Ja som v ProSighte začínal pred 7-8? rokmi. Začínal som teda ešte v AFG, ale celé core jadro sprostredkovateľov sa kvôli vedeniu AFG odtrhlo a 3ja chalani (terazjší konatelia) založili ProSight. Takže tých chalanov poznám úplne od začiatku.
Juggler počul dobre

Ale ináč som počul, že je to firma, ktorá má lepší prístup ako iné a kladie dôraz na vzdelávanie a aby agent rozumel tomu, čo robí. Manažment je šikovný, nepočul som na nich sťažnosti od ľudí
Firma sa odlišuje tým, že sa fakt veľmi zameriava aj na vzdelávanie v oblasti finančnej gramotnosti. Niesú to len zmluvy. K tým zmluvám - majú ich fakt tak výhodné, a majú aj (SAKRA) menšie provízie ako OVB, Partners, Winners a podobne. To si písal dobre. Ale tie zmluvy sú postavené podľa filozofie firmy, a ak tam budeš ešte chodiť (určite odporúčam aspoň prvých 6 prednášok) tak zistíš prečo sú tak výhodné. (cieľové a poistné sumy, investične životné poistenia a pod.)
Aby si si nemyslel, že sa tam len učia a pýtal si sa aj na platy. Tak áno. Ak chceš zarábať, budeš musieť robiť zmluvy a budovať sieť, systém je MLM. Chalani fakt toľko zarábajú. Ale len tí čo nesedia na riti a nemysli si, že hneď prvý rok. Šikovnejší sa dostanú aj na tisícku mesačne po roku. Môj šef zarába cca 100 tisíc ročne, ale je tam tiež už od začiatku ako ja. Buď ti to sadne alebo nie, ale zarobiť sa tam dá práve kvôli odlišnému zmýšľaniu manažmentu a že idú úplne iným smerom než ostatne sprostredkovatelské firmy. Preto som tam chodil aj ja, že ma nikto nenútil robiť poistky.
Aby som to tu upresnil, žeby to nevyzeralo ako nejaká chvála, že som tam aj ja. Tak ja som tam za celú dobu urobil asi len 4 zmluvy za 800 eur. :DD chodil som tam len na prednášky. Nemal som nato žalúdok aby som obvolával kamošov a podobne, aj keď je to fakt skvelá vec. Už 2 roky tam nechodím a od kedy som na ich prednáškach pred 7 rokmi videl cashflow kvadrant a počul slovo investor, tak sa od vtedy venujem iba investovaniu. Čiže aj vďaka nim vlastne robím to čo robím a nesedím niekde 8 hodín v robote. Ale za chalanov by som strčil ruku do ohňa, a každému mladému odporúčam tam ísť aspoň kvôli prednáškam.
Peťo Cmorej sa pozná myslím so Slavom Molnárom, tak možno tiež napíše nejaký feedback. On má tu na fóre vierohodnejšie meno než ja