Klidně se ozvi a tykej mi.Vladimír Potůček napísal:Dobrý den,
žádná kapcita nejsem (p. Konečný mě docela pobavil). Jsem čerstvý absolvent pražské VŠE, obor finance. V současné době si užívám poslední prádniny, nastupuji k BIG 4 auditorské společnosti. Domnívám se, že by to mohl být dobrý odrazový můstek do budoucna.
Pane Honzajsi, díval jsem se na Vaše příspěvky v sekci Blog a zaujal mne jiný pohled na hodnocení firem, než nás učili na škole. Mohl by to být dobrý doplněk k mému jinak Buffettovskému portfoliu. Dovolil jsem si poslat Vám email s otázkami a budu rád, jestli mi odpovíte případně poradíte s investicemi tohoto typu.
Vláďa
Podíval jsem se na to a vidím to samé co asi viděl Vláďa:Ladis napísal:""Vzorec z knihy P. Towna"" snad mám jen ten jeden : Pravidlo 72 :
kdyz se vydeli cislo 72 s prumernym rocnim rustem akcie , mame pocet let , za kolik by se mohl kurz zdvojnasobit.
""Dělení ve vzorci nedává smysl"" , to by mne zajímalo v jakém vzorci !
Vláďa má pravdu.eP/E : eEPS : 4 = vnitrní hodnota akcie
Ladis napísal:
Nun , mein Kind ,
je to dost , ze se tady konecne jmenovala jedna chyba na moji webstrance tak detailne , ze jsem ji mohl opravit.
Len málokto s takou istotou a zodpovednosťou pracuje na svojom sebazničení, ako ty Ladis. Pokiaľ niekto zmenil názor a už Ťa nechce chváliť, malo by to byť pre Teba varovanie. Ak by si bol prezieravý, vyťažil by si z tohoto incidentu pre seba veľmi veľa. Ale cesta za slávou Ti zaslepila oči a dokým svoju knihu vydáš, narobíš si toľko nepriateľov a odporcov, že budeš musieť zaplatiť, aby si ju niekto prečítal. Spokojný ľudia sú najlacnejšia reklama. Ale i naopak. Nespokojný človek Ti dokáže urobiť niekoľkonásobne väčšiu škodu. A kto Ťa potom bude oslavovať?Ladis napísal:Napsal mi nějakej soudruh..
pracuje na svojom sebazničení, ako ty Ladis
to sa vola paranoia.. myslim ze sa to da liecit, ale mozno bude stacit ked sa nas zdravych ludiLadis napísal:Já vim jen , že Honzajs se snaží mi vší silou škodit
Ladis napísal:![]()
Já vim jen , že Honzajs se snaží mi vší silou škodit , tedy se snažim vší silou bránit.
A jinak nevim , co jsem kdy udělal špatně.
Vždyť já odpovídám slušně na stovky e-mailu z Čech a Slovenska k akciím.
A nikomu jsem neřekl , aby mi dal pokoj , kdo poslal 6 emailu za den.
keď už ťa ten pán tak dlho žiada, tak by si ten text zo súkromnej korešpodencie z tvojej stránky mal odstrániť. keď niekto uvádza referencie a pochvaly, tak sa dopredu s dotyčným na zverejnení dohodne.Ladis napísal:Napsal mi nějakej soudruh v e-mailu pochvalu mojí webstránky
a já jsem ten jeho e-mail ve zkratce publikoval na mojí stránce INVESTICE ,
zcela dole v zelenym rámečku = http://nr1a.com/investice.htm
On mne teď žádá , abych tu jeho pochvalu odstranil.
Jenomže já jsem jej podepsal jen VLADIMÍR P. a ony jsou tisíce Rusů v Rusku
se jménem Vladimír P. , tedy nikdo nebude vědět , kterej z těch Rusů to byl
a muže mu to bejt zcela jedno !