John Mihaljevic, autor svetovej príručky nápadov, mieri na 1. Českú investičnú konferenciu

03.10.2014  /  Redakcia

Hviezda investičného večera, vydavateľ populárnej príručky Manual of Ideas a odborník na alokáciu kapitálu, prijal pozvanie na 1. Českú investičnú konferenciu. Organizátor prestížnych investičných konferencií po celej Európe bude hosťom investičného stretnutia, ktoré sa koná 7. a 8. novembra v pražskom hoteli Diplomat.

John Mihaljevic je šéfredaktorom  Manual of Ideas (príručka nápadov) a od roku 2005 riaditeľom investičnej firmy MIhaljevic Capital Management LLC. Je členom klubu Value Investors Club, exkluzívnej komunity svetových obchodníkov a finančných manažérov, v ktorom získal cenu za najlepší investičný nápad.

„Johna Mihaljevica sme mali v hladáčiku od začiatku plánovania akcie. Až teraz nám potvrdil svoju účasť. Je to pre nás ďalšie meno, ktoré investorom radi predstavíme. Vieme, že to bude veľká udalosť. John Mihaljevic organizuje prestížne investičné konferencie po celej Európe a usporadúva uzavreté networkingové akcie pre investičné odborníky z celého sveta. Určite to je človek, s ktorým by sa mal každý investičný odborník zoznámiť. Naskytne sa mu tak príležitosť k pozvaniu ako rečníka na jednu z jeho uzatvorených konferencií. Má nespočetné množstvo kontaktov na takmer každého predného investora po celom svete,“ prezradila usporiadateľka Lenka Schánová z Schanova, s.r.o..

Tento odobrník na rozdelenie kapitálového portfólia sa zaoberá umiestňovaním kapitálu do rôznych inštrumentov s cieľom dosiahnuť vysokého zhodnotenia. John MIhaljevic vyštudoval americkú Yale univerzitu pod vedením jeho investičného riaditeľa Davida Swensena a bol taktiež odborným asistentom laureáta Nobelovej ceny Jamesa Tobina. John získla titul BA z odboru ekonómie s vyznamenaním. Je držiteľom titulu CFA (autorizovaný finančný analytik). Býva v Zürichu vo Švajčiarsku. John MIhaljevic je autorom knihy The Manual of Ideas.

Investičná konferencia ponúkne konkrétne tipy

Žiadne špekulácie ohľadne vývoja trhu, makroekonomických prognóz alebo predajná prezentácia, ale reálne investičné tipy sľubuje 1. Česká investičná konferencia. Pozvanie prijali popredné osobnosti z radov českých i zahraničných manažérov, ktorí v niekoľkých panelových diskusiách predstavia nielen svoje investičné príležitosti, ale budú sa zaoberať kľúčovými otázkami typu: Ako vyberať investície? Ako posudzovať alternatívy? Ako vyhodnocovať riziká? A to každý po svojom. Zástupcovia špičkových investičných spoločností vysvetlia, ako teraz, tak i v turbulentných dobách, prisupovať k investovaniu a čo prinesie investičný zisk. 

Pre ďalšie informácie kontaktujte organizátorov konferencie

  • Lenka Schánová, Schanova, s.r.o., tel. 606 771 767
  • Daniel Gladiš, Vltava Fund, tel. 602 721 282

Vstupenky na túto udalosť sú v cene 3 999 Kč bez DPH do 7. 10. 2014. Potom sa ich cena zvýši na 4 999 Kč bez DPH.

Podrobné informácie o Českej investičnej konferencií nájdete na: www.ceskainvesticnikonference.cz 

Tieto články Vám prináša kolektív nášho neúnavného redakčného tímu. Máš záľubu v investíciach? Pridaj sa k nám aj ty.