Ako-investovat je na predaj

Podnikanie, podnikateľské nápady, skúsenosti, príbehy
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
peter.cmorej
VETERAN MEMBER *****
Príspevky: 3249
Dátum registrácie: Po 08 10, 2007 12:35 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

Ako-investovat je na predaj

Príspevok od používateľa peter.cmorej »

Ahojte, ako som avizoval na poslednom stretnuti v Ruzomberku, web Ako-investovat je na predaj.
Zial, urobili sme seriu zlych rozhodnuti, nic sme s webom nakoniec neurobili a uz v tom ani jeden z nas nema chut pokracovat.

Web nas stal 10 tisic eur a vlastnime ho styria formou sro. Ak niekto ponukne 10 tisic, web je ihned jeho. V opacnom pripade chvilu pockame a potom ho zrejme dame najvyssej ponuke.

Pre pripad, ze novy majitel diskusiu zrusi .. alebo sa nenajde nikto, kto by najblizsie zaplatil za hosting :) .. a nechcete stratit kontakt s ostatnymi, tak mi poslite cez PM svoj mail, resp. svoj facebook profil, a pridam si vas do mailing listu, resp. do uzatvorenej facebook skupiny. Stretavky by sme raz za cas aj nadalej organizovali, tie boli vzdy velmi prijemne.

Este par veci k webu: hosting je u Websupportu. Forum je mozne iba inovovat na najnovsie PHBB, inak je to nemigrovatelne (skusali sme). Redakcne systemy su tu dva, velmi stara Joomla a stary custom redakcny system IronCMS. To treba bud nahradit niecim uplne novym alebo cele to zmazat. Navstevnost sem napise Tomas, ak to niekoho zaujima.
Napísať odpoveď

Návrat na "Podnikanie, podnikateľské nápady, skúsenosti, príbehy"