Euribor vysporiadanie

Čo sa inam nehodí, ale máte potrebu to napísať
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Používateľov profilový obrázok
Baba Jaga
Silver Member *
Príspevky: 239
Dátum registrácie: St 25 08, 2021 6:56 pm
Has thanked: 27 times
Been thanked: 75 times

Euribor vysporiadanie

Príspevok od používateľa Baba Jaga »

Zdravím chalani,
má niekto skúsenosti s touto vecou ide o Euribor Settlement. Medzi rokmi 2005-2011 som skúšal futures micro futures na EUR/USD a to sa týka aj týchto obchodou. Posledné 2 roky mi chodí papier z USA, že mám asi nárok na nejaké odškodné dnes mi prišiel znova no ani za boha som si nevedel spomenúť kto mi clearoval účet až dnes :D (Rosenthal Collins Group) v 2019 ich kupil Marex no samozrejme ,že výpisy nemám a je otázne či mi ich Marex poskytne už som ich kontaktoval.
iceberg8
VETERAN MEMBER *****
Príspevky: 3910
Dátum registrácie: Pi 29 07, 2016 6:18 am
Has thanked: 478 times
Been thanked: 158 times

Re: Euribor vysporiadanie

Príspevok od používateľa iceberg8 »

Jasne chodi chodi, postarka sa na mna pozera uz nejak krivo :D Ale ci z toho nieco byt moze, to nemam tusenia.. Co by tam klientom vratili? Poplatky? Alebo cele trejdy ktore boli v strate? :) To aby si clovek tlacil a zalohoval vypisy, ktovie co bude o 20 rokov :)
Odoslané z počítača
Napísať odpoveď

Návrat na "Off topic - nie len investovanie"