Blockchain, metaverse a etf na istotu

Podielové fondy, ETF, Hedge fondy
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
michales
Príspevky: 5
Dátum registrácie: Št 30 12, 2021 11:24 am

Blockchain, metaverse a etf na istotu

Príspevok od používateľa michales »

Dobrý deň chcel by som sa poradiť ohľadne etf. Chcel by som investovať do jedného etf ktoré má v budúcnosti potenciál. Možno využívanie technológie blockchain spojená s finančníctvom, kryptomenami,..Našiel som jeden s názvom First Trust Indxx Innovative Transaction & Process UCITS ETF Acc (Blok) tu sa mi ale nepáči že až 12% je v Číne a neviem či je to úplne šťastné. A rozmýšľam aj niečo spojene s metaversom. Čoraz viac sa spomína aj herný priemysel bude tak orientovaný v budúcnosti. Viete mi niečo dobré poradiť? Budem kupovať v IB.
Taktiež by som chcel okrem toho poprosiť o radu ohľadne investovania na kratšiu dobu napr. 5-10 rokov. Dáke peniaze by som chcel vkladať len do dákej úplnej istoty aby mi peniaze nestali na účte. A mal by som ich len pre prípad bratia hypotéky na byt atď. Ďakujem za odpovede.
Napísať odpoveď

Návrat na "Fondy, ETF, Hedge fondy"