Zoznam benefitov (opisane z knizky) bullshit som vynechal:
Prednostne vybavnie:
Vzdy sa prednostne dovolate na linky kontaktneho centra DIALOG. Tu Vam pomozu, ak Vas osobny bankar prave nie je k dispozicii. - to asi plati ak volate z cisla co mate uvedene v internetbankingu
Balik sluzieb:
bla bla + zmena PIN pri platobnej karte bez poplatku. - toto je fajn, pokial viem normalne to stoji aspon euro (teda po tej promo co trvalo asi 2 mesiace ked to zaviedli a bolo to zadara)
Hypo + Americka hypo
Aktivacia zrychelneho splacania bez poplatku. - myslim, ze to normalne stoji 160 eur alebo tak.
Vsetky zmeny bez poplatku (napr. zmena zalozenej nehnutelnosti, zmena terminu splatky a pod). - moze sa hodit
Bezucelovy uver Classic
garancia najnizsej urokovej sadzby pri uvere nad 10.000 eur... no, toto je diskutabilne ci to nie je z kategorie krovie a bullshit, ale teda "cool"
Kreditka
zmena PIN zadara - fajn, vid balik sluzieb
+ pre ctiziadostivych a chudobnych

Volitelne precerpanie
vyziadal som si zrusenie, ale pisu, ze "urokovu sadzbu mate automaticky zvyhodnenu o 3%"
Specialne produkty
Pripravyme pre vas specialne vkladove produkty nasej banky, ktore vam mozu pomoct pri zhodnocovani vasich financii a su casovo limitovane. Spytajte sa svojho bankara (tu by som bol radsej ostrazity, TB nema zrovna ktovieake produkty na zhodnocovanie... teda pokial som si vedomy)
All inclusive
ku vsetkym produktom mate ako nas premiovy klient vsetky potvrdenia, zmeny, nahradne vypisy alebo specialne vypisy bez poplatku - toto mi pride ako vcelku dobre. Kde co dnes stoji aj 15 eur za lajstro