Prezidentské voľby 2024

Politika, svetonázory, naša spoločnosť
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.

Voľby Ako-investovať II. kolo

Hlasovanie ukončené So 06 04, 2024 6:21 pm

1. Ivan Korčok.
44
80%
2. Peter Pellegrini
8
15%
3. nebudem voliť
3
5%
 
Celkom hlasov: 55

Glogol
Guru Member ****
Príspevky: 1746
Dátum registrácie: Št 10 05, 2007 12:26 pm
Has thanked: 47 times
Been thanked: 165 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa Glogol »

iceberg8 napísal: St 27 03, 2024 6:17 pm Hm, toto tu uz bolo?
https://www.facebook.com/10000693793000 ... 858665377/
kto z nich dvoch ma pravdu? :)
Alebo je to "zlozitejsie"?
Pri slovach vojne a mieru som to vypol. Doteraz mi nikto nepovedal co znamena mier na ukrajine.
pravda je ako poezia - a vacsina ludi na poeziu s.rie
Glogol
Guru Member ****
Príspevky: 1746
Dátum registrácie: Št 10 05, 2007 12:26 pm
Has thanked: 47 times
Been thanked: 165 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa Glogol »

JUGGLER napísal: St 27 03, 2024 6:11 pm
Glogol napísal: St 27 03, 2024 4:44 pm Dunajska a Galanta budu do nohy volit Peleho. Truncus - stale chces vediet preco budem volit Korcoka ?
Verim ze to dnes vyjde vo vsetkych spravach a zvysok Slovenska otvori konecne oci.
https://spravy.pravda.sk/prezidentske-v ... tretnutie/
A čo konkrétne myslíš? Klikol som na to video dole s Dzurindom a v ňom Dzurinda vyzýva, že treba zatlačiť na Čaputovú, aby zobrala vláde kompetencie k zastupovaniu SR pri medzinárodných zmluvách a sumitoch EU. To čo vyznievalo ako konšpirácia, sa teraz potvrdilo. Takže super: bábkoví prezidenti budú najlepšie zastupovať záujmy SR...nebudú už len čítať prejavy napísané ,,poradcami,, ktorých si tam dosadia progresívci, ale budú robiť kompletnú zahraničnú politiku.
A potom sa povie, ako môže vláda rozhodovať o niečom, napr. o vojakoch na UA, ked je to už podpísané v medzinárodnej zmluve....

Čo sa preboha Dzurinda montuje do politiky? Ved dostal vo volbách 0,01% hlasov. Vytiahli ho zo smetiska politických dejín, neujal sa, ale stále ho na drzovku pchajú ľudom pred oči... Nekonečná recyklácia...
Na video sa vykasli precitaj si obsah clanku.
pravda je ako poezia - a vacsina ludi na poeziu s.rie
Používateľov profilový obrázok
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****
Príspevky: 15825
Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
Has thanked: 1043 times
Been thanked: 1403 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa JUGGLER »

Glogol napísal: Na video sa vykasli precitaj si obsah clanku.
To som vedel dopredu. Nepozeral si debaty? Okrem Kubiša, Matoviča a Dubovského neexistuje nikto, kto by podporil Korčoka.
Matematika je jasná: Kubiš+ Matovič + Dubovský = 110 tisíc hlasov (volil som Kubiša, ktorý zatial nepodporil nikoho, ale asi podporí Korčoka...tipujem)
Ostatní: 350 tisíc
Rozdiel medzi Pelem a Korčokom bol 124 000.

