Informácia o zmene pravidiel fóra

Informácie, pravidlá, návrhy, správy, pripomienky (pridať, zlúčiť, zrušiť, premenovať kategórie)
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
tomáš virdzek
Guru Member ****
Príspevky: 2222
Dátum registrácie: Po 02 03, 2009 2:17 pm
Has thanked: 634 times
Been thanked: 369 times

Re: ČÍNA

Príspevok od používateľa tomáš virdzek »

tuttinho napísal: Št 06 07, 2023 1:51 pm Kto by chcel hľadať ďalšie aj menšie spoločnosti tu je zoznam
bezohľadne napriek upozorneniu, no ok :roll:
tomáš virdzek napísal: Pi 17 03, 2023 12:12 pm Takmer každá reakcia od Teba tuttino je odkaz na ten istý web (viď.: https://ako-investovat.sk/diskusia/sear ... 0&sr=posts), toto nie je inzertný portál ale diskusia. Začína mi to pripomínať spam/bota a tie tu mažem :)
zajtra mažem 00:00

PS: a rovno zmením aj podmienky používania fóra aj pre ďalších, čo si tu zmýlili diskusiu s reklamou na svoj biznis.
tomáš virdzek
Guru Member ****
Príspevky: 2222
Dátum registrácie: Po 02 03, 2009 2:17 pm
Has thanked: 634 times
Been thanked: 369 times

Informácia o zmene pravidiel fóra

Príspevok od používateľa tomáš virdzek »

Všetkých užívateľov fóra informujem, že v pravidlách fóra (https://ako-investovat.sk/diskusia/ucp.php?mode=terms) dnes pribudol 1 nový bod:

"5. Tiež beriete na vedomie, že toto diskusné fórum nie je inzertný portál, a preto sa akákoľvek forma propagácie a reklamy bez predošlého súhlasu prevádzkovateľa webu/adminov vyslovene zakazuje. Pokiaľ máte záujem o reklamu či zviditeľnenie sa na diskusnom fóre, prosím najskôr nás kontaktujte."


Vzhľadom na to, že som tu už aj v minulosti riešil x situácií, kedy užívateľovi nešlo o žiadnu skutočnú diskusiu ale len o PR, reklamu, SEO či link building atď., som sa rozhodol zaradiť do pravidiel fóra aj tento bod.

Pre užívateľov, ktorí majú vo svojom podpise či vo svojich príspevkoch link na svoju firmu, projekt, appku či web atď. sa nemení nič, pokiaľ fórum používajú na skutočnú diskusiu.

Pokiaľ je užívateľ skutočným a serióznym diskutujúcim, nemám žiaden problém, aby sa tu dostupnými spôsobmi aj nejak zviditeľnil. Práve naopak, som rád, že sa tu ukazujú aj nové vznikajúce projekty a nápady. Problém mám, že kým niektorí užívatelia sa ma bez vyzvania samy najskôr spýtajú, či sem môžu dať na spropagovanie to alebo to (teda majú elementárnu slušnosť), iným užívateľom nerobí vôbec žiaden problém sem rovno na drzovku bachnúť čokoľvek a ideálne aj na x krát, čo už má u mňa jasné znaky jediného účelu. Odteraz budem takéto príspevky a užívateľov mazať rovno bez upozornenia.

Chceme tu diskutujúcich, nie spam.
Napísať odpoveď

Návrat na "Informácie o diskusii"