Takmer žiadna vec, ktorú sme tu v minulosti riešili, nebola nikdy vyriešená. A nasľubovalo sa toho hodne...
Dnes som chcel vyhladať analýzu jedného fondu, ktorú som tu dával...ale nemám šancu ju nájsť v mojích tisícoch príspevkov...vyhladávanie nefunguje. Tak si tu aspoň budem zapisovať, čo sa dá zlepšiť...
1.Vyhľadávanie na fóre nefunguje ( predtým som si vedel nájsť svoje staré príspevky, kde som už raz nejakú vec riešil...)
2. Smajlíky sú tu úbohe. To sme žiadali už pred 12 rokmi...pred 15 rokmi som bol šťastný, ked som na traders.cz svoj príspevok zakončil pivovým pohárom s penou, alebo dobrý trejd vínovým pohárom...
Nemôžem ukázať ani prst hore, ked niekoho príspevok sa mi páči...Ešteže krútiť očami je dovolené
3. mali sme tu návrhy na lajky a dislajky...pametám si s predchádzajúceho fóra, že ľudia tam po čase získavali nejaký status.. To všetko je motivačné, aby ľudia prispievali a písali dobrý obsah...
4. Moje staré články zmizli, tie ktoré som robil hlavne pre začiatočníkov neviem nájsť...Zmizli. Nie príspevky, ale články.
Niečo mám v svojom PC...ale málo... Raz za čas som si zvykol nájsť čas a updejtovať starý článok na nový.
Niektoré články majú nadčasový obsah, sú vzdelávacie, alebo informatívne...škoda, že zmizli.