A kto veri tomu, ze zapad uzna Milosevica za nevinneho? Ved to by si zapad nepriamo priznal, ze urobili chybu.
A ozaj. Tie zbrane hromadneho nicenia sa uz nasli?
Správne chápeš, zlo treba odsúdiť, nech ho koná ktokoľvek.
Kosa napísal: ↑Št 21 07, 2022 10:06 am Zase si vedla : Haagsky tribunal neoslobodil Miloševiča, lebo ten zomrel počas pojednávania, Čiže nebol vynesený žiadny rozsudok.
https://www.aktuality.sk/clanok/366664/ ... ropagande/
Včera mi prišla návšteva práve keď som písal tento príspevok a potom som na neho zabudol.
Vobec si nepochopil poznamku o vyvazovani, myslel som to inac. Bol to skor psychologicky profil. Ked citame teraz o vrazdeni Ukrajincov okupantskym vojskom Ruska, tak ty sa snazis relativizovat tento stav tym, ze vytahujes nesuvisiace veci. Ty to davas do suvisu poznamkami, ze ked teraz vrazdia Rusi, vsak to robili aj Americania, wehrmacht a ini. Je to to iste, ako ked Fero na ulici zabije Joza a das k tomu koment treba to odsudit, ale vsak aj Jano v minulosti zabil. Tu sa nezhodneme, lebo ty pojdes aj tak svoje, takze nevidim perspektivu pokracovat v tychto debatach okrem tych, ktore su predmetom tohoto webu o investovani.
Nie je ziadna pravda uprostred. Ked raz tvrdis ze :JUGGLER napísal: ↑Št 21 07, 2022 6:26 pmNie som vedľa, akurát pravda je niekde uprostred.Kosa napísal: ↑Št 21 07, 2022 10:06 am Zase si vedla : Haagsky tribunal neoslobodil Miloševiča, lebo ten zomrel počas pojednávania, Čiže nebol vynesený žiadny rozsudok.
https://www.aktuality.sk/clanok/366664/ ... ropagande/
, pricom regulerne to nie je pravda, tak tvoje ostatne traktaty su zbytocne. Tu nie je co analyzovat. Siril si prebrate hoaxy Harabina, Hlavnych sprav a pod. To obkecavanie je zbytocne. Tam bola iba jedina pravda Milosevic nebol odsudeny a teda nemohol byt oslobodeny, lebo zomrel. Mrtvi sa nezucastnuju sudneho pojednavania. Uz mi k tomu nepis, nebudem reagovat. DakujemHaagsky tribunál oslobodil Miloševiča v celom rozsahu
Nestaci povedat A, mal by si povedat aj B.
"Proruski nacionalisti" a "pro-cinsky saboteri a spioni" je nalepka, ktoru davaju prisluhovaci vlady USA vsetkym, co im nezobu z ruky.
Predlzene Putinove ruky boli zvrhnute predlzenymi rukami vlady USA/UK. Akurat ze Putinova predlzena ruka sa unuvala aspon absolvovat ake-take volby, ked uz zapad vyzadoval aby sa hralo "na demokraciu". A prozapadni revolucionari v 2014 sa neunuvali pri zvrhnuti ich predchodcov cakat na volby.
Ukrajinska prozapadna vlada chce byt kamarat s USA a s Ruskom chce vojnu. Tak ako prozapadna slovenska vlada chce byt kamarat s USA a s Ruskom viest vojnu rukami Ukrajincov. Nehovor za Ukrajinu a za Slovensko; to su uzemia, ktore nic nechcu a proste len su. A nazory ich vsedneho obyvatelstva nie su monoliticke.
GameStop (NYSE:GME) stock is plummeting over 74% but that’s actually due to a stock split.
A ty si nepochopil, že ja som chcel vidieť a chcem vidieť taký istý krik v masmédiach aj na USA porušovanie medzinárodného práva, ako sa teraz robí na Ruské porušovanie medzinárodného práva.Kosa napísal: ↑Pi 22 07, 2022 1:40 pm Vobec si nepochopil poznamku o vyvazovani, myslel som to inac. Bol to skor psychologicky profil. Ked citame teraz o vrazdeni Ukrajincov okupantskym vojskom Ruska, tak ty sa snazis relativizovat tento stav tym, ze vytahujes nesuvisiace veci. Ty to davas do suvisu poznamkami, ze ked teraz vrazdia Rusi, vsak to robili aj Americania, wehrmacht a ini.
