moj hejtlist bank

1, VUB (arogancia, vydrbavanie)... smutne a drahe 3 roky s ich hypo, nakoniec ako ospravedlnenie poslali pero
2, VUB (su to fakt hajzlici)

3, VUB (akoze naozaj zmrdi)
4. OTP (arogancia ako vo VUB, nekompetentnost)... omnoho menej drahe, zarazene v zarodku (bol som starsi, bohatsi, podkutejsi, mal som omnoho viac na vyber
5, SLSP (stare krivdy z 2002 ked som bol velmi mlady a bral som hypo, tak ich chybou bol delay... vcas som to zarazil, takze skoda minimalna
6, TB - taky standard... robia chyby, ale aspon si vzdy nasypu trosku popol na hlavu a aspon sa tvaria, ze ich to mrzi a opravia to. Na moj vkus trosku casto systemove chyby, ktore mna stoja prachy ak by som to nechal tak, ale teda nakoniec to daju do poriadku... ale za tie prachy co pytaju je to dost zle...
"Lovelist"
1, FIO... zatial okrem zopar nezmyselnych detailov ktore zle funguju v ich IB uplne ze super banka... maju skoro vsetko co potrebujem, zadara, bez podmienok a bez otravovania...
2, 365 banka - na hranie, ziadne stresy okrem parkrat blbnutie ich appky (ale aj tak radsej pouzivam banking cez pocitac)...
3, mBank - velmi spokojny s (asi externou) pracovnickou na Trnavskom myte... total profik (mozno je jej tam aj skoda)... na to, ake ma prirodzene obmedenia taka internetova banka velmi slusne
Ostatne banky som nemal skusenost