Ale Crude zas pri $77

Japonsky hospodarsky zazrak poslednych 30 rokov stagnuje.tomáš virdzek napísal: ↑Pi 21 04, 2023 12:00 am Mimochodom, keď už sme pri tom, čo si napísal, zrejme Ti niečo vraví pojem Japonský hospodársky zázrak.
PS: jeho základem byla Demilitarizace a Demokratizace. Žiadna zmienka o energiách![]()
Rozdiel medzi nami je 3 roky.tomáš virdzek napísal: ↑Pi 21 04, 2023 12:40 am Inak celý ten môj príspevok pred bol o tom, že to čo píšeš tu je podľa mňa nezmysel. Zobuď sa, nie sme už v ZSSR.
PS: a akú nám zariadila? sa nenechajte vysmiaťtipujem, že medzi nami je cca 20 rokov rozdiel
(len pre čitateľa, mne je 40)
Urcite si to precital aj prezident Biden. Ked budu mat Americania v roku pred volbami drahy benzin do ich 9 litrov/km aut, na popularite mu to asi neprida.VIENNA, June 4 (Reuters) - Saudi Arabia will make a deep cut to its output in July on top of a broader OPEC+ deal to limit supply into 2024 as the group seeks to boost flagging oil prices.
Saudi's energy ministry said the country's output would drop to 9 million barrels per day (bpd) in July from around 10 million bpd in May, the biggest reduction in years.
V tom spolku su same spolahlive krajiny, menovite:Glogol napísal: ↑Po 05 06, 2023 10:18 am Dobre som sa zabavil. Biden sa urcite kvoli cene ropy netrapi. Vsak kazdy clen toho spolku nieco vyhlasuje a ine robi. O rusoch ani nehovorim. Ti mozu tvrdit co chcu, tazia na maximum a saudi im to prepieraju. A kedze maju tak vela ruskej ze oficialne znizuju tazbu svojej.
V rozhovore pre spravodajskú reláciu CNBC „Squawk Box Asia“ v pondelok vedúci ropného výskumu Goldman Daan Struyven povedal, že banka očakávala „dosť značné deficity“ v druhej polovici tohto roka, keďže dopyt dosiahne „historické maximum“.Goldman Sachs expects ‘all time high’ oil demand to spur large deficits, boosting prices.