Západná Ukrajina chce byť kamarát viac s EU ako Ruskom. Východná Ukrajina chce byť viac kamarát s Ruskom ako EU. A keďže je ich zhruba 50:50, ako ukazovali voľby pred rokom 2014, tak Ukrajina mohla ostať jedine neutrálna, aby oba tábory boli ako-tak spokojné. Rozdelenie Ukrajiny mierovou cestou, podobne ako Československo, aby každá polovica išla za svojim cieľom si moc neviem predstaviť, lebo regiony v strede sú veľmi zmiešané. Pripomína mi to skôr, žiaľ, rozpad Juhoslávie...a ešte viac Bosnu a Hercegovinu.
Lenže aj Slovák aj Maďar chcel ísť do EU, tam nebol rozpor, skôr to bolo pre maďarov "znovu zjednotenie" podobne ako pre Írov vstup do únie bolo "znovu zjednotenie" so Severným Írskom. A preto mali Íri výhrady voči Brexitu a otázka Severného Írska vždy nie je doriešená...je tam nejaká výnimka, ak som dobre porozumel správam.
Lenže ty mi svojim správaním na tomto webe pripomínaš človeka, ktorý zasiahne na ulici selektívne len vtedy, ak je útočník príslušník minoritnej menšiny napr. rom.. Ak je útočník príslušník majoritnej väčšiny, tak mlčíš.....
Našiel si si výhovorku: real-time porušovanie medzinárodného práva.
https://www.globaltimes.cn/page/202207/1270852.shtmlZa menej ako mesiac po tom, čo Európsky súd pre ľudské práva zastavil „otrasnú“ prax Spojeného kráľovstva deportovať utečencov ako zločincov, britské médiá odhalili ďalší „otrasnejší“ zločin. Podľa nedávnych správ médií, ako je BBC, britskí elitní agenti Special Air Service (SAS) v Afganistane opakovane zabíjali zadržaných a neozbrojených mužov za podozrivých okolností a eskadry SAS dokonca medzi sebou súťažili o čo najviac zabití. A jedna jednotka mohla nezákonne zabiť 54 ľudí počas jedného šesťmesačného turné. Okrem toho správy uviedli, že pracovníci SAS mohli falšovať dôkazy. Bývalý šéf britských špeciálnych síl, ktorý sa stal veliteľom armády predtým, ako minulý mesiac odstúpil, o vraždách vedel, ale nenahlásil ich.
Vytesat do kamena.Franto napísal: ↑So 23 07, 2022 8:26 am Skrátka USA je vám dobrá len na zarábanie. Viete dobre prečo obchodujete v drvivej väčšine na trhoch USA. Je tam garancia toho, že politici zo dňa na deň nezmenia zákony tak, že prídete o svoje investované peniaze, bohaté firmy, dobré právne zázemie, istá mena atď. Ale inak amíci sú kurvy, čo po celom svete robia zlo.
Pravdaže nielen na tomto fóre prevláda tento názor, na Slovensku si to myslí väčšina.
Mozes zobrat jed na to, ze podstatna cast Zelenskeho armady tam nasadzuje svoje krky pre udrzanie sa Zelenskeho pri moci len z toho dovodu, ze za nimi stoji Zelenskeho prisluhovac a mieri na nich samopalom pod hrozbou, ze ich zastreli alebo da uvaznit, ak odmietnu pokracovat v nasadzovani krku za udrzanie sa Zelenskeho pri moci. Plus navyse perzekucia zvysku rodiny toho "neposlusneho" vojaka od okolitych Zelenskeho fanusikov zijucich pri jeho rodine.Franto napísal: ↑So 23 07, 2022 8:26 am Tak ako teraz dokážete do témy vnášať všetky možné premenné, len aby sa zrelativizovala vina Putina, mudrujete a točíte, rovnako by ste zostali pod posteľou a by ste mudrovali a nachádzali by ste 1.000 dôvodov, prečo vy nepôjdete brániť Slovensko (lebo isto aj za tým by bolo USA - na 100%). Z vášho správania je to jasné ako facka.