Maďari sú jasní, lebo väčšinou držia pri Orbánovi a pozerajú maďarské správy. Kým my sme sa o ukrajincov nikdy nezaujímali a naše média o náckoch na UA nepísali, maďari pozorne sledovali ako sa Ukrajina správala k maďarskej a ruskej menšine. Oni vedia o čom je denacifikácia, takisto ako sa do bodky vyplňa všetko čo Orbán povedal: od humanitárnej pomoci - cez dodávky zbraní až po živenie vojny celým Západom, čo neskončí inak ako nasadením vojakov NATO...ktorí už tam sú, ale neoficiálne...Rusi sa už chystajú na vojnu s NATO...skončila ,,špeciálna operácia,,, už sa tam rozpráva len o vojne. Nuž samozrejme nám 2 roky zabíjania nestačí, nikto neprizná, že porážka rusov nevyšla.... nám média vtláčajú do hláv, že rusi budú porazení, len treba vydržať a súhlasiť so všetkým. Až kým nepadne prvá taktická jadrová raketa na starostlivo vybrané miesto, kde žijú najväčší vojnoví hrdinovia...a potom bude ticho. Alebo nebude ticho a skončí to jadrovým konfliktom v ktorom to vyžeria zase len stredoeurópsky región . Možno sa Putin rozhodne ukončiť konflikt tak ako amíci druhú svetovú vojnu...len miesto Hirošimi a Nagasaki vyberie dve iné mestá....
Teraz ked v USA prebieha prezidentská kampaň, odporúčam sledovať americké média, kolko špiny a zároveň pravdy sa dostáva na povrch okolo toho ako USA cez UA provokovali Rusov. Za prachy si kúpili všetko čo chceli...Nulandová priznala, že ich to stálo 5 miliárd USD... Ani nie veľa, ved sa už vo vojne točia miliardy v zbrojovkách, dalšie pôjdu do amerických energií a nakoniec (ked bude happy end) bude marshalov plán 2, kde bude treba vybudovať UA zrovnanú zo zemou. Akurát ked pozorujem politikov, tak nerobia nič pre happy end...

Murosik napísal: St 27 03, 2024 1:46 pm JUGGLER. Osobne som nepostrehol nikde ziadne narážky na jeho homosexualitu.
To ale neznamená, že si ich nevšímajú iní.
Čo myslíš o akej mužnosti píše Šimečka? Pellegrini a otázka mužnosti
Murosik napísal: St 27 03, 2024 1:46 pm Ale ani by som s tým problém nemal, nie je to dezinformácia.
Nie je to ani potvrdená informácia. Teda apoň ja o tom neviem. Niekto dal nejakú fotku s rodinou, ale neviem, čo si mám o tom myslieť.

Podľa Wikipédie:

Osobný život Pellegriniho:
Vo februári 2020 poskytol rozhovor novinárom týždenníka Plus 7 dní, ktorý sa týkal aj jeho sexuálnej orientácie; na priamu otázku, či je pravda, že je homosexuál, odpovedal záporne. Následne sa však podľa Denníka N Pellegrini snažil, aby rozhovor vôbec nebol uverejnený.
Rozhovor bol nakoniec uverejnený, ale otázky o sexuálnej orientácii boli na príkaz vydavateľa vynechané.
Šéfredaktorka týždenníka sa kvôli tomu rozhodla odísť z čela redakcie, ktorú potom opustil aj autor rozhovoru s Pellegrinim.
Murosik napísal: St 27 03, 2024 1:46 pm Na rozdiel od reálne extrémne špinavej kampane zo strany Pellegriniho kde chodia rôzne časopisy ľuďom do schránok a podobne a je pravdepodobné spolufinancovanie antikampane aj z jeho strany. Pellegriny len spolieha na to, že Korčok a spol na jeho dno v kampani neklesnú.
Mne do schránky zo ,,špinavej kampane,, nič neprišlo. Ale verím, že Extra Plus rozoslal tie letáky. Nikto nám však nedal obsah tých článkov, tak okrem tej spovede Mečiara neviem posúdiť o akú špinavú kampaň išlo.

Zato dnes som našiel ja v mojej schránke osem stranový leták čisto o Korčokovi. Osem strán ,,čistej,, kampane , akurát tam nie je žiadne info kto leták vydal, kto písal tie texty, kto robil rozhovory s pani Mosnákovou (preživšia holokaustu ), Ľudovítom Ódorom ( nepolitický premiér úradnickej vlády a teraz politický eurokandidát) , hercami, spevákmi ( Pavlíková, Koščová, Šišková, Koleník, Habera, Kovalčíková )a Korčokovou manželkou, Cicmanom ( podnikatel), Vajdom (tenisový tréner ) a Handzušom ( hokejistom ).

