Prieskum tradingu na tomto fore.

Trading, tipy na obchody a investície, zverejňvanie pozícií, denníky traderov a investorov
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
jogo
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Po 04 08, 2008 9:03 pm
Has thanked: 202 times
Been thanked: 466 times

Prieskum tradingu na tomto fore.

Príspevok od používateľa jogo »

Zdravim.
Vedu sa tu debaty, ci sa da tradingom zarabat, alebo nie. Rad by som urobil taky prieskum uspesnosti traderov v tejto debate. Myslim, ze vysledky by mohli byt zaujimave pre ludi, ktory sa rozhoduju, ci robit trading alebo nie.
Aby sa to nezmenilo na chvalenie alebo hanenie jednotlivych nickov, navrhujem, aby kazdy za seba odpovedal, ci je tohto roku v strate v tradingu. Percenta zisku a straty by som neuvadzal.Neuzavrete straty(dlhodobe investovanie) nebrat do uvahy.

Takze ja za seba vyhlasujem, ze tradingom tohto kalendarneho roku nie som v strate.
-Disclaimer: Všetky informácie, ktoré poskytujem na tomto fóre, sú určené výhradne ku študijným účelom. V žiadnom prípade neslúžia ako investičné doporučenie.
Dana
Platinum Member ***
Dátum registrácie: So 02 12, 2006 5:15 pm

Re: Prieskum tradingu na tomto fore.

Príspevok od používateľa Dana »

Ak by tu aj 50 takých úspešných ako Juggler napísalo, že sú v tradingu úspešní, aj tak neviem, či to niekomu pomôže, keďže to vôbec nezaručuje, že aj ten 51 úspešný bude. Preto neviem, či má zmysel písať, či som alebo nie som v strate. Ale nebyť toho roku v strate je určite veľké prianie mnohých.
Rozmýšľanie síce trochu bolí, ale je to nezabudnuteľný zážitok.
jogo
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Po 04 08, 2008 9:03 pm
Has thanked: 202 times
Been thanked: 466 times

Príspevok od používateľa jogo »

Mna len zaujima, ci je uspesnych traderov naozaj tak malo ako safranu. Ak ano, tak radsej znamym nebudem rozpravat o tradingu, aby sa nepripravili zbytocne o peniaze.
-Disclaimer: Všetky informácie, ktoré poskytujem na tomto fóre, sú určené výhradne ku študijným účelom. V žiadnom prípade neslúžia ako investičné doporučenie.
Ferin007
Platinum Member ***
Dátum registrácie: St 11 07, 2007 4:14 pm

Príspevok od používateľa Ferin007 »

jogobela napísal:Mna len zaujima, ci je uspesnych traderov naozaj tak malo ako safranu. Ak ano, tak radsej znamym nebudem rozpravat o tradingu, aby sa nepripravili zbytocne o peniaze.
Určitě je daleko víc těch neúspěšných než úspěšných. :wink:
To, jestli je na trhu medvěd nebo býk, na to nemá žádnej vliv.
Napísať odpoveď

Návrat na "Trading, tipy, zverejňovanie obchodov a investícií"