Wildcat Discovery Technologies

Výber akcií, fundamentálna a technická analýza, obchodovanie vs. investovanie
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Používateľov profilový obrázok
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****
Príspevky: 15693
Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
Has thanked: 987 times
Been thanked: 1342 times

Wildcat Discovery Technologies

Príspevok od používateľa JUGGLER »

Firmu som spomínal v 2021 v súvislosti so slovenským projektom InoBat, kde sa investovalo 100 mil€ do závodu pri Trnave:
JUGGLER napísal: Po 31 05, 2021 6:34 pm
InoBat – InoBat je slovenská spoločnosť založená v roku 2019 zaoberajúca sa výskumom, vývojom, výrobou a recykláciou batérií s dlhodobým cieľom slúžiť európskemu trhu s novými energetickými riešeniami. Hlavnými odvetviami sú InoBat Auto, ktorý sa zaoberá R&D a výrobou batérií do elektrovozidiel, InoBat Energy, zaoberajúci sa skladovaním energie a InoBat Recyling, prinášajúci riešenie na recykláciu batérií. Okrem toho, InoBat pracuje aj na rozvoji InoBat Charging, ktorý rieši nabíjaciu infraštruktúru a InoBat Hydrogen pre vodíkové a alternatívne pohony. Investuje 100 mil. € do závodu pri Trnave. Spoluzakladel a CEO je Marián Boček.

https://dennikn.sk/autor/inobat-auto/
https://www.inobat.eu/
https://techbox.dennikn.sk/inobat-auto- ... -na-svete/

Wildcat Discovery Technologies – strategický partner InoBat, americká firma vyvíjajúca batérie za ktorou stoja investori ako Branson...ale aj venture kapitál IPM a slovenská InoBat.
www.wildcatdiscovery.com
Neviem ako to dopadlo, ale brali sa tam štátne dotácie, tak neviem-neviem...


Wildcat Discovery Technologies zakladám vlákno, hoci sa nedá do nej investovať, lebo nie je verejne obchodovateľná na burzách ani OTC. Ale myslím si, že keď nastane ten pravý čas, tak pôjde na burzu, aby na nej venture kapitalisti zarobili ďalší majland. Zatial vieme, že do nej investoval miliardár Branson, ďalej minoritu kúpil Estman Kodak a v júli do nej pustil ďalších 90 miliónov veľký energetický hráč Koch Industries.

Čo firma robí:

Spoločnosť Wildcat vyvíja viacero inovatívnych technológií, ktoré sú kľúčom k vytvoreniu prelomového batériového "superčlánku" pre elektrické vozidlá. Superčlánok" pre elektromobily sa plánuje ako transformačný batériový článok, ktorý kombinuje tri patentované technológie spoločnosti Wildcat, ktoré sú v súčasnosti vo vývoji, vrátane vysokoenergetickej katódy bez kobaltu a niklu, kompozitného elektrolytu v pevnej forme (solid-state) a kovovej lítiovej anódy.

Tento batériový článok novej generácie má za cieľ ohromujúce >90-percentné zlepšenie energetickej hustoty v porovnaní s najlepšími súčasnými batériami, čo by mohlo ešte viac urýchliť široké uplatnenie elektrických vozidiel.

Okrem toho sú všetky inovatívne komponenty vyvinuté z bezkonfliktných materiálov - čím sa znižuje závislosť dodávateľského reťazca od niklu aj kobaltu.

90 mil. USD od Koch Industries sa použije na podporu rýchleho vývoja a komercializácie batériového článku vrátane pridania zamestnancov, výskumných kapacít a významných kapacít na rozšírenie s cieľom pripraviť "super článok" na komercializáciu do dvoch rokov.

Správa je z júla 2022, teda komercionalizácia do 2024. Ak budete vedieť niečo nové, sem s tým.
:idea: ,,Amatérski investori investujúci pasívne do indexového fondu budú mať v dlhodobom horizonte lepšie výnosy ako profesionálni manažéri fondov,, Buffett :mesec:
:arrow: Vzdelávanie a užitočné info zadarmo: https://smartinvestor.sk
Napísať odpoveď

Návrat na "Akcie - investovanie do akcií"