Kde si clovek moze kupit kvalitny keramicky noz? mate nejake odporucanie?

skor jeden taky entry level, na beznu zeleninu...
https://www.bellatavola.sk/product/noze ... ofes/24984" onclick="window.open(this.href);return false;
hm, povodne som chcel i dat limit 20eur, ale ked som pozeral to video, ako krajaju paradajku... neuveritelne
dnes mam bezne noze, ktore maju 6 rokov.. ostril som ich max jeden krat, tj, skor asi nie.. resp ani neviem ci som ostril dobre.. ale som zvyknuty na tupe noze, som neopatrny.. za posledny rok som si takmer dva krat odrezal kusok prstu.. predpokaldam ze s keramickym by uz bol skrateny ten prst.. (brusko prstu tak 2mm, zarez hlboky asi 2-3mm).. ako pozeram tu ostrost keramickeho.. to sa clovek musi naozaj sustredit a neponahlat sa.. (mam zlozvyk ze pouzivam svoj prst ako UHOLNIK pri rezani materialov... omg...)
cize skor otazka na profikov, oplati sa mi kupit takyto noz? nehladal som, nepoznam co mam hladat.. len taky prvy nozik (no nie prvy ale tak nejak, lancejsi tam nemaju)...
"Neviem, aky dopad bude mat nasledujuca hosporadska kriza, ale v tej po nej pojde len o drobne." - iceberg8
Poslanci majú pre sneh stále problém s dochádzkou, hlasovanie odsunuli
Food for fuel, fck yeah
Odoslané z počítača