Mne sa vidí, že na takých letákoch by mali byť zdroje uvedené, ale neriešim. Som zvedavý, či sa to objaví v médiách, alebo ako položka oficiálnej Korčokovej kampane.
Prílohy
letak.JPG
:idea: ,,Amatérski investori investujúci pasívne do indexového fondu budú mať v dlhodobom horizonte lepšie výnosy ako profesionálni manažéri fondov,, Buffett :mesec:
:arrow: Vzdelávanie a užitočné info zadarmo: https://smartinvestor.sk
Glogol
Guru Member ****
Príspevky: 1746
Dátum registrácie: Št 10 05, 2007 12:26 pm
Has thanked: 47 times
Been thanked: 165 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa Glogol »

Madari sns republika lsns - v jednom siku za. peleho ? Mohli by spolu ist do ulic nech je sranda.
pravda je ako poezia - a vacsina ludi na poeziu s.rie
solc
Príspevky: 67
Dátum registrácie: Ne 16 09, 2018 10:47 am
Has thanked: 90 times
Been thanked: 40 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa solc »

Voľby ako aj ekonomika nie sú matematika, lebo tam figurujú ľudia a ich konanie.
Pri účasti 52% sa nedajú vyvodzovať žiadne závery z 1.kola. Mobilizácia voličov oboch táborov je veľká otázka, či Pellegrini(skôr ľudia okolo neho) s jeho slabou kampaňou dokáže pritiahnuť voličov neúspešných kandidátov a prilákať nevoličov.
Korčok má momentum, výhra okamžite mobilizovala jeho tábor aj nerozhodnutých. Ja osobne poznám desiatky ľudí čo na neho hundrali ako to je zlí kandidát, že to celé robí zle a je to nevýrazné, v 1. kole boli v zahraničí alebo neboli voliť vôbec a po 1. kole okamžite kupovali lístky domov, vybavovali hlasovacie preukazy a začali sami agitovať ako Korčok musí vyhrať.
Korčok začal hneď dobre, od víťaznej reči, komunikácii a stretnutiami po Slovensku, kampaňou na soc. sieťach. Plus to, že sa až tak nezalieča maďarom a prezentuje sa ako vlastenecký slovenský kandidát je výhoda. Tie reči opozície ako maďari rozhodnú sú podľa mňa chyba. Korčoka podržala a vyniesli Slovenskí voliči zo Severu.
Druhá strana a hlásne trúby Pellegriniho aj pre nezaujatých sú viditeľne nervózny a skleslý, vyťahujú úplnú žumpu a sú zbytočne agresívny čo by bolo ešte ok ale oni už sú až smiešny čo je pre voliča konečná.. A úbohý Pellegriniho kalkulácia s rozbitím kampane Veľkonočnými sviatkami mu vybochol do ksichtu.

Ak Korčok výrazne nepohorí v debatách pred 2. kolom, víťazstvo je jeho.
Naposledy upravil/-a solc v Št 28 03, 2024 8:27 am, upravené celkom 1 krát.
Truncus
Gold Member **
Príspevky: 331
Dátum registrácie: Ut 25 04, 2023 10:39 am
Has thanked: 60 times
Been thanked: 71 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa Truncus »

wladas napísal: St 27 03, 2024 8:47 pm
JUGGLER napísal: St 27 03, 2024 7:10 pmale nenadávaj mu, neobviňuj ho, nešír nenávisť.
S obvinovanim celeho "sveta" zacal on. Slovicko klamar nepovazujem za urazanie ale konstatovanie. Uzal a siril nenavist on.
Lži niekoho, kto nedáva pravdu a nevie diskutovať. Osoćiť niekoho, źe je klamár nedokázať to faktami a argumentami je podlé správanie.
U mimovládkarov však bežné. Pre nich je nenávisť kaźdý argument, kaźdý názor, ktorý odporuje ich chápaniu sveta.
Vyvrátiť pre nich nepohodlný názor, argument alebo fakt to nevedia, tak ich zostáva klamanie, manipulácia a znaćkovanie názorového oponenta.

