@All: Cez víkend sme sa spolu s Andrem pustili do malej inovácie fóra. Okrem iného tu pribudlo aj niečo nové, čo sa tu už viac krát užívateľmi fóra dopytovalo. Viď obrázok.
Táto funkcionalitka funguje podobne ako "like". Ak na ten zelený "palec nahor" kliknete, človek dostane za ten svoj post / príspevok "like" alebo presnejšie ako to je tu pomenaované "poďakovanie". Viete takým spôsobom "odmeniť" toho človeka a ten komentár, ktorý sa Vám páči / páčil

Napravo sa potom nachádza aj akési jednoduché vyhodnotenie za každého zvlášť.:
Udelil poďakovanie:
1 x
Obdržal poďakovanie:
0
Pracujem ešte na tom, aby sa po kliknutí na to číslo vygeneroval aj zoznam, momentálne to ešte nefunguje, resp. nepustí Vás.
Ďalšia vec: inštalovali sme plugin, ktorý nám opäť rozširuje možnosti bojovania so spamom. Spam chodil hlavne z krajín ako Čína, India, HK, BD atď. Tieto krajiny sme zakázali, takže by mal byť opäť väčší pokoj
Čo sa týka možnosti mazania vlastných príspevkov, zapol som túto možnosť zatiaľ iba tu v "Informáciách o diskusii". Viete mi prosím niekto potvrdiť, či sa Vám tu už takáto možnosť ukazuje? Potom by som to podľa toho nastavil na celé fórum a na nejakú krátku dobu, kvôli double postom...
Ďakujem
PS: na obrázkoch viď. text vyššie, tiež pracujeme.