_Hustler_ napísal: ↑Pi 16 03, 2018 8:29 am
BO je bullshit nastroj . len z podstaty veci je broker provozujici BO MarketMaker . moje skúsenosti ? ja som obchodoval BO asi pred 6 rokmi , žiadnen broker nevyplatil viac ako 20000Eur ročne , a ked sa im moje winy nepčili tak znižovali payouty napr na 52% , blokovali expiracie , blokovali inštrumenty na ktorých som mal najväčšie profity atd . samozrejme brokeri časom prestali komunikovať a peniaze mi nevyplatili . tu je dôkaz že BO je trash. pred par rokmi som čital članok ze bude burza na binarne opcie v ktorej budú zapojený viaceri velký BO brokeri , ked to tak sa môzme bavit o niečom serioznom , do vtedy nie . BTW regulatory brokerov na binarne opcie neregulujú nastroj binarne opcie ale iba samotnú firmu a ich aktivity nerieši ,, to znamena že je nemožné nahlasit napr manipulaciu stike price atd.
Kedze cely profesny zivot pracujem dost casto aj s boolovskymi premennymi a boolovskou logikou, toto je pre mna zaujimava tema.
Posunula sa behom poslednych 5 rokov ponuka binarnych opcii do serioznejsej roviny?
Pred rokmi som pouzival stranku BetOnMarket, ponukajucu binarne opcie aj rok a pol dlhe a so zaujimavym "payoutom". V niektorych situaciach na niektorych instumentoch. Transformovali sa kvoli regulaciam EU na Binary.com (sidlo na Malte) a neskor na DERIV. Cize v sucasnosti su skor brokerom typu XTB, ponukajucim podobne typy instrumentov a aktiv.
Dukascopy/Lynx/InteractiveBrokers/XTB - ponukaju nejake dlhodobejsie binarne opcie? (Aspon pol roka dlhe.)
Ak ano, mate niekto skusenost s ich "payoutami"?
Airmike napísal: ↑Ut 05 11, 2013 3:49 am
Problem bol ze na podobnom principe fungovalo so mnou este dalsich 20 ludi a oni sa nebali fundovat aj vyssie sumy. Ja som sa bal, neveril som tomu. Vtedy jeden veeeeelmi znami trader predstavil potajomky webovu stranku, akoze nezavislu

a vsetkym nam cez nu pootvaral ucty. Dobre si zarobil, bez rizika.

Tak toto je naozaj sila, to nevymyslis. Toto by ma v zivote nenapadlo.
Ze namotivoval 20 traderov, ktori nemaju problem tocit velke objemy, aby si obchodovali sami proti sebe a ze on si bral iba poplatky za sprostredkovanie im obchodovania

.
To by mohol skusit niekto aj na Ako-investovat. Len by sa asi nedostal k zaujimavym objemom a frekvencii obchodovania. Mozno nejakych Luxemburcanov, Cinanov alebo Americanov by sa oplatilo skusit takto obrat o peniaze, ale ti zase budu asi dostatocne prespekulovani aby na nieco take nenaleteli.