Pričom oni sami ako paraziti žijú z peňazí iných.
Truncus
Gold Member **
Príspevky: 331
Dátum registrácie: Ut 25 04, 2023 10:39 am
Has thanked: 60 times
Been thanked: 71 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa Truncus »

Glogol napísal: St 27 03, 2024 4:44 pm Dunajska a Galanta budu do nohy volit Peleho. Truncus - stale chces vediet preco budem volit Korcoka ?
Verim ze to dnes vyjde vo vsetkych spravach a zvysok Slovenska otvori konecne oci.
https://spravy.pravda.sk/prezidentske-v ... tretnutie/
Veď si ho voĺ, keď chceš. To je tvoja vec. ale nebuď prekvapený, keď dostaneš povolávací rozkaz do ukrop zákopov, kde prežiješ moźno tak 2 hodiny...A pre tých obmedzenejších píśem, źe to je moj NÁZOR na to, ćo zo strany Korčoka hrozí, keby sa stal prezident a prevezme kompetencie uzatvárať medzinárodné zmluvy a takto obísť vládu a parlament.

Korčok nikdy totiž nepoprel svoju vysokú afinitu podpory Ukrajine. Je pravdou, že sa teraz pred voĺbami vyjadril, že nepośle vojakov zo SR na Ukrajinu, ale ja mu osobne neverím, na čo mám právo, nakoĺko zmenil pred voĺbami názor aj na právo veta SR v EÚ...Je názorovo nekonzistetný, čo je fakt, ktorý nie je problém dokázať..
A kto takto mení nazory, tomu sa nedá veriť.

Ćo sa týka Fica, tak som si nikdy nerobil ilúzie, źe by bol ćistý a bez korupcie, ale to od 1989 nie je nikto v politike.Stále ho pokladám za menšie zlo.

inak, keď ti prekáža korupcia, tak sa pozri ako členovia PS vyšli z mimovládiek, ktoré financovalo zahranićie a aj slovenský štátny rozpočet, prićom politický mimovládkar je zahranićný agent, ktorý za peniaze v danej krajine presadzuje politické a ekonomické záujmy zahraničia a to na úkor a śkodu krajiny, kde žije.
Je to prakticky škodná.
patrik.z
Active Member
Príspevky: 103
Dátum registrácie: So 04 05, 2019 11:47 am
Has thanked: 72 times
Been thanked: 43 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa patrik.z »

JUGGLER napísal: St 27 03, 2024 6:11 pm
Glogol napísal: St 27 03, 2024 4:44 pm Dunajska a Galanta budu do nohy volit Peleho. Truncus - stale chces vediet preco budem volit Korcoka ?
Verim ze to dnes vyjde vo vsetkych spravach a zvysok Slovenska otvori konecne oci.
https://spravy.pravda.sk/prezidentske-v ... tretnutie/
A čo konkrétne myslíš? Klikol som na to video dole s Dzurindom a v ňom Dzurinda vyzýva, že treba zatlačiť na Čaputovú, aby zobrala vláde kompetencie k zastupovaniu SR pri medzinárodných zmluvách a sumitoch EU. To čo vyznievalo ako konšpirácia, sa teraz potvrdilo. Takže super: bábkoví prezidenti budú najlepšie zastupovať záujmy SR...nebudú už len čítať prejavy napísané ,,poradcami,, ktorých si tam dosadia progresívci, ale budú robiť kompletnú zahraničnú politiku.
A potom sa povie, ako môže vláda rozhodovať o niečom, napr. o vojakoch na UA, ked je to už podpísané v medzinárodnej zmluve....
Mne ako babkovy prezident pride skor Pellegrini. Tak ako Gasparovic, ktory si uzival reprezentaciu, zahranicne cesty, a bol "akoby clenom Smeru". Je tam dost vela paralel s nim a podla mna dovodne podozrenie, ze by sa spraval ako on.
JUGGLER napísal: St 27 03, 2024 6:11 pm Čo sa preboha Dzurinda montuje do politiky? Ved dostal vo volbách 0,01% hlasov. Vytiahli ho zo smetiska politických dejín, neujal sa, ale stále ho na drzovku pchajú ľudom pred oči... Nekonečná recyklácia...
Ja teda nemozem povedat, ze by ma obzvlast zaujimal Dzurinda a jeho nazor, a suhlasim s tym, ze sa v poslednych volbach v podstate strapnil. Ale kto ho pre boha "vytiahol"? Hadam ma regulerne pravo kandidovat a hlasit sa o hlasy volicov, nie? Ved vyzbieral podpisy (to nie je vela, jasne, ale je to uplne regulerna kandidatura - dokonca urcite vhodnejsi pristup ako kupovanie nepouzitych straniciek), a nejaky dopyt po nom predsa existoval - vyplyvalo to aj z prieskumov, aj ked je jasne, ze to bol scasti spomienkovy optimizmus a nechcem tu tymto nijak jeho dnesny vyznam precenovat. Na ten dopyt nereagoval dobrou ponukou, a ukazalo sa (co mna vobec neprekvapilo), ze nie celkom drzi krok s dobou. A to nie je nic vynimocne, ze pred vznikom strany si do toho ludia projektovali svojich idealnych ludi a idealne predstavy a nakoniec z

