Investovanie do akcii - Martin7 ( +AMD )
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
-
lukas-svk
- Gold Member **
- Dátum registrácie: Ut 22 12, 2009 8:57 pm
- Been thanked: 1 time
Re: Investovanie do akcii - Martin7 ( +AMD )
Pisal nieco taketo:
Martin7 napísal: Zadaný pokyn do piatka na kúpu 300 NU @ 11,60. Len trejd, nič dlhodobé, celosvetová recesia je už za rohom.![]()
Cize to vyzera ze to tak skutocne bolo myslene ...Martin7 napísal: Už sa obávam, že mi vrchol trhu ušiel. Ešte možno dáme niečo ako dvojitý vrchol a ideme dolu. To by som ešte SOXS nakúpil. Je dosť možné, že začiatkom septembra už začnem pomaly nakupovať SOXL kúsoček pod 40. Čaká nás zvyšovanie sadzieb a ja počítam, že sa tak stane ešte tento rok. EU už je prakticky v recesii. A dôjde postupne na celý svet. Trump ten Irán totálne zbabral a recesii sa nevyhneme. Preto sa to snaží pumpovať za každú cenu hore, lebo vie že to nevydrží a USA čaká tvrdý pád. Kto si počká na ten pád, môže najbližšie 2 roky veľmi zbohatnúť.