ČSOB

Termínované vklady, sporiace účty, bežné účty, úroky v bankách, stavebné sporenie
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
pacho74
Príspevky: 17
Dátum registrácie: Po 16 01, 2012 2:23 pm
Has thanked: 3 times

ČSOB

Príspevok od používateľa pacho74 »

Nedavno mi prisla upomienka z tejto banky pre neplatenie poistneho. Bola tam uvedena len suma ale konkretne za ktory mesiac nie. Tak som si skontroloval vypisy za cely rok. Samozrejme ziadna platba nechybala a z mojej strany bolo vsetko zaplatene. Vybral som sa teda osobne na pobocku aby som zistil kde je teda problem. Tam zistili ze neeviduju zaplateny 5 a 8 mesiac. Vsetky vypisy som nemal zo sebou a tak ked som prisiel domov tak som ich oscanoval, vybielil a ponechal viditelne len predmetne platby. Myslel som si ze je tym padom vsetko vybavene. Po dvoch tyzdnoch mi prisla mailom odpoved ze doklady aj s napisanou ziadostou mam poslat do CSOB poistovne postou. Nemam prave chut riesit za nich ich bordel v banke a zatial som nic neposlal a ani som nijak nekonal.
Myslite si ze by som mal este nieco urobit alebo to mam nechat tak ? Ved mam zapaltene tak co viac mam robit. Poslal som im aj dokaz ze je zaplatene tak nech si to laskavo dohladaju. Clovek plati este aj kopec vselijakych nezmyselnych poplatkov a este ma plytvat za nich energiou.
Dakujem za rady. :)
Biosko
Platinum Member ***
Príspevky: 924
Dátum registrácie: Pi 13 07, 2012 1:24 pm

Re: ČSOB

Príspevok od používateľa Biosko »

Asi sa tomu nevyhnes, potom od nich ziadaj nieco na revans, napriklad ziadne poplatky na rok alebo hocco co potrebujes ak je to ich chyba.
kiikino
Silver Member *
Príspevky: 281
Dátum registrácie: Št 23 08, 2012 7:05 pm

Re: ČSOB

Príspevok od používateľa kiikino »

to si platil z uctu z CSOB alebo z inej banky?
je dost mozne ze si zadal nespravny varaibilny alebo konstantny symbol a system im neidentifikoval platbu, ak si to platil z inej banky este by mohla byt teoreticky chyba aj na strane tej druhej banky
osobne by som s nimi vsetko riesil pisomne, pretoze niekedy nad tymi prepazkovymi pracovnikmi zasnem
proste im napis presne vsetko co si platil, cisla uctov,VS, KS, datumy proste vsetko okolo a nech si to riesia sami a ak si si naozaj isty ze chyba nie je na tvojej strane tak nech sa stebou aj sudia ale tu by som si uz dal pozor na preberanu postu a odvolania v stanovenej lehote
pacho74
Príspevky: 17
Dátum registrácie: Po 16 01, 2012 2:23 pm
Has thanked: 3 times

Re: ČSOB

Príspevok od používateľa pacho74 »

kiikino:
Vsetko je spravne lebo je to trvaly prikaz z inej banky tak VS aj KS bol urcite spravny. Vypisy som im poslal mailom respektive iba tu cast kde je ta platba. Viac fakt nie som ochotny urobit.
Biosko
Platinum Member ***
Príspevky: 924
Dátum registrácie: Pi 13 07, 2012 1:24 pm

Re: ČSOB

Príspevok od používateľa Biosko »

Otazkou vsak zostava ze ci nebudes musiet urobit viac, aj v pripade ze mas pravdu a chyba je na ich strane.
rmaly
Guru Member ****
Príspevky: 1427
Dátum registrácie: St 21 04, 2010 12:53 pm
Has thanked: 768 times
Been thanked: 81 times

Re: ČSOB

Príspevok od používateľa rmaly »

Biosko napísal:Otazkou vsak zostava ze ci nebudes musiet urobit viac, aj v pripade ze mas pravdu a chyba je na ich strane.
No ved to... Ja teda nie som ziaden "socan", ale toto ma na bankach (a inych mega instituciach) fakt srdi. Proste nemozes ignorovat akukolvek ich chybu, lebo tak moze za cas prekvapit exekutor. Napriklad ja mam taketo problemy s VUB. Proste vzdy im ich system nieco pokafre a ja ich najprv musim proaktivne presdvedcit, ze maju problem a potom ze je to ICH a nie MOJ problem... Uz som aj rozmyslal, ze ci sa to neda riesit ako "sikanovanie" alebo take nieco (opakuje sa to cca kazde dva roky, vzdy nieco ine).
Verim, ze podobne je to s velkymi operatormi, poskytovatelmi internetu apod...
Biosko
Platinum Member ***
Príspevky: 924
Dátum registrácie: Pi 13 07, 2012 1:24 pm

Re: ČSOB

Príspevok od používateľa Biosko »

Ja si potom vzdy zvyknem pytat nieco ako satisfakciu :) napr odpustenie poplatkov na rok je fer ponuka :).
Napísať odpoveď

Návrat na "Banky, vklady, sporenie, stavebné sporiteľne"