Ja mám trošku odlišný postoj. Radšej než dočasne urobiť akékoľvek rozhodnutie a potom skúmať, či bolo správne alebo nie, obetujem trochu času a vec si naštudujem. Aby som urobil čo najlepšie možné rozhodnutie.
Ak človek obetuje kľudne mesiac či dva svojho času, v investičnom svete mu nič neujde. Naopak sa mu to kvalitným nastavením od začiatku vráti. Reálne stačí po večeroch namiesto instagramu a tiktoku dať 20 minút cca týždeň a vieš spraviť pre svoj život ďaleko viac než drvivá väčšina populácie.
Je priam úsmevné, že ľudia vedia stráviť mesiac času analýzou kúpy nového auta, mobilu či TV, ale neobetujú ani pár minút času pre takú triviálnu vec ako svoju budúcnosť, budúcnosť svojich detí, finančnú slobodu, kvalitnejší život,...
Zdrojov na učenie, aj kvalitných, zadarmo a v rôznych formách (blogy, články, videá, komentáre aj tu na fóre, napr. Juggler-ove posty) je pritom na mraky a prístup k ním má každý so schopnosťou čítať a vyhľadávať na internete. Pre bežného človeka navyše stačí dobré rozhodnutie spraviť len raz za život. Len raz všetko nadizajnovaťa pochopiť.
Stačí mať chuť zmeniť svoj život k lepšiemu. To je celé. Všetky nástroje máme k dispozícii, v tomto ohľade sme sa nikdy nemali lepšie.