Ako zarobiť kludne 400+euro mesačne na doménach!

Pyramídy, Ponziho schéma, lietadlo, výrazne nevýhodné produkty
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
tomek
Príspevky: 9
Dátum registrácie: Ut 24 07, 2018 5:15 pm

Ako zarobiť kludne 400+euro mesačne na doménach!

Príspevok od používateľa tomek »

Takže ako sa dá taká doména kúpiť a následne predať?a kde ju môžem takto zobchodovať?

Moja najobludnejšia stránka na tento kšeftík je: Godaddy a Flippa samozrejme takýchto webov sú stovky, ale tieto stránky mam overene, sú seriózne, vyplácajú, a ľahko sa s nimi narába.
Je to jednoduché na GoDaddy doménu kúpite a následne aj budete predávať a na: Flippa ju budete iba predávať, aby ste zvýšili šancu na predaj a urýchlili tak cely proces.

Pre koho je tato metoda?

Tato metóda je pre každého kto:

1. vie aspoň základy angličtiny
2. ma svoj úcet/alebo PayPal
3. zmysel pre predaj
4. ma ochotu investovať par Eur a zarobiť na tom 10-100 násobne viac!

Ako je možne zarobiť 10-100 násobne viac? ved to je blbost...

Noo, neni to až taká blbosť. Budem veľmi rýchly a stručný. Dajte si iba tak zo srandy tuto doménu do vyhľadávania na GoDaddy tuto domenu: howtofindcheapeststoreinny.com (samozrejme je to uplne zly nazov domeny lebo je moc dlhy, ale je to iba pre ilustraciu aby ste vedeli priblizne kolko domena na danej stranke stoji)

aaa za kolko si ju mozete kupit? 10€!

buum! je to tam, takto sa zarába na doménach...

Opat si viem predstavit asi polovicu ludi co to citaju, ze neradi investuju peniaze a bla bla..
Pozrite sa jedna domena na rok! stoji okolo 10€ ! V mojich 10 bodov ktore si precitate nizsie ju nakupis za 10€ na rok a MAS 1 ROK na to, aby ju niekto kupil napriklad za 30€
POZNAMKA: (v prvych 10 bodoch odporucam predavat max. od 30€ do 50€ viac nie!) v 11 bode co je moja metoda, tam domenu mozete predavat aj za 100€ az 300€)

KUPITE ZA 10€ a predate za 30€ ?? to je 3 nasobok sumy!
V tomto pripade som zacal mat rad matematiku (smiech :))))))) ALE! je tu jedne hacik, a aky?

Tu je odpoved a rovno k tomu napisem uz aj clanok a ponuknem danu osvedcenu a profitabilnu metodu!

PRIPRAVENY? START!

10 krokov ako vybrat domenu ktora zaujme kupcu!

(toto je metoda zadarmo, v popise uvediem moju "hlbsiu" metodu ktoru pouzivam aby som vytvoril domenu, ktoru predate nie za 30€ ale za 100€-300€!)

Nemusite pri kupe dodrzat vsetkych 10 kriterii, ale cim blizsie sa k nim priblizite, tym mate vacsiu sancu na predaj.

Koniec omáčok..poďme nato:

1. Keď budete kupovať doménu VŽDY musí mat koncovku .com

2. ŽIADNE pomlcky! napr. cheap-clothes.com

3. Žiadne čísla, (jedine že by ste vytvorili doménu: 24support.com alebo 7daydietplan.com,) v žiadnom prípade nie: plan45.com , city5bars.com

4. Nikdy nepouži Trademark (ochrannú značku) napr. google, yahoo, nike atd,...ak budes chciet vytvarat domenu kde pouzijes nazov nejakej velkej spolocnosti, kontaktuj ich!

