To ma byt VZOR?
Ja Ti dam, s dovolenim, jeden vzor, jeden ktory je nepriestelny, pretoze za nim rucim vlastym svedomim. Fotku sem nedam, ale ten vzor som JA sam.
nerozvedeny, nemam nemanzelske deti, nemal som milenku, neuniesom som dieta ani nic/nikoho, nevztiahol som ruku na zenu (ani ine zeny), moja zena je mojou prvou sexualnou partnerkou a partnerkou vobec. nesnazim sa menit nazory mojej rodiny, ak ich maju ine ako ja.
Ked som sa chcel poistit (pre pripad smrti), na zaciatku vztahu s partnerkou, tak sa mi v poistovni vysmiali (dve zeny mimochodom, vekovo ako keby dcera a matka, pricom dcera bola mladsia bola moja rovesnicka), ci planujem umriet, poistenie zamietli. To poistenie som si planoval z dovodu, co ak neumyselne splodim dieta, a osud zariadi ze do par hodin bude po mne (nehoda a podobne), co potom moja partnerka s dietatom v bruchu? Bez penazi (kedze toho casu nebolo manzelstvo), sama? Nebola to suma na milion EUR, toho casu okolo 5 mil SK, to je tak akurat na byt a rok-dva zivota, pripadne aj 5, ak by hospodarila dobre. Ak by to buchla do ETF, ani nehovorim
Ale ja som onalepkovany ako dezolat a pro rusky troll, niektorymi ludmi.
@wladas, nie, kazdy to tak nevie urobit, vidiet to na spolocnosti, ludia sa spoliehaju na niekoho ineho, hovori sa tomu "outsourcing" , je to taky morbidny stav kapitalizmu, nekritizujem, len hovorim co citim a co vidim.. Zaroven ale sa hovori "kazdy je si rovny a ma rovnake moznosti", cize cim viac teorii sem potiahnem do 1 prispevku, tym viac si tie teorie budu protirecit same sebe. To je tak so vsetkym. Okrem exaktnych vied (prakticky).. Preto mam svoj nazor, ktory som si tvoril dlhe roky, a drzim sa ho, funguje a pokial nenajdem lepsi sposob zivota. Mne ani nejde o to, co ludia robia na tych skolach, alebo v ambulanciach, ale o to, ze sa tato vec snazi pretlacit ako povinnost, bez moznosti vlastneho slobodneho rozhodnutia. Cize tym system na rovinu hovori "obcan je blbec, treba ho vycvicit", co nie je loz, ale... neviem, snad sa chapeme, co sa snazim povedat.. Len aby sme sa potom nezobudili o 30 rokov a zistili, ze ten 'stat" sa "mylil" a vychoval nieco ine, ako chcel vychovat.. Ale ako pisem, nie je to cierno biele, cize neda sa to vyjadrit exaktne..