guten tag herr pohly,capital napísal:Zase jeden dobrák nepochopil, že sa aj policajti k nám pridávajú lebo natrafili na legálnu zlatú baňu. Právnici,lekári a iní VŠ, ktorí sa podpísali aj do referencií a on ich chce zaradiť medzi ľudí ktorých majú zbaviť svojprávnosti ? Úbohá to znôška debilít. Jeden dôvod prečo ? Pozná tento pán p. Pohlyho osobne ? A tovar firiem špičkovej svetovej kvality GMP, čo predávame mu niečo hovorí ? Tovar, ktorý si u nás v našom e-shope objednávajú z celého sveta !!!
Skrátka, útočenie bez logiky len, aby dačo napísal. Len by som chcel vedieť, či dotyční ovláda aj viac z nemčiny, lebo p. Pohly má štátnice z nemčiny. Môže mu zavolať a podiskutovať s ním
capital napísal:Nenormálny mudrlant. Dovolenky dávame mi ako aj príspevky do kúpeľov, svadbu, dieťa, čo ty si úlpný ťuťo ? To predsa nedávajú hotely ani kúpele. Ostatných partnerov ako aj naše tovary sú na našej stránke, Ako aj referencie. Ty hlúpy Táraj na N 2. Čítaj mumák a potom niečo napíš.
to myslis tu zltu stranku, z ktorej cloveka bolia oci len co ju otvori ?capital napísal:Okremm toho si pozri našu umeleckú a reklamnú agentúru. Koľko VŠ dali svoje referncie na stránke. VŠ máme tisíce v našom klube. Čo nepozeráš reklamy a partnerov na našej stránke. To predsa nie je možné, čo si Ty zač.
z tolkych moznosti!peter.cmorej napísal:to myslis tu zltu stranku, z ktorej cloveka bolia oci len co ju otvori ?
presne tak, sam som sa toho hodnotenia zucastnil, boli sme celosvetova komisia na hodnotenia webu pana pohlyho. bolo tam vyvazene zastupenie celeho sveta, vratane cinanov, eskimakov, indianov, tych modrych postaviciek z avataru, atd.capital napísal:Naša stránka bola ohodnotená na 104 000 EUR odborníkmi z celého sveta.
Kde je dar v hodnote dvojnásobku vkladu, kde sú príspevky na svadbu, dieťa a iné. Rozpráva ť o cenách za VOC je zbytočné rozoberať, lebo človk bez vstupu do MLM nemá žiadne zľavy tak ako aj v klasických veľkoskladoch nemôže nakupvať keď nemá ŽL. Kde si môže požičať auto zadarmo, Taxík a tlmočníka s ochrankou, kto mu zabalí pizzu zadarmo, kde mu dajú pôžičku bez úroku s ročnými prázdninami, kde mu dajú dovolenku na 14 dní zadarmo, každý rok 2 X pre dva osoby, kde dostane 170 Eur pre dva osoby t.j.340 EUR dvakrát do roka do kúpelov, kde dostane dovolenku keď prinesie dvoch klientov s tou istou dovolenkou napr. KUBA za veľké peniaze. To nie je o práci MLM, ale i výhodách člena keď si ho zaplatí. To je bez nejakého výkonu. Spamätaj sa chlapče, čo tu vypisuješ. Nevieš sa ani orientovať na našej stránke a zhadzješ svoju neschopnosť na nás. Presne je to o tom, že takí ľudia budú všetko kritizovať a sú lenivý čítať a napíšu tu hlúposti. Preto si človek povie, že ťažko sa púšaťať do diskusie s niekým, čo bude kritizovať stále všetko aj proti vlastnej logike. Potom si vyrobíme nepriateľov ako aj na inom fóre. Písal som o jasnej logickej kritike, nie znôžku hlúpostí. Čítaj marketing a potom zistíš, že klub vydáva niekedy až 100 % zo vstupov. Ja ti majster ukážem aj svoje Forexové zisky v našej firme a nezabudni priniesť svoje príjmy a to je jedno skadiaľ, aby som videl aký si múdry a ako vieš zarábať a nielen kecať. Ty tu nerátaj, čo komu ostane a také rôzne hlúposti. Nevieš, čo je pyramída ? Je všade a každý MLM je pyramída, ale nie pyramídová hra. Spamätaj sa lebo ničomu nerozumieš !!!!!!!! Aj banky a poisťovne majú svoju pyramídu. Okrem toho nie som p. Pohly, ale jeho obchodný riaditeľ, ktorý vie tiež zarobiť peniaze. ČLENSTVO V KLUBE NIE JE pyramídová hra !!!!!!!!!!!!!!!!!!! koľko ešte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale no tak, uz to aj prestava byt vtipne. Niekto si este pomysli, ze vazne aj veris tomu, co pises...No neuveriteľný BLB, ktorý je zrejme pojišťovák s teplou vodou. Preto taký útok, lebo nemáš šancu proti našim produktom. Ešte raz Taraj na N 2 čítaj webku a pozri sa na nakupuj tu, referencie na ľavej lište. Našu stránku zbytočne kritizuješ . Má vysoký efekt a prináša veľmi vysoké príjmy. Naša stránka bola ohodnotená na 104 000 EUR odborníkmi z celého sveta.
stale cakam na tie mena a nazvy podnikov ... Dufam, ze si nemyslel tu vestkynu Teodoru co tam je odfotena.capital napísal:No neuveriteľný BLB, ktorý je zrejme pojišťovák s teplou vodou. Preto taký útok, lebo nemáš šancu proti našim produktom.