5. ziadne preklepove domeny! gooogle.com s tromi "o", alebo wuora.com (namiesto quora.com) nielen ze sa mozete dostat do problemov, ale nik vam taku domenu ani nekupi, takze strata 10€ :)

6. 99,9% domen ktore maju 1 slovo su uz zakupene, takze kludne mozete pouzit domeny s 2 alebo 3-4 slovami VIAC NIE! ..cislicou 4 uz nemam na mysli slovo, ale skor spojku napriklad: in, for, out, on, atd.
Nepouzivajte domenu kde su uz 4 slova...sice to neni zle, ale znizujete dost sancu, ze ju od vas niekto kupy, napriklad: fastandcheapservice.com vsak to vypada moc dlhe?...ANO ale fajne su napr. bestrestaurantcolorado.com alebo lasvegaslawyers.com (tieto su uz asi kupene, nevadi podrobny postup ako najst taketo velmi vzacne domeny najdete v mojej metode)

7. Domena by mala nieco alebo niekoho opisovat.

8. Lahko zapamatatelna (blbe slovo :))

9. Vyhybaj sa spojenym slovam (vysvetlenie nizsie)

10. Zameraj sa AJ na domeny ktore su zamerane na obchod/business

11. Toto sa tyka hlavne mojej metody, najlepsie je sa zamerat na domeny ktore potom neskor mozete predat spolocnostiam alebo jednotlivcom ktori maju VELMI VELA Penazi a 60€ za nakup domeny je pre nich ako keby ste vy minuli 0,25 centov na zapalky...

Teraz podrobnejšie vysvetlím dane body, ak chceš môzes si to precitať, ak nechceš nemusíš, ale lepšie pochopíš o co ide a na co sa zamerať. Poďme nato ;)


1. áno vždy musí mat koncovku .com prečo? pretože doménu BOLI, SÚ a AJ BUDU vždy TOP 1 domény s najväčšou hodnotou, málokto vám kúpi doménu ktorá sa bude končiť na .net .org. TAKŽE TO ANI NESKÚŠAJTE vždy .com OK?

2. žiadne pomlčky! áno znie to VEĽMI NEPROFESIONÁLNE, keď niekto používa medzi slovami pomlčku, vždy mi pride ľúto keď na Slovenských weboch vidím domény jedlo-bratislava.sk najlepsie-recepty-trnava.sk OCH! Zbil by som vás za to! :)))) (žartujem) každopádne NIK VÁM TAKÚ DOMÉNU NIKDY NEKÚPI!

3. ďalšia rada nad zlato! nepoužívajte čísla v doménach...pokiaľ nejde o domény ako som uviedol vyššie, to zn. domény, ktoré majú aj význam, ak napríklad použijete doménu 7weekdiet.com tak je to super nápad, pretože stačí si dať do google vyraz 7 week diet a nájde vám milióny článkov na tuto tému nikdy nevytvárajte doménu ktorá je úplne od veci a nemá význam: abc12.comsamozrejme keby ste nasli abc.com alebo doménu het.com alebo hht.com alebo ktorúkoľvek s troma písmenami STE MILIONÁRI! Take domény sú top a majú hodnotu niekoľko 10tok až 100viek TISÍC € (ak takú nájdete, môžte mi napísať a predáme ju za niekoľko 100viek tisíc eur) :)

4. to ani nemusím rozpisovať, proste nechcete stat na sude, že nie....(samozrejme to sa tyka iba tohto bodu...) ak nepoužijete v nazve mena spoločnosti ako netflix, abc, adidas a pod. tak vás nik nebude žalovať :P

5. vysvetlil som to vyššie.

6. áno vytvorte doménu ktorá ma zmysel napríklad: bestcarscolorado.com, cheapkitchenstuff.com, mypersonaldiary.com, atd! Ak budeš mat akokoľvek ohľadom domény, ZADARMO ti poradím či už si zakúpiš moju metódu alebo nie, napíš mi na mojom FB

7. vysvetlene v 6. bode jednoducho ako v slovenčine tiež by bolo od veci keby ste mali doménu: kuchyna35najlepsia.sk alebo bratilsvapravnik.skdobry prípad je: pravnickakancelaria.sk alebo sefkuchar.sk SAMOZREJME NEKUPUJTE .SK domény, ... áno možno vám ich niekto na SK kúpi ale tu je veľmi malý dopyt po doménach, teda obchodovaní s nimi

8. Hľadajte domény ktoré sa vášmu potencionálnemu kupcovi bude páčit, bude dobre vypadať a hlavne sa ľahko pamätať !
Nik si nezapamätá doménu: thebestphotos4yourphone.com alebo our-method-how-toearnmoney.com
Super nápad je: SuperStore.com alebo Deals4you.com, BuyHomeFast.com alebo LowestPricesInVegas.com