Neobhajujem ho ako cloveka vobec a ja by som ho nevolil. Ale nevidim nic zle na tom, ze kandidoval. To je asi po tu cast, ze sa neujal. Tak ako som v poriadku s tym, ze Meciar kandidoval aj v 2016, a chcel kandidovat aj v 2020. A ze Harabin kandidoval v troch volbach. Tiez sme si predtym mysleli, ze su to politicke mrtvoly. A dvaja z nich tak aj dopadli, ten treti to v parlamentnych volbach nezuzitkoval. Ved nech si kandiduju, pokym je to legitimna kandidatura.

A ze ho na drzovku pchaju ludom pred oci... Neviem. Bol predsa 8 rokov premierom, to nie je malo ani v Europe a pocas jeho vlad sa stali vyznamne udalosti. Zdrzim sa hodnotenia jeho vlad, lebo taka diskusia nikam viest nebude, ale v com je to ine, ked napriklad Meciar ci Gasparovic (minimalne u toho druheho sa snad zhodneme, ze je mensieho vyznamu ako Dzurinda) podporia Pellegriniho? Alebo Weiss, Zala, Madaric, ktory urcite taky vyznam nemali a propaguju Pellegriniho, teda ti prvi dvaja asi iba donedavna). Robili to aj v Denniku N.

Nikto ti ho pred oci nepcha, ked ta jeho nazor nezaujima, preskrolujes. Tak ako snad kazdy sudny clovek pretoci stranu, ked uvidi rozhovor s Meciarom v propagacnom pamflete.

A zrovna pri Pravde - z ktorej prave Weiss a Zala odisli kvoli zasahom sefredaktora voci publikacii komentarov, ktore nesuhlasili s Ficom - tu hovorit o tom, ze ti pchaju Dzurindu, je trosku vela.
patrik.z
Active Member
Príspevky: 103
Dátum registrácie: So 04 05, 2019 11:47 am
Has thanked: 72 times
Been thanked: 43 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa patrik.z »

Truncus napísal: Št 28 03, 2024 9:53 am
Glogol napísal: St 27 03, 2024 4:44 pm Dunajska a Galanta budu do nohy volit Peleho. Truncus - stale chces vediet preco budem volit Korcoka ?
Verim ze to dnes vyjde vo vsetkych spravach a zvysok Slovenska otvori konecne oci.
https://spravy.pravda.sk/prezidentske-v ... tretnutie/
Veď si ho voĺ, keď chceš. To je tvoja vec. ale nebuď prekvapený, keď dostaneš povolávací rozkaz do ukrop zákopov, kde prežiješ moźno tak 2 hodiny...A pre tých obmedzenejších píśem, źe to je moj NÁZOR na to, ćo zo strany Korčoka hrozí, keby sa stal prezident a prevezme kompetencie uzatvárať medzinárodné zmluvy a takto obísť vládu a parlament.

Korčok nikdy totiž nepoprel svoju vysokú afinitu podpory Ukrajine. Je pravdou, že sa teraz pred voĺbami vyjadril, že nepośle vojakov zo SR na Ukrajinu, ale ja mu osobne neverím, na čo mám právo, nakoĺko zmenil pred voĺbami názor aj na právo veta SR v EÚ...Je názorovo nekonzistetný, čo je fakt, ktorý nie je problém dokázať..
A kto takto mení nazory, tomu sa nedá veriť.

