyslel som referendum ktore som myslel ozaj od srdca, velmi ma totiz trapy kolko stoja vladne limuziny a vobec to nebola predvolebna kampan sasu o uplne debilnych populistickych otazkach a zly je pan prezidnet.

mne je z neho nablitie.
Napísať odpoveď

Návrat na "Politika a názory o spoločnosti"