9. nikdy nevytváraj doménu zo slov: cheapproducts.com alebo besttips.com ...vidíte to? slova sa spájajú dokopy a sú spojene dvoma tími istými písmenami idúcimi po sebe.Ak by ste toto spravili pri predávaní mate v žiackej knižke 5tku! a poznámku s výkričníkom! :)

10. vysvetlím.
Doména by mala vysvetľovať co daná firma/Webstránka/spoločnosť alebo čokoľvek/ktokoľvek ju od vás kúpi, aby vysvetľovala priamo o co sa jedna a šla rovno k veci. Super nápad je: CarPartsNewYork.com ten co navštívi takýto web vie, že tam kúpi autodiely na auta v new yorku alebo v jeho okoli.
Vyhýbajte sa doméne napríklad: howtobuyparts.com alebo mybestplan.com pretože, tieto domény neukazujú o co sa jedna na danom webe: how to buy parts v preklade, ako kúpit časti/diely ale coho? auta? nábytku? lode? a web: my best plan v preklade: môj najlepší plan...
ale coho? tréningový plan? plan ako uspieť v škole? plan ako naplánovať cestu na karibik?CHODTE K VECI! :))



Na záver moja metóda


11. ach konečne posledný bod, vás už možno oči bolia, mňa ruky :) tento bod je veľmi podstatný, pretože v ňom akoby zhrniem všetky kritéria, a keď budete danú doménu kupovať, nemusíte sa báť, že sa nepredá, pretože sa bude skladať zo slov, ktoré majú zmysel, idú k veci, a zameriate ich priamo na skupinu kupujúcich, ktorí majú peniaze a dajú vám za ňu 30€, 60€...100€ a viac..

Sú to domény, ktoré nájdete jednoducho, len málokoho by napadlo ich nájsť týmto spôsobom (priznám sa ani mňa) tento 11. bod, teda tuto metódu samotnú, nemám z vlastnej hlavy!
Zvyšných 10 bodov ANO! :) to sú nazbierané skúsenosti ktoré som si overil a fungujú.

Poskytol som vám 10 bodov, ktoré vás niečo nove určite naučili a pomôžu vám 100% s výberom tej NAJ domény či už pre váš biznis alebo pre obchodovanie s doménami.

V 11 bode je metóda ktorá vám to cele úplne zjednoduší a ZDVOJ-ZTROJ NÁSOBÍ šancu aby ste danú doménu fakt predali a zarobili na nej viac.
POZNÁMKA: (v prvých 10 bodoch odporúčam predávať max. od 20€ do 40€ viac nie!) v 11 bode čo je moja metóda, tam doménu môžete predávať aj za 60€ až 100€ a viac) :D

LINKA NA STIAHNUTIE DOKUMENTU ZA 2€ CEZ SMS VYMAZANÁ ADMINOM.
Používateľov profilový obrázok
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****
Príspevky: 15693
Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
Has thanked: 989 times
Been thanked: 1343 times

Re: Ako zarobiť kludne 400+euro mesačne na doménach!

Príspevok od používateľa JUGGLER »

ALL: Hm. Že by bol nejaký chyták, ked ľudia odkliknú tú pochybnú linku? Ja ju radšej neodklikávam.... Povedzte, či nechať, alebo vymazať tento príspevok..Je to linkbuilding, či niečo užitočné?

Alebo spravím kompromis, príspevok nechám, ale vymažem tú linku?
:idea: ,,Amatérski investori investujúci pasívne do indexového fondu budú mať v dlhodobom horizonte lepšie výnosy ako profesionálni manažéri fondov,, Buffett :mesec:
:arrow: Vzdelávanie a užitočné info zadarmo: https://smartinvestor.sk
tomek
Príspevky: 9
Dátum registrácie: Ut 24 07, 2018 5:15 pm

Re: Ako zarobiť kludne 400+euro mesačne na doménach!

