Tak odkedy Hans Blixx vehementne ukazoval satelitné obrázky rozmiestnení a presunov chemických a biologických zbraní v Iraku a nakoniec sa zistilo, že tam nič nebolo a celé to bola len propaganda NATO pre vpád do krajiny, som celkom rezervovaný voči zaručeným informáciám takéhoto typu.Off topic: zaujímavá politicko vojenská správa : konečne ukazujú verejnosti dôkazy, že Rusi dodávajú ťažkú techniku a vojakov na Ukrajinu...satelitné videá a pod...
Dal som link na správu kde minister nášho proruského premiéra vraví,, spravodajské informácie NATO ktoré máme k dispozícii hovoria o presune regulárnej techniky cez rusko-ukrajinské hranice a prítomnosti regulárnych jednotiek ruskej armády na ukrajinskom území,,kiikino napísal:juggler mozes dat link na tie satelitne videa a podobne?
ale vsak to mi je jasne, len som bol zvedavy na tie videaJUGGLER napísal: mne je jasné, že tie delá, rakety, tanky, guľomety a mínomety..teda tony techniky a munície s ktorou separatisti bojujú už rok im nepadá z neba...
Vobec sa mi nepaci, co robia Rusi na Ukrajine, ale vobec sa mi nepaci ani to, co robi USA v arabskych krajinach.A vsetky tieto pokusy o zmeny hranic sa zacali Kosovom.JUGGLER napísal:[ mne je jasné, že tie delá, rakety, tanky, guľomety a mínomety..teda tony techniky a munície s ktorou separatisti bojujú už rok im nepadá z neba...
No ved je tam obcianska voja, to co je za argument ze bombarduju sidliska vlastnych miest. To sa maju nechat separatist ukaznene postrielat niekde na poli?MartinPillar napísal:Mika, nesúhlasím s tebou.
Ukrajinská armáda bombarduje sídliská vlastných miest. Amerika sa rozširuje na východ, nie Rusko na západ.
Psychopat je ten, čo riadi ušatého marťana v bielom dome (ktorého jediným záujmom je hrať golf celé dni).
Ved hovorim, nech separatist vyjdu na ulicu, aby ich bolo dobre vidno a mohli ich dobre trafit a vlada nebude bombardovat sidliska.MartinPillar napísal:No neviem, či občianska vojna znamená útočiť na civilistov.
Jacenjuk je čisto americký poník (ako aj zvyšok vlády), tak ako si ho vybrala Victoria "Fuck the EU" Nuland. Keby vyberala EU tak, je premiér Kličko.Okrem toho, nerozsiruje sa USA,a le NATO a EU, to jest rozdiel.
Ty uz ma chces naozaj nastvat.JUGGLER napísal:Lebo nás tá Ukrajina rozdelí ešte viac ako to referendum.
Ani my sa nehádame. Máme iné starosti. A takto to zrejme dopadne i zajtra. Referendum skončí ako neúspešné..6,2 milióna € bude minutých a nič sa nevyrieši...jogo napísal: Taki jednotni k nejakej otazke sme este v rodine ani v dedine nikdy neboli. V podstate nemam oponenta vo svojom okoli a to sa mi este nikdy nestalo.Tak ake rozdelenie?...snad iba v mediach.
Respektive Referendum skončí ako úspešné..6,2 milióna € bude minutých a nič sa nevyrieši...
Ani my sa nehádame. Máme iné starosti. A takto to zrejme dopadne i zajtra. Referendum skončí ako neúspešné..6,2 milióna € bude minutých a nič sa nevyrieši...
Zivot je zmena, ak bude aj raz cely svet moslimsky a ludia budu zit v pokroku a mieri, nech sa tak stane.osamely chodec napísal:priatelia , kocky su uz vrhnute ... fertilita moslimov cez 8, fertilita EU 1,6 niet o com... Kosovo je len mala ukazka. Odporucam pozriet video z upalenia jordanskeho pilota.
Ja som si už povedal svoje a nemám čo k tomu dodať. Je mi jedno aké závery si robia iní...Rancho napísal: Keby tá hŕstka separatistov a žoldnierov z Ruska (ako sa nám snažia nahovoriť médiá) nemala drvivú podporu medzi miestnym obyvateľstvom povstaleckých republík neprežila by tam 2 týždne a nie rok. Vojna takýchto rozmerov sa nedá viesť bez miestnej infraštruktúry. Donecká a Luhanská republika sú povstalecké územia aj podľa medzinárodného práva. Ukrajinci s nimi nevedia zatočiť preto , že ukrajinský vojaci majú na háku tú vojnu a nechcú pre ňu riskovať svoje životy, nežijú tam.
Ja som uz tiez povedal svoje a mozem iba zopakovat, ze precedens pre zmenu hranic v Europe nastal v Kosove.JUGGLER napísal: Ja som si už povedal svoje a nemám čo k tomu dodať. Je mi jedno aké závery si robia iní...
Prave naopak jeden z tych lahsich dni,kedze to islo iba da sa povedat jednym smerom.JUGGLER napísal:Včera som čítal článok o tom ako to majú forexáci stále ťažšie a ťažšie:
http://ako-investovat.sk/clanok/1285/be ... raz-tazsie" onclick="window.open(this.href);return false;
Dnes som si na to spomenul, ked eurodolár rachol po ECB o -1,5% a potom vyskočil na +1,5%.
Teda na jednej strane pohyb o sile 3% a na druhej strane prudký a pre mňa nelogický reversal .