Vyuzit Úrokový bonus od 4 % do 20 % od PSS ?
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Vyuzit Úrokový bonus od 4 % do 20 % od PSS ?
Vyuzit Úrokový bonus od 4 % do 20 % od PSS ? http://www.pss.sk/sk/infoservis/novinky ... az-20.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Co si myslite o tomto produkte od PSS ma to podla vas lebsie zhodnotenie ako ine produkty ?
Konkretne by som to chcel vyuzit na 6 rokov pri mimoriadnom pociatocnom vklade 5000 eur.
Co si myslite o tomto produkte od PSS ma to podla vas lebsie zhodnotenie ako ine produkty ?
Konkretne by som to chcel vyuzit na 6 rokov pri mimoriadnom pociatocnom vklade 5000 eur.
Re: Vyuzit Úrokový bonus od 4 % do 20 % od PSS ?
Za kazdy rok fixacie ti daju bonus 2%. Ale Ten bonus dostanes iba raz za cely vklad a pripisu ti ho na konci po splneni podmienok.
Zjednodusene povedane, miesto beznej sadzby 2% p.a. budes mat pocas celej fixacie 4% p.a.
Avsak pri bonuse nemas uroky z urokov - takze realne je ta sadzba o neco nizsia nez 4% p.a.
Dalej platis poplatok za otvorenie (co je 1% z cielovej sumy) a vedenie uctu (fixna mesacna suma).
Nemozes vybrat peniaze predcasne, inak bonus nedostanes.
Ponuka je porovnatelna s terminovanymi uctami dlhsej viazanosti, na ktorych je >3% p.a. a nie je to nic vynimocne.
V tvojom konkretnom priklade dostanes na za 6 rokov bonus 600 EUR + bezne uroky 630 EUR. Cielovu sumu by si musel mat 7000 EUR, uvodny poplatok 70 EUR, rocne 18 EUR.
Spolu dostanes asi 21%, co zodpoveda 3.2% p.a.
Zjednodusene povedane, miesto beznej sadzby 2% p.a. budes mat pocas celej fixacie 4% p.a.
Avsak pri bonuse nemas uroky z urokov - takze realne je ta sadzba o neco nizsia nez 4% p.a.
Dalej platis poplatok za otvorenie (co je 1% z cielovej sumy) a vedenie uctu (fixna mesacna suma).
Nemozes vybrat peniaze predcasne, inak bonus nedostanes.
Ponuka je porovnatelna s terminovanymi uctami dlhsej viazanosti, na ktorych je >3% p.a. a nie je to nic vynimocne.
V tvojom konkretnom priklade dostanes na za 6 rokov bonus 600 EUR + bezne uroky 630 EUR. Cielovu sumu by si musel mat 7000 EUR, uvodny poplatok 70 EUR, rocne 18 EUR.
Spolu dostanes asi 21%, co zodpoveda 3.2% p.a.
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Po 08 10, 2007 12:35 pm
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 17 times
velmi dobra odpoved Martin. Ekvivalentom tohoto je terminovany vklad s fixaciou na 6 rokov. Brano, mozes mat lepsi urok aj pri nizsej fixacii. Ak chces ozvi sa, mozem ti sprostredkovat.
Rad si necham od teba poradit ako sa mozem dopracovat k vyssiemu uroku pri nizsej fixacii a nemyslim tym terminovany vklad pod. potrebujem kvalitny efektivny produkt pri vacsom obnose financii.Dakujempeter.cmorej napísal:velmi dobra odpoved Martin. Ekvivalentom tohoto je terminovany vklad s fixaciou na 6 rokov. Brano, mozes mat lepsi urok aj pri nizsej fixacii. Ak chces ozvi sa, mozem ti sprostredkovat.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
- Been thanked: 1 time
- Kontaktovať používateľa:
na tom stavebnom sporení vychádza výnos prepočítaný na p.a. (zložené úročenie) 3,2% p.a. A to sa fixuješ na 6 rokov.
Výhodnejšie je peniaze uložiť na termiňák s úrokom 3-3,7% p.a. na 2-3 roky viazanosti.
Prečo teda nechceš terminovaný vklad? Sú výhodnejšie ako stavebné sporenie.
Výhodnejšie je peniaze uložiť na termiňák s úrokom 3-3,7% p.a. na 2-3 roky viazanosti.
Prečo teda nechceš terminovaný vklad? Sú výhodnejšie ako stavebné sporenie.
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
a co teda hladas ? ake su tvoje ocakavania ? chces mat nejake garantovane zhodnotenie ? o akej dobe sa rozpravame ? co to je vyssi obnos penazi ? pripadne sa mi ozvi na mail
peter.cmorej napísal:a co teda hladas ? ake su tvoje ocakavania ? chces mat nejake garantovane zhodnotenie ? o akej dobe sa rozpravame ? co to je vyssi obnos penazi ? pripadne sa mi ozvi na mail
Urcite ten produkt musi mat garantovane zhodnotenie, kto by to v dnesnej dobe nevyzadoval.....?
Doba zhodnotenia 5 rokov takze je jasne ze sa nebavyme o zivotnej poistke a pod. produktoch na kt. sa nabaluju poistovaci ako ich tak mozem slusne nazvat.
Suma investicie 35 tis. Eur.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
na tých 5 rokov ani nič iné ako garantovaný produkt nie je vhodné. Nič lepšie ako termínovaný vklad v tvojom prípade nenájdeš. Bohužiaľ každá iná možnosť je riskantnejšia.
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
da sa cez BBI. Maju aj garantovanu strategiu, ale ta je od 50 000 Eur. Cieleny vynos je niekde medzi 6-7 % p.a.
brano ak mi napises mail, poslem ti materialy k jednej defenzivnejsej strategii, ktora je dostupna od 30 000 Eur. Nie je tam garancia vlozenych penazi ale myslim, ze by ta to mohlo oslovit.
brano ak mi napises mail, poslem ti materialy k jednej defenzivnejsej strategii, ktora je dostupna od 30 000 Eur. Nie je tam garancia vlozenych penazi ale myslim, ze by ta to mohlo oslovit.
Best Buy Investment si myslim ze nie je zla volba musim si prestudovat hlbsie ich produkty kedze v minulosti som to uz analizoval ele nedostal som sa ku finalnej faze kedze na trhu bolo a stale aj je vela produktov a nechal som si cas na docielenie investicie.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
ale to máš jak hocijaký garantovaný fond.Maju aj garantovanu strategiu, ale ta je od 50 000 Eur. Cieleny vynos je niekde medzi 6-7 % p.a.
Výnos garantovaný nie je - povedzme že iba istina. A pravdepodobnosť výnosu tých 6-7% nemusí byť tak vysoká, aby som kvôli tomu riskoval istý výnos na termiňáku 3,7-4%.
- to nebude mať žiadna stratégia od BBIUrcite ten produkt musi mat garantovane zhodnotenie,
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
len kym banka zarobi tym, ze dany produkt preda, BBI zarobi iba vtedy, ked ten zisk realne urobi. Podla toho je ten produkt aj konstruovany 
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
ja viem, len Branno chcel garantované zhodnotenie - nie garantovanú istinu. To to tá stratégia isto spĺňať nebude - aby si toho bol vedomý.