Príspevok od používateľa tomek »

Haloo? Ten link vedie ktomu aby si ľudia stiahli tu metódu ktorá od toho týpka ktoreho to mam stoji 30€ ja ju sem davam na link a vy ju chcete vymazať? A preco ? Ved ta metoda je strasne dlha uz som ju nechcel vypisovať, a mal som ju v subore máte tam napísane ked otvorite link že sa ti sťahuje v súbore rar. :D tak aký je tu preboha problem? :D prosim nevymazavajte ju !
tomek
Príspevky: 9
Dátum registrácie: Ut 24 07, 2018 5:15 pm

Re: Ako zarobiť kludne 400+euro mesačne na doménach!

Príspevok od používateľa tomek »

Tento članok nema zmysel ak si ľudia nestiahnu 11. Bod ale tak mne je jedno chcel som len pomôcť a prisaham ze to nieje ziaden fake ale užitočny navod ale fajn :D taj ti skus odkliknut na mobile ked uz sa tak bojiis omg :D
Martin7
Guru Member ****
Príspevky: 1361
Dátum registrácie: So 19 03, 2016 11:49 am
Been thanked: 184 times

Re: Ako zarobiť kludne 400+euro mesačne na doménach!

Príspevok od používateľa Martin7 »

To stiahnutie je ale podmienené stiahnutím ,,sajrajtu" do počítača. Tomek, buď ulož čisto ten dokument niekde na normálne úložisko alebo vymazať.
If you don´t find a way to make money while you sleep, you will work until you die. Warren Buffett
tomek
Príspevky: 9
Dátum registrácie: Ut 24 07, 2018 5:15 pm

Re: Ako zarobiť kludne 400+euro mesačne na doménach!

Príspevok od používateľa tomek »

Akeho sajratu ? :D tam ziaden virus nie je
tomek
Príspevky: 9
Dátum registrácie: Ut 24 07, 2018 5:15 pm

Re: Ako zarobiť kludne 400+euro mesačne na doménach!

Príspevok od používateľa tomek »

Ved stranka filesrightnow.com je normalna stranka na stahovanie tak ake virusi? Opakujem ziaden virus tam nie je prisahaaam ! Prosim vam dal som si stym clanom roboru neruste mi to ! Nie je tam virus! Je to klasicka stranka ktoru vyuziba miliony dalsich ludi na sirenie linkov a stahovanie ! Tak kde je problem
Martin7
Guru Member ****
Príspevky: 1361
Dátum registrácie: So 19 03, 2016 11:49 am
Been thanked: 184 times

Re: Ako zarobiť kludne 400+euro mesačne na doménach!

Príspevok od používateľa Martin7 »

Stiahnutie je podmienené inštaláciou screensaveru resp. tak je to prezentované. Nahraj to na uloz.to. Čisto dokument.
If you don´t find a way to make money while you sleep, you will work until you die. Warren Buffett
tomek
Príspevky: 9
Dátum registrácie: Ut 24 07, 2018 5:15 pm

Re: Ako zarobiť kludne 400+euro mesačne na doménach!

Príspevok od používateľa tomek »

Ide tan kurňa oto ze ak si to chce clovek stiahnut musi zaplatit sms-kou podotykam ktota stoji max 2€ a môze si to nasledne bez akehokolvek problemu stiahnut ten text v microsoft dokumente podotykam ze tato strategia ma cenu asi tak 30€ ja ju davam za 2€ tak ako mam najst iny spôsob aku ju ludom dat za minimalny vklad a zarobia si tym ovela 100x nasobne viac?! Kde je teda problem ludom pomaham a nejde mi oto aby maly v pc vír :D naco by mi to bolo dobre zaplatia 2eura dostanu co chceli ja dostanem co chcem a je to vybavene tak kde je problem? Nemohli by sme sa takto dohodnut?
Martin7
Guru Member ****
Príspevky: 1361
Dátum registrácie: So 19 03, 2016 11:49 am
Been thanked: 184 times

Re: Ako zarobiť kludne 400+euro mesačne na doménach!

Príspevok od používateľa Martin7 »

Netvrdím, že si do toho pridal nejaký sajrajt ty. Ten sajrajt k tomu pridá tá stránka.

