no ja nechcem nosit v penazenke 300 karticiek

na to som maly pan...
ale zaroven je to urazka, ked mi povedia ze cena je vyssia, lebo nemam so sebou karticku.
pricom mam nokiu 3310, nikto ma nemoze nutit pouzivat smartik kvalitny, aby som si hypoteticky ciarovy kod nafotil don.
ale tak, ked ludia co chcu byt "in" a nosit so sebou 300 kariet, nech sa citia byt dolezitejsi, nez ten, co kartu nechce... tak to sme dospeli teda do 2016
skor by ma zaujimalo, co by urobili tieto marketingovi geniovia, keby im urobim akysi DDOS a poziadam o kartu vzdy, ked zacnem nakupovat.. zrejme by som nas*al poriadne vela ludi za mnou v rade
edit:
uz chapem preco nikto nechce, aby ludia POVINNE maturovali z matematiky..
milujem, ked na blocku vidim "usetrili ste 4,94eur"
lenze , zabudli dopisat "usetrili ste 4,94 eur VOČI....."
loyalty karticky su tu roky, nikdy som nepocul, "clovece, mne tak klesli naklady na potraviny" ale skor pocuvam "clovece, tak stupli ceny potravin bez loyalty karticiek"
keby je to tak, ze cena tovaru pred zavedenim tejto kampane je x a po nej je x-30% tak by kazdy jeden supermarket krachol, logicky.
maturita z matiky a ja som z nej nematuroval... dal by som ju povinnu, jednoznacne.
ono ja velmi nesledujem ceny, nepisem si ich, ale pamat mi sluzi pomerne dobre, takze komodity co kupujem, viem aka je ich hodnota... trhova.. nuz a ked vidim toaletak za x a vedla, ved nepojdem do konkurencie, pomarance za 2y od konkurencie, tak to mi fasa usetrilo..
kaslal by som to, pokial by sa iste spolocnosti neuchylovali k uchylke, ktora diskriminuje nedrzitela karty.
to je pomerne famozny marketing ako od ISP, kde novy zakaznik ma lepsie ceny, ako 15 rocny loyal platitel. Z toho dovodu som kazdy mesiac novy zakaznik, a aj budem, pokial nezavedu nejaky limit na SIM karty na osobu. pozdravujem orange, a jeho 100+ dodatkov v cenniku, ktory ma 400 stran.
jednoducho je to absolutne zvrhle a chore, aby som namiesto rychleh nakupu pre obe strany sledoval, ci a ako nevykaslat so systemom.