asi som slepy. Daj link nech sa zasmejem.capital napísal:Nevidíš alebo si slepý, čo a kto je na našej stránke ? Kde p. Pohly je odfotený so známymi show biznisu a športu ? Je ich ovela viac, ale toľko stačí na spestrenie stránky.
kludne mi napis moj krasny, tebe aj odpisem. Este sa budes dlho hanbit ?capital napísal: Moje meno nech ťa nezaujíma, lebo aj tvoj mail je vymyslený Vážený Cmorej.
tak v tom pripade ho prosim poziadajte nech zvazi zmluvu aj s united states army ordnance museum, jagdtiger by sa mi tiez urcite hodil (do mesta, s nim sa bude lepsie parkovat)capital napísal:Nie som pán Pohly. Ten je v USA
Keby bola zlava na Tigra vratane parkovacieho miesta v centre BA v cene tak tam vstupim aj japan pohly, pozeram ze vam tam chyba jeden partner - bovington tank museum. maybachov uz mam dost, ale co stale nemam je tank. vedeli by ste snimi dohodnut naku zmluvu na 90-99% zlavu? jedna sa o tank tiger 131, je vo funkcnom stave, takze dovoz by nemusel byt problem
Capital, na rovinu -- takymito kecami mozes oblbnut maximalne tak ludi so zakladnym vzdelanim, v hmotnej a dusevnej nudzi alebo s alkoholom v krvi nad 3 promile. A takych to tu myslim vela necita. Vsak to ani ten najvacsi amater z OVB by takuto brutalnu demagogiu v zivote nevypustil. Pises, ze ste investovali do bank a nehnutelnosti. Pytam sa, pozeral si si za posledny rok kam isli akcie bank a ceny nehnutelnosti? Alebo mi chces povedat, ze ste cakali 10 rokov a vsetko ste to nakupili v marci ked to bolo na dne? Pripadne mi chces tvrdit, ze na bankovy vklad dostanes lepsi urok nez velke fondy co ukladaju miliardy USD? Tip: Nabuduce si tie svoje rozpravky vymysli lepsieMáme premakaný trh na celom svete a poznáme takéto ponuky. Poviem len jednu z mnoha výnosov, kde Vy si nemôžete ani siahnuť.
Predsa však, aby ste pochopili. Naše peniaze a nie malé v konzorciu investorov na celom svete sú súčasťou veľkých majetkov z realít a prenájmov ako aj prosperujúcich svetových firiem kde sme akcionári. Tak isto svetových bánk kde sme akcionári banky kde máme dohodnuté vysoké % pri určitých vkladoch, kebo máme na to špeciálne zmluvy. Dostávame z banky zo ziskov na Forexe, komodity a iné investície, čo nemáte ani šajnu. Nie sme v riziku. Banka berie riziko na seba. Banka nám musí dať nami určené % NIE BANKA nám stanový úbohé 5 % p.a. na Slovensku. Chcú naše peniaze tak nech platia, nechcú ich odchádzame inde, kde nás radi prijmú, To je sila peňazí a doslova rodinných vzťahov bohatých ľudí. Neviete, čo sú bankové treidy. Asi nie, lebo by ste tu nekecali o výnosoch, ktorým nerozumiete. Zastupujeme Kjótske fondy - alternatívne zdroje energie.
...
capital napísal:kChcú naše peniaze tak nech platia, nechcú ich odchádzame inde, kde nás radi prijmú, To je sila peňazí a doslova rodinných vzťahov bohatých ľudí.
capital napísal:Tieto zmluvy môžeme predložiť každému v kancelárii s pečiatkou národnej rady Slovenska, kde jednáme s vládou o týchto fondoch aj pre Slovensko.
capital napísal:On nemôže skrachovať, lebo má aj 3 benzínové pumpy a iné aktivity.
capital napísal: Máme desiatky aut pre členov ako aj prívesných vozíkov, karavanov a taxíky pre členov zadarmo podľa potreby.
licenciu z NBS máte? ak áno, tak túto tému veľmi rád preradím z POTENCIÁLNYCH podvodov do nejakej normálnej kolónky. Ja neviem či ste podvodníci, alebo seriózna firma. Ale ak nemáte licenciu na činnosti, na ktoré je potrebné ju mať, tak je to potenciálne neseriózna ponuka.predložím ti moje mesačné príjmy z Forexu, futures a iné. Ak si taký úspešný tak zainvestuj u nás nejaké drobné a uvidíš, čo z toho bude.
capital neodchadzaj, napriklad so mnou sa da normalne bavit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Preto z tohoto fóra odchádzam, lebo tu nie je nikto s kým by sa dalo erudovane o niečom konštruktívne hovoriť !!!!!!!!!!!!
capital napísal:Koloidný minerál nestojí 1000,-Sk a pozri si to cez Google od exkl.dodavateľa INVEP.
Zisťuj a potom kecaj !
Aj sme si ju vyhľadali.capital napísal: Pohlyho dcéra Anabela je členkou predstavenstva firmy AREA 99, ktorá bola založená kvôli zastrešeniu týchto fondov na Slovensku. Môžete si ju vyhľadať odborníci na všetko.
Brani napísal:Tak s týmto zase nesúhlasím. Napríklad také hrnce Zepter je absolútna špička. ALE. Sú nechutne predražené práve kvôli dílerskej sieti (každý predsa chce províziu z predaja).
capital napísal:Ukážem Vám ako za 200 € investície môžete byť milionárom. Investícia bez rizika s okamžitým ziskom a následne tisíce USD na Váš účet. Niečo úplne iné ako ste doteraz poznali. Bez znalostí ako zhodnocovať peniaze na Forexe a inde. http://www.milionar.tym.sk" onclick="window.open(this.href);return false; je Vašou budúcnosťou.