BTW: Prečo to ponúkaš ďalším za dve eurá, keď ti to tak ,,sype" ? :D
If you don´t find a way to make money while you sleep, you will work until you die. Warren Buffett
Používateľov profilový obrázok
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****
Príspevky: 15693
Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
Has thanked: 989 times
Been thanked: 1343 times

Re: Ako zarobiť kludne 400+euro mesačne na doménach!

Príspevok od používateľa JUGGLER »

Sú to domény, ktoré nájdete jednoducho, len málokoho by napadlo ich nájsť týmto spôsobom (priznám sa ani mňa) tento 11. bod, teda tuto metódu samotnú, nemám z vlastnej hlavy!

Takže predávaš tu niečo, čo nemáš z vlastnej hlavy za 2€ a ľudia si musia stiahnúť pochybný súbor?
Tak to kamarát si prišiel na zlú stránku.

Verdikt: Vymazávam ti tú linku, ten prácny obsah ti tu zatiaľ nechám. Keď však chceš pýtať prachy, tak ponúkni ľuďom nech ti pošlú 2€ na paypal, alebo na účet...zariaď si to ako chceš, ale pochybné sťahovanie a predaj cez sms tu nemôžeme dovoliť.
:idea: ,,Amatérski investori investujúci pasívne do indexového fondu budú mať v dlhodobom horizonte lepšie výnosy ako profesionálni manažéri fondov,, Buffett :mesec:
:arrow: Vzdelávanie a užitočné info zadarmo: https://smartinvestor.sk
tomek
Príspevky: 9
Dátum registrácie: Ut 24 07, 2018 5:15 pm

Re: Ako zarobiť kludne 400+euro mesačne na doménach!

Príspevok od používateľa tomek »

Mne to nesype zatiaĺ len hovorim ze typek bežne na internete zato chce 30euro ja som to musel nejak od kupit a predavam to za 2eura :D tak zrusite ten odkaz alebo ako to mam vyriesit?
tomek
Príspevky: 9
Dátum registrácie: Ut 24 07, 2018 5:15 pm

Re: Ako zarobiť kludne 400+euro mesačne na doménach!

Príspevok od používateľa tomek »

Fajn tak mozem to tam dať cez uloz to?
tomek
Príspevky: 9
Dátum registrácie: Ut 24 07, 2018 5:15 pm

Re: Ako zarobiť kludne 400+euro mesačne na doménach!

Príspevok od používateľa tomek »

tak mi to dovolte aspon upravit dam tam link na uloz to
Adammd
Guru Member ****
Príspevky: 1825
Dátum registrácie: Ut 11 10, 2016 2:47 pm
Has thanked: 202 times
Been thanked: 114 times

Re: Ako zarobiť kludne 400+euro mesačne na doménach!

Príspevok od používateľa Adammd »

Nebud traged prosim ta. Chapem to tak, ze si sa nachytal a nieco kupil za 30€ a teraz chces vykryt straty a predat to aspon 15 ludom? Prepokladam, ze ak by to vynasalo ako popisujes, tak zakonite s nikym nebudes sharovat metodu, pretoze by sa ti znizoval potencialny zisk(niketo by ti "vyfukol" nejaku domenu, na ktoru si mohl prist sam).... :roll:

Alebo sa snazis skor ludi oklamat a predavas im predrazene hrnce a deky?
f.i.r.e.
has no top because fiat has no bottom
“There are three classes of people: those who see, those who see when they are shown, and those who do not see.” - Leonardo da Vinci
Vlad
Príspevky: 51
Dátum registrácie: Ne 21 10, 2018 6:01 pm

Re: Ako zarobiť kludne 400+euro mesačne na doménach!

Príspevok od používateľa Vlad »

Snazit sa ponukat tuto “neskutocne vyhodnu” fintu na zarobok na fore, kde drviva vacsina clenov ma minimalne viac ako priemernu hladinu financnej gramotnosti, mi pride ako dost dobra recesia :D
Si pobavil priatelu :wink:
Ja ti dam radu aj zdarma: skus s tymto ist na portal modry konik, tam podla aspon na nanuk zarobis
Napísať odpoveď

Návrat na "Potencionálne podvody, pyramídy, podozrivé subjekty a nevýhodné produkty"