Na stránke http://openinsider.com/ som našiel obchody typu
S - Sale+OE Sale of securities on an exchange or to another person (after option exercise)
pri nejakej cene. Nie som úplne doma v opciách, vedel by mi niekto vysvetliť čo presne insider urobil a za akým účelom.
Insider obchod S - Sale+OE Sale of securities on an exchange or to another person (after option exercise)
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
-
- Silver Member *
- Dátum registrácie: Ut 28 06, 2016 4:28 pm
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 24 times
Re: Insider obchod S - Sale+OE Sale of securities on an exchange or to another person (after option exercise)
Obchod typu "S - Sale+OE Sale of securities on an exchange or to another person (after option exercise)" znamená, že insider, ktorý mal možnosť nakúpiť akcie spoločnosti za určitú cenu (tzv. opciový kontrakt), túto možnosť využil (čo sa nazýva uplatnenie opcie), a potom tieto akcie predal na burze alebo inej osobe.