Istiach píše:Hlavne spravy, alebo statusy Blahu z FB, sa necudujem ze radsej si prestal uvadzat linky Juggler
Netrep. Ukáž kde som dal texty od Blahu. Dristy. Presne tak funguje tlač. Píšu len o tom čo sa hodí. Preto musím čítať fucking Sme, fucking Denník N, ktoré melú len svoje a propagujú len svojích a vyvažovať to fuckermi z druhej strany, ktorých nájdeš pohromade v Hlavných správach. Aj tí melú len svoje. Názor si musím vytvárať sám - už neexistuje nezávislá a objektívna žurnalistika. Len vymývanie mozgov.
Sme zverejnilo svoju verziu, obhajobu o tom aký je Kováč ml. anjel - s bezpečnostnou previerkou. Ale spomenuli aj názor Harabína. Samozrejme, po svojom. Tak som si dal do gúgla, čo vlastne povedal Harabín. Ten lepšie opísal Kováča, tak som citoval z jeho článku, ktorý je v Hlavných správach. Nechce sa mi tu písať, tak z niekolkých verzí vyberám to, čo najlepšie prezentuje môj názor. Neide o linky, ide o text, o názor, o fakty.
Kováč ml. dobre poslúžil proti Mečiarovi, tak z neho robia anjela. Pravda zrazu nie je podstatná. Čaputová vraví, že ten čo má za ušami by nemal byť vo funkciách..pritom vie, že Kováč bol podozrivý aj z dalších podvodov:
SME: Pochybnosti v súvislosti s Kováčom ml. sa objavili, keď bol vedúcim Slovenského ekonomického a kultúrneho úradu na Taiwane v rokoch 2013 až 2017.
Hospodárske noviny pred časom upozornili, že Kováč ml. sa tam údajne zúčastňoval na vytváraní „podnikateľskej ilúzie“ okolo slovenskej firmy Chirana Group SK, čím sa mala nafukovať cena jej akcií.
Výsledkom bol podvod za desiatky miliónov eur, pre ktorý polícia zatkla 19 ľudí. Slovenská diplomacia vtedy kauzu komentovala tým, že ide o vnútornú záležitosť Taiwanu.
O Kováčovi ml. som čítal podrobnosti..neviem to ale nájsť...jednoznačne taký človek nemá čo robiť v diplomacii , aj ked vopcháme hlavu do piesku z faktov, že bol Kočnerov kumpán .
Tie statusy Blahu z FB sú dobrý nápad Istiach.
Blaha si nekladie servítku pred ústa a má zmysel pre humor. Píše výborne a trefne opisuje dianie na obidvoch stranách.
ĽUBOŠ BLAHA
28. augusta, 13:52 ·
Čaputová práve vymenovala za vedúceho diplomatickej misie Kováčovho syna, ktorý figuroval s Kočnerom v kauze Technopol.
A KOČNEROV KUMPÁN KOVÁČ VÁM NEVADÍ, SLNIEČKA?!
Taťuldo prezident dal synčekovi a Kočnerovi amnestiu, ale dodnes je hrdina slovenskej pravice. Pamätáte.
A Čaputová tohto Kočnerovho kumpána menuje ako veľvyslanca a slovenská liberálna tlač tomu ešte tlieska!
Ale hlavne, že novinári lynčujú každého, koho Kočner údajne spomína vo svojich sms-kách.
Tomu sa hovorí nebeská spravodlivosť. Nech žijú liberálne médiá.
NEVADÍ, ŽE SI KOČNER NA LAVIČKE HRKÚTAL S LUCKOU NICHOLSONOVOU?
Najnovšie prenikla na verejnosť aj informácia, že Kočner mal družný rozhovor na lavičke s Luciou Nicholsonovou. Predpokladám, že nerozoberali maturitné otázky, pretože to je nad rámec Luckiných možností. Čo tak asi riešili?
Len pripomeniem, že po vražde Kuciaka to bol Nicholsonovej ex-manžel, ktorý zvrtol stopu z Kočnera na taliansku mafiu - a velice tým Mariánovi Kočnerovi pomohol.
Čo bolo medzi Nicholsonovcami a Kočnerom? Skončilo to na lavičke, alebo spolupráca pokračovala až do marca 2018? Na to sa slovenské médiá nepýtajú! Ale keď Kočner napíše do sms-ky čokoľvek o Smere, tak tu predstierame, že Kočner je tou najväčšou autoritou.
NEVADÍ, ŽE KOČNER FINANCOVAL BEBLAVÉHO STRANU A MOJKAL SA SO SULÍKOM A MATOVIČOM?
Kočner sa chválil tým, že financoval Beblavého SDKÚ. Aj KDH. A financoval aj Radičovej kampaň. A riadil Sulíka. A niekoľko hodín švitoril s Matovičom. Ako to, že médiá nešpekulujú, či náhodou všetci títo nemajú prsty vo vražde Kuciaka? A či nepatria do Kočnerovej mafie?
Ešte raz - Kočner je dieťa slovenskej pravice. V 90.rokoch robil kšefty s Kováčom mladším. Potom behal po markizáckych Smotánkach a liberálny bulvár, ktorý vlastní Penta, o ňom písal chrumkavučké články.
NEVADÍ, ŽE PÍSAL VLASTNÍKOVI DENNÍKA SME O "OD...BANÍ Č...KA"?
Vlastníkovi Penty, ktorý ovláda liberálne médiá, písal o tom, že "od..bal čuráka". V čase Kuciakovej vraždy.
A medzitým podľa vlastných slov financoval polku slovenskej pravice a s druhou sa stýkal na raňajkách a kávičke. A s Luckou dokonca na lavičke.