Ice: Ďakujem za denník Štandard.iceberg8 napísal: ↑So 23 07, 2022 1:14 pm Tak na vychode sa bojuje, ale bojuje sa aj na zapade..
https://dennikstandard.sk/227875/profes ... ransfobne/
Profesorka z Berkeley odmieta, že rodiť môžu len ženy. Je to vraj transfóbne
Aký ty máš jednoduchý život. Jednoducho si prečítaš maistrem a hneď máš vo všetkom jasno a poznáš absolútnu pravdu a všetky skryté zákutia spravodajských hier tajných služieb štátov. Čo na tom, že ukrajinská osbusmanka si znásilnenia vymýšľala? Tie ostatné už určite nie sú vymyslené, veď to písali v maistreame. A mohol by som tu rad-radom písať nezrovnalosti v maistremových informáciach. Aj sa tu o nich písalo, ale boli prejdené mlčaním, alebo poznamkami typu, že to sú detaily a netreba ich na UA vyťahovať.Franto napísal: ↑So 23 07, 2022 11:30 pm Ale ak Putin zaútočí na štát (ktorý sľuboval, že bude ochraňovať) a následne nechá svojich vojakov, aby okrádali a znásilňovali obyvateľstvo, a kradne aj on sám vo veľkom (obilie, hosp. stroje atď.) tú zlodejinu a svinstvo nevidíte? Však je to podliak, ktorý by mal hniť v base. Jeden deň sľúbi, že dovolí Ukrajine vyvážať svoje obilie a druhý deň ostreľuje raketami prístav, cez ktorý sa to má diať. Ale hlavný dôvod, prečo Putin zaútočil na Ukrajinu je ten, že cíti ohrozenie, že by mohla Ukrajina dodávať plyn do Európy, keďže má obrovské zdroje (5 biliónov kubických metrov). A teda by prišiel o trh, o peniaze. Pre ruský rozpočet je príjem z predaja ropy a plynu nevyhnutný (cca 300 miliárd USD), keďže to je hlavný zdroj príjmu.
Velmi trefne zhrnute. Vytesat do kamena.Franto napísal: ↑Po 25 07, 2022 7:24 pmPrečítaním šíriteľov bludov len dospeješ k tomu, že ničomu a nikomu netreba veriť. A Putinovi toľko stačí. Ak zaseje semienko nedôvery. Tak je potom Slovensko plné chodiacich pochybovačov (ešte aj o vlastnom nose, ktorý by si mohli nahmatať medzi svojimi očami).
Na záver sa cítiš ako mysliteľ, hľadač-neovečka![]()
Krásne vystihnuté, bohužiaľ na úronú pôdu málokedy padne. Škoda, že aj v inej oblasti zbehlí ľudia sa uchyľujú k takémuto mysleniu a upadajú do podpory alwbo aspoň ospravedlňovania čistého zla a vracajú sa myslením desaťročia a desaťročia späť - ako je západ zlý a rusko to správne. Hotová občianska náuka zo socíku sa im vracia na mysel. Už aj komunista s ľudskou tvárou Gorbačov odsúdil Putina, že ničí Rusko a vracia ho o desiatky rokov dozadu.Franto napísal: ↑Po 25 07, 2022 7:24 pm
Ak sú pre teba bežné médiá nedôveryhodné, ako by mohli byť dôveryhodnejšie tie Zemaveky, kde je najčastejšie ako zdroj uvedený len link na iný článok (kde je ako zdroj uvedený ďalší web a ten odkazuje tiež len na iného bludošíriteľa a tak dokolečka) alebo sú za nimi preukázateľne ruské petrodoláre.
Prečítaním šíriteľov bludov len dospeješ k tomu, že ničomu a nikomu netreba veriť. A Putinovi toľko stačí. Ak zaseje semienko nedôvery. Tak je potom Slovensko plné chodiacich pochybovačov (ešte aj o vlastnom nose, ktorý by si mohli nahmatať medzi svojimi očami).
Na záver sa cítiš ako mysliteľ, hľadač-neovečka![]()
Toto mi pripomina, co sa mi paci, ako ludia stale opakuju, "polystyren zadusi dom" alebo "dom musi dychat", ale na otazku kde ma dom pluca mi odpoved nikdy neprisla
Keď myslíšPeter222 napísal: ↑Ne 31 07, 2022 12:31 pm https://www.youtube.com/watch?v=E49KYkwrDiw
Nemusím so všetkým súhlasiť, ale som rád, že ešte stále sa dá dostať k takýmto informáciám![]()
A ešte jedno video: https://www.youtube.com/watch?v=2t2Njvsmsyk , kde som sa pobavil.Má dar parapsychologických schopností: telepatie (mimosmyslový přenos informací) a prekognice (předvídaní budoucnosti) a v Evropě jsou pouze dva lidé kteří mají schopnost tvořit architekturu souvislostí, předvídat na základě nich a dynamické rovnováhy budoucnost!
Podla tejto logiky je uplne normalne (analogia) citat nezmysli do Lubosa Blahu lebo urcite v tych tonach hovien povie nejaku mudru vetu.
Martin7, fakt dobrý pokus na provokáciu