Prikladám priebežne info Stock Yiel EP.
Už sa to lepší
Prikladám priebežne info Stock Yiel EP.
Ja som si pozeral dnes výpis mam nastavené Broker interest,Combined Interest a Combined Dividends a u Interest mi neukazuje vôbec nič a to som na úrokoch zaplatil -0,95USD a prijaté úroky z požičania cez 20usd. a peniaze sú už pripísané na účte. ukazuje mi iba pripísané dividenda a dane
Tento výpis sa ešte musím naučít čítať…Baba Jaga napísal: ↑Ne 07 11, 2021 2:21 pm Ja som si pozeral dnes výpis mam nastavené Broker interest,Combined Interest a Combined Dividends a u Interest mi neukazuje vôbec nič a to som na úrokoch zaplatil -0,95USD a prijaté úroky z požičania cez 20usd. a peniaze sú už pripísané na účte. ukazuje mi iba pripísané dividenda a dane
cez client portal (web) je to take kostrbate, treba nejaku java (JNLP) appku stahovat, ale v mobile to vyzera slusne (pripadne pozri TWS)...Manually match specific lots to trades using the Specific Lot matching method...
samuel napísal: ↑Po 15 11, 2021 8:19 pm neskusal som, ale vyzera to slubne: https://www.interactivebrokers.com/en/t ... imizer.php
cez client portal (web) je to take kostrbate, treba nejaku java (JNLP) appku stahovat, ale v mobile to vyzera slusne (pripadne pozri TWS)
Bol by som rád, ak by si tu taký program, ktorý obchoduje cez API IB zverejnil. Kedysi dávno tu zverejnil program pre MT4 Sufo a pomocou neho som sa naučil písať jednoduché obchodné programy na MT4 platforme. Pre IB by som tiež potreboval akýkoľvek program, ktorý dokáže obchodovať cez API IB a ja si ho už upravím.
Ked máš kúpené za svoje USD, tak neplatíš nič. Ked máš účet v EUR a na ňom žiadne USD a broker ti nedovolí časť EUR zmeniť na USD, tak vtedy ti spraví nákup, ale tie USD sú požičané. USD sa dajú vrátiť, ked ukončíš obchod. Stavím sa že väčšina na to zabudne.Úroky nie sú velké, ale predsa len...
1. Pozrel som u seba. Mám nastavené Currency Conversion. Ale ked chcem predať EUR mám hlášku: FX conversion is allowed to base currency onlysegi napísal: ↑Po 22 11, 2021 3:15 pm Čaute,
ja som si v Account Settings v Trading Experience & Permissions nastavil Asset class Currency/Forex povolenie na Currency Conversion a nemám problém robiť zmenu meny. Je pravda ale že naposledy som robili konverziu asi v septembri.
Chcel by som sa ale spýtať že ako zistím kde mám vedený účet či Írsko, alebo Maďarsko? Zakladal som ho tento rok takže na 99% je to Maďarsko ale len tak pre zaujímavosť kde sa to dá overiť.
MiFIR Transaction Reporting applies to European Economic Area (“EEA”) Investment Firms. As a client of an investment firm that uses the platform, you may be required to provide additional information to allow the proper transaction reports to be filed.
Clovek co neovlada anglictinu, by si ucet v IB podla mojho nazoru nemal otvarat. So slovencinou sa tam nedohovorite.JUGGLER napísal: ↑Pi 03 12, 2021 11:22 pm Ak človek ovláda angličtinu, tak aj IB má niekde tutorial. U IB sa dajú veci vyhladávať tak, že sa ide na ich základnú stránku:
https://www.interactivebrokers.com/en/home.php ...a vpravo hore je znak LUPY, kde do políčka search zadá hľadaný výraz.