Prvá česká investičná konferencia predstaví reálne tipy českej investičnej špičky

10.09.2014  /  Redakcia

V našej zemi pôsobí rada vynikajúcich investičných manažérov, ktorí sa starajú o peniaze svojich investorov a robia to veľmi dobre. Prvá česká investičná konferencia po prvýkrát otvára fórum, ktoré predstaví ich konkrétne investičné tipy. Neočakávajte špekulácie ohľadom vývoja trhu, makroekonomické prognózy, či predajné prezentácie fondov. Naopak, každý hosť predstaví jednu konkrétnu príležitosť, vrátane toho, ako ju vyhľadáva, oceňuje a aké argumenty využíva. Česká investičná konferencia sa uskutoční 7. a 8. novembra 2014 v hoteli Diplomat v Prahe. 

Prvý deň bude venovaný prezentáciám deviatich najlepších českých profesionálnych investorov a jedného zahraničného hosťa. Ako vyberajú svoje investície ? Ako posudzujú alternatívy ? Ako vyhodnocujú riziká ?

Poslucháči majú možnosť porovnať alternatívne investičné prísptupy, ako sú focus investing Jána Hájka (IS České spořitelny), zameranie na absolútny výnos prezentovaný Alešem Vávrom (Metatron Capital), alebo hodnotové investovanie Daniela Gladiša (Vltava Fund). Na konferencií okrem nich vystúpia investiční manažéri Wood & Co., Meridon Funds, Proxima Alfa Trade, Verdi Capital, Charles Bridge Global, ČSOB Asset Management a iolite Partners.

Druhý deň konferencie ponúka sedem praktických workshopov, ktoré budú vedené prednášajúcimi z predošlého dňa. Formát konferencie je maximálne interaktívny tak, aby účastníci mali neformálny priestor konzultovať s prednášajúcimi i mimo spoločenský raut.

Daniel Gladiš, ktorý spoločne s Lenkou Schánovou konferenciu organizuje, k tomu hovorí: „Naším cieľom je umožniť stretnutie českej širšej investičnej verejnosti s najlepšími českými investičnými manažérmi. Konferencia je určené pre každého, kto investuje alebo sa k tomu chystá, chce sa niečo nového priučiť a lepšie sa v tomto odvetví zorientovať. Najväčšou pridanou hodnotou tu môžu nájsť tí potenciálni investori, ktorí hľadajú investičného manažéra, ktorí by im svojim charakterom i investičnou stratégiou najlepšie vyhovoval. Naša konferencia bude pre toto poznávanie ideálnym miestom.“

Prvá Česká investičná konferencia sa bude konať v piatok 7. a v sobotu 8. novembra 2014 v hoteli Diplomat, adresa Evropská 15, Praha 6.

Pre ďalšie informácie kontaktuje organizátorov konferencie:

Lenka Schánová, Schanova, s.r.o., tel. 606 771 767

Daniel Gladiš, Vltava Fund, tel. 602 721 282

Podrobné informácie o Českej investičnej konferencií je možné nájsť tiež na adrese: www.ceskainvesticnikonference.cz

Tieto články Vám prináša kolektív nášho neúnavného redakčného tímu. Máš záľubu v investíciach? Pridaj sa k nám aj ty.