prepinakos napísal:Zdravím páni,
na forex som pred pár rokmi po pár týždňoch zanevrel(bol som mladý,netrpezlivý) , ale rozmýšľam o tom že by som sa k nemu chcel vrátiť. Tento krát to ale poňať omnho serióznejšie a disciplínovanejšie. Chcel by som sa tomu venovať full time. Preštudoval som množstvo fór a diskusíi. Väčšina úspešných sa zhoduje na tom že najlepšie je učiť sa od iných, skúsených, úspešných Forex traderov.
Preto ma zaujima : Je tu niekto koho reálne živí FOREX?
Je ten niekto ochotný sadnúť si na pivo a porozprávať sa o tom ? Dohodnúť nejakých coaching, prípadne aspoň dovoliť sledovať ho akú ma rutinu ? Do úvahy samozrejme prichádza aj nejaké to € za odmenu (ale dlhodobo úspešný trader na to asi nie je odkázaný

).
Skôr dúfam že sa nájde niekto kto rád nadviaže nový kontakt, pokecá, pozdieľa skúsenosti.
Držte sa
Ano z casti ma zivi aj forex,ale na pivo si sadnut nemozeme a bolo by ti to uplne totalne ,ze k nicomu.
Az by som sa bol tebou,tak by som najskor na burzu uplne zabudl.No ak na nu nezabudnes a naseries sa ,ze sa na nej presadis tak potom zacni tym:
1.Chces vediet nieco velmi dobre o forexe?Prestuduj vsetky Mika prispevky+jeho blog(jednoducho vsetko co ten ujo kedy napisal).Ked to budes mat tak budes mat slusny prehlad ci pojdes do forexe alebo nie.Az budes chciet potom skusit forex tak to je jednoduche otvrit u hocijakeho brokera.
2.Chces vediet nieco velmi dobre o akciach?Prestuduj vsetky Juggler prispevky a vsetko co tento ujo napisali a hned budes mat slusny prehlad.Ak by si chcel nahodov nieco skusat s akciami potom ,tak este davam do pozornosti jedneho uja =Marco,ten teraz zacina tak studuj jeho prispevky ako zacina.
3.Chces nieco vediet o opciach?Tak vsetko co napisal Rado+rada daval do pozornosti jednu dobru knihu(autor tam rozoberal 4 opcne strategie.Velmi dobre napisane ak ti anglina nerobi problem tak kup to).Mam nou teraz asi podlozenu nejaku skrinu tak na nazov sa spytaj Rada.Ak budes chciet skusat nieco s opciami,tak tym ze budes studovat Radove clanky tak sa dozvies aj ako ich mas skusat.
No a toto by ti tak nejak mohlo stacit.Je to tak roboty zhruba 6-12 mesiacov.No kedze aj tak nic nerobis,tak zacni konecne hybat prdelov lebo cas leti!!
p.s. Na internete je toho samozrejme dostupneho hromadu a zadara,ale ked preskumas tychto 3 clenov tak ziskas dostatocne mnozstvo kvalitnych informacii a tak nejak sa ti v hlavicke rozjasni co a ako.
No a ked som takto zabil cas ,ze som ti to takto pekne vypisal tak aby som aj ja mal z toho nieco tak si na teba vsadim,ze to proste vzdas ccca po mesiaci
p.s1 Ti traja ujovia su fakt povinne citanie a najdes tam vsetky odpovede na tvoje otazky.GL
A ak fakt by si bol uplne,ze lenivy a nechcelo sa ti to citat.Toto je skratena verzia toho vsetkeho hore:
https://www.youtube.com/watch?v=2k1uOqRb0HU" onclick="window.open(this.href);return false;