Lynx

Výber, skúsenosti, poplatky
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
stary gambler
Active Member
Dátum registrácie: Ne 04 12, 2022 10:37 am
Been thanked: 16 times

Re: Lynx

Príspevok od používateľa stary gambler »

To na čo sa pýtaš sú dostupné informácie, takze neviem akú nepravdivú odpoved očakávaš od podpory.
Pri obchodoch na nemeckej burze majú poplatok 0,12% minimálne ale 6 EUR. Platí sa zvlášť pri nákupe a potom aj pri predaji.

dakujem za odpoved, to vsetko viem vsak tam bezne obchodujem , mozno som zle formuloval dotaz, alebo zle pochopil predchadzajuce vlakna o etf fondov, kde ucastnici pisali ze vybrane ETF fondyy sa daju obchodovat ked ich kupujes bez poplatku, ze bez tych 0,12%neplatis, moj dotaz smeroval ci je to mozne aj pri lynx brokerovi alebo nie
Adammd
Guru Member ****
Dátum registrácie: Ut 11 10, 2016 2:47 pm
Has thanked: 202 times
Been thanked: 115 times

Príspevok od používateľa Adammd »

lynx ma poplatok za predaj a nakup u SXR8
zdarma degiro, xtb
f.i.r.e.
has no top because fiat has no bottom
“There are three classes of people: those who see, those who see when they are shown, and those who do not see.” - Leonardo da Vinci
capitalcapital
Silver Member *
Dátum registrácie: Ut 27 02, 2018 8:51 am
Has thanked: 14 times
Been thanked: 29 times

Príspevok od používateľa capitalcapital »

stary gambler napísal: Ne 12 03, 2023 6:03 pm dakujem za odpoved, to vsetko viem vsak tam bezne obchodujem , mozno som zle formuloval dotaz, alebo zle pochopil predchadzajuce vlakna o etf fondov, kde ucastnici pisali ze vybrane ETF fondyy sa daju obchodovat ked ich kupujes bez poplatku, ze bez tych 0,12%neplatis, moj dotaz smeroval ci je to mozne aj pri lynx brokerovi alebo nie
Vybrané ETF bez poplatkov .... to je obchodný model brokera Degiro
stary gambler
Active Member

Adammd napísal: Ne 12 03, 2023 6:22 pm lynx ma poplatok za predaj a nakup u SXR8
zdarma degiro, xtb
dik, za info , aj som to tak predpokladal , ale chcel som si to overit, ucet nebudem menit radsej zaplatim tych , 0,24% za obojstrany obchod-neplanujem drzat dlho
stary gambler
Active Member

NCB.postup reklamcie

prosim nema niekto osobnu skusenost s uplatnovanim reklamcii u lynaxu? ako sa to riesi a najma v akom casovom horizonte, konkretny priklad, zadany buy limit dna 17.3. na ticker NBC-bank of amerika v eurach na cenu 25 euro, dna 20.3. v case od 9:15 do 9:40 cena opakovane zliezla pod 25 euro , najnizsia zrealizovana cena bola v tom case za cenu 24,75, cize o 0,25 nizsia ako moj prikaz na kupu, moj prikaz stale nebol zrealizovany, zruba o 10:15 som napisal na podporu ze ziadam dovod presetrit, a odpoved poslat na mail, o 11:10 som dostal na mail odpoved, ze cakuju na vyjadrenie od IB, po vecernej urgencii dnes rano prisla odpoved ze stale caku na vyjarenie od IB. Nie je nejaky cas premlcania na uplatnenie reklamcii, a ako sa riesia v pripade pozitvneho uznania reklamecie-musi broker poziciu na reklamovanej cene alebo ako?, mimochodom v ten isty cas som mal zadany prikaz aj na deutsche bank-DBK, na cenu 8,4 euro , najnizsie cena daneho dna bola8,27, cize len 0,13 centov pod mojim prikazom-tam sa mi prikaz zrealizoval bez problemov na cene 8,4 ako bol zadany prikaz. Pre istotu dany prikaz na NBC som stale nezrusil a aj potrebny objem penazi na nom drzim , aj ked cena je uz davno mimo.
Používateľov profilový obrázok
Trumpeta1978
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Ut 28 03, 2017 9:05 pm
Has thanked: 305 times
Been thanked: 252 times

Príspevok od používateľa Trumpeta1978 »

stary gambler
ja som s nimi v minulosti komunikoval cez email aj cez chat veci riesili velmi rychlo. Pravdepodobne naozaj cakaju na vyrozumenie z IB, standardne je myslim doba do ktorej musia pripad uzavriet 30dni /pripadne ma opravte/
capitalcapital
Silver Member *
Dátum registrácie: Ut 27 02, 2018 8:51 am
Has thanked: 14 times
Been thanked: 29 times

Príspevok od používateľa capitalcapital »

České akcie u LYNX.
(mail 2.6.2023)
... oznamujeme, že klienti LYNX získávají možnost obchodovat na BCPP (Burza cenných papírů Praha) všechny akcie, které nabízí.
Každý klient LYNX, který má povolení pro obchodování akcií ve střední Evropě, má také přístup na pražskou burzu. V případě, že vám nepůjde odeslat příkaz k nákupu českých akcií, požádejte prosím o povolení prostřednictvím správy účtu.
majciak1
Dátum registrácie: Št 31 05, 2018 7:10 pm

Príspevok od používateľa majciak1 »

Ahojte ak by si niekto otvaral ucet a chcel ziskat 50 eur na obchodovanie zdielam link (ja ziskam taktiez 50eur)
https://lynxbroker.sk/lp/p/otvorenie-uc ... c4ZTA0ZDc1
stary gambler
Active Member

Ahojte ak by si niekto otvaral ucet a chcel ziskat 50 eur na obchodovanie zdielam link (ja ziskam taktiez 50eur)

treba to trosku upresnit , neziskaas, 50 euro na obchodvanie ako kapital ani nebudes mat zlavu 50 euro z poplatkov za obchod, ale ziskas len zlavu z transakcnych nakladov , to su napr. niektore talianske tituly kde sa uplatnuje okrem poplatku za obchod vo vyske 0.12% este aj poplatok transakcny -dodatocne zanenie podla velkosti obchodu vo vyske 0,1%, alebo neiktore francuzske tituly vo vyske transakcnych nakladov na urovni 0,3% z objemu , pokial taketo akcie neobchodujes , tak neziskas nic, domyselne vymslenie lnyx, za malo muziky velky prinos pre nich , mnohi aj ked im tu zlavu50 euro transakcnu priznaju ju ani nevyuziju , nakolko nezobhoduju taky objem , alebo taky typ obchodu ani nerobia.
Napísať odpoveď

Návrat na "Brokeri - cez koho na burzu"