Zdravím Vás,
Som čerstvým absolventom VŠ a snažím sa niečo vymyslieť. Mám ponuku práce v štátnej správe za veľmi malé peniaze, v súkromnom je to o čosi lepšie ale všetko až od nového roka. Vždy som niečo vymýšľal a chcel tvoriť pre seba a nie pre iných a preto by som chcel niečo rozbehnúť, nie len teraz ale aj popri zamestnaní. Momentálne som v situácii, kedy môžem požiadať o príspevok na rozvoj podnikania z UPSVaR čo je nejakých 4500 EUR ( nie naraz) a mám k dispozícii dodávku do 3,5t. Chcel by som to nejak využiť na nejaký expresný prevoz, napr. : potrebujem 2 palety BA-KE a pod. Alebo nájsť pre auto nejakú prácu do firmy. Ide o staršie vozidlo, žiadna novinka, no všetko plne funkčné(jazdieval som s ním popri škole do DE pár krát do roka). Ide o to, že všetci dopravcovia majú zmluvy s väčšími a so špedíciou. Preto by teoreticky prichádzal do úvahy prenájom? Maloobchod s využitím vozidla? Rozmýšľal som nad dovozom nejakých výrobkov trebars z PL, ale ako nájsť dodávateľa? Budem vďačný za každý nápad, ešte lepšie za skúsenosť. Nečakám zázraky, ale kto sa nepýta... Pekný večer