Pekné obchody Martin.Martin7 napísal: ↑Po 08 02, 2021 3:16 pmTo SPY je fakt poriadny odpad, dokonca aj na páku (3x) je to strašná lemra.
TQQQ bolo kupované pred splitom 2:1 (BUY 100 @ 67,40)
Edit: myslím, že ešte kúsok trhy vydržia, ale je to veľa pozícii a u fio sa to zle vo veľkom zatvára. Najviac mi je ľúto predaj AMD, ak trhy vydržia, tak pôjde hore, ale povedal som si, že počkám na nejakú zaujímavú príležitosť.

Na SPX sa pozri na toto: (alternatíva bude však treba ineho brokera ako FIO)
Rado napísal: ↑St 03 02, 2021 9:11 pmGoembi dám ti jeden set up, ktorý by ti mohol s veľkou pravdepodobnosťou urobiť cca 10% z investovanej sumy. Nič však nie je isté.
Včera nastal signál na bull put spread na SPX, takže môžeš dnes ešte vstúpiť do obchodu ak za predaný spread inkasuješ v intervale 3,30$ až 3$.
Bull put spread SPX Mar'05 STO 3675 BTO 3655. Na obchod riskuješ 2000$ - inkaso za spread, takže cca 1 700$. Obchod zavrieš, keď zisk dosiahne 40%. Close na stratu nešpecifikujem. Musíš držať až do konca, ak nebude +40%.
Za posledných 5 rokov signál generoval 35 obchodov...všetky v zisku, za 10 rokov 85 obchodov s pomerom 83/2. Stratové obchody však generovali 97% stratu v priemere. Lepší obchod s vysokou pravdepodobnosťou na úspech momentálne nemám. Je lepší ako držať samotný index a nemáš peniaze v kuse na stole.
Pre zaujímavosť tento obchod vygeneroval za 10 rokov 579%....SPX 190,1%, za 5 rokov 389%....SPX 103,5%
Môžeš skúsiť, aj keď to nie je žiadne terno. Ja tento obchod nemám otvorený. Hľadám aktuálne väčšie riziko a k tomu adekvátne vyšší výnos. Pre voľný kapitál a väčší účet možná alternatíva.