Ćo sa týka Fica, tak som si nikdy nerobil ilúzie, źe by bol ćistý a bez korupcie, ale to od 1989 nie je nikto v politike.Stále ho pokladám za menšie zlo.

inak, keď ti prekáža korupcia, tak sa pozri ako členovia PS vyšli z mimovládiek, ktoré financovalo zahranićie a aj slovenský štátny rozpočet, prićom politický mimovládkar je zahranićný agent, ktorý za peniaze v danej krajine presadzuje politické a ekonomické záujmy zahraničia a to na úkor a śkodu krajiny, kde žije.
Je to prakticky škodná.
Prepac, ale Korcokovi neveris, nakolko je nazorovo nekonzistentny.

Pellegrinimu veris, pretoze...? Je nazorovo konzistentny? :shock:
patrik.z
Active Member
Príspevky: 103
Dátum registrácie: So 04 05, 2019 11:47 am
Has thanked: 72 times
Been thanked: 43 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa patrik.z »

Truncus napísal: Št 28 03, 2024 9:39 am
wladas napísal: St 27 03, 2024 8:47 pm
JUGGLER napísal: St 27 03, 2024 7:10 pmale nenadávaj mu, neobviňuj ho, nešír nenávisť.
S obvinovanim celeho "sveta" zacal on. Slovicko klamar nepovazujem za urazanie ale konstatovanie. Uzal a siril nenavist on.
Lži niekoho, kto nedáva pravdu a nevie diskutovať. Osoćiť niekoho, źe je klamár nedokázať to faktami a argumentami je podlé správanie.
U mimovládkarov však bežné. Pre nich je nenávisť kaźdý argument, kaźdý názor, ktorý odporuje ich chápaniu sveta.
Vyvrátiť pre nich nepohodlný názor, argument alebo fakt to nevedia, tak ich zostáva klamanie, manipulácia a znaćkovanie názorového oponenta.

Pričom oni sami ako paraziti žijú z peňazí iných.
Kto su ti mimovladkari? To su volici Ivana Korcoka? Ci wladas? Ci ako tomu rozumiet?
patrik.z
Active Member
Príspevky: 103
Dátum registrácie: So 04 05, 2019 11:47 am
Has thanked: 72 times
Been thanked: 43 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa patrik.z »

JUGGLER napísal: St 27 03, 2024 10:22 pm
Mne do schránky zo ,,špinavej kampane,, nič neprišlo. Ale verím, že Extra Plus rozoslal tie letáky. Nikto nám však nedal obsah tých článkov, tak okrem tej spovede Mečiara neviem posúdiť o akú špinavú kampaň išlo.

Mne sa vidí, že na takých letákoch by mali byť zdroje uvedené, ale neriešim. Som zvedavý, či sa to objaví v médiách, alebo ako položka oficiálnej Korčokovej kampane.
extra-plus-marec2024.jpg
Posud sam. Kym Korcokov letak je propagacny, Pellegriniho letak, ku ktoremu sa nehlasi sice ma rozkosny a idylicky nekriticky profilovy rozhovor, zvysok z toho obsahu je dost... vybranym sposobom namiereny proti Korcokovi. Takze to fakt nie je to iste.

Pellegrini sa k svojmu letaku nehlasi, popiera, ze by s tym nieco mal, hoci pouzivaju jeho propagacne fotografie z kampane, ktore pouziva aj na socialnych sietach, vid titulka, a opakuju jeho kampanove hesla.

Bolo aj druhe vydanie, kde bol Meciar, ale to som nenasiel.

---


A dalsia lahodka z ExtraPlus :)

8:25

„V druhom kole prezidentských volieb 6. apríla 2024 poďme voliť! Začala sa informačná vojna, neverte hoaxom, ktorých je plný internet. Veríme, že aj vďaka všetkým hlasom národných a vlasteneckých voličov zvíťazí záujem Slovenska a jeho ľudí a nie záujmy amerického alebo bruselského diktátu a sorosovských mimovládok. Víťazom musí byť Slovensko!“

Harabinovu výzvu zverejnil web Extra plus, ktorý pred prvým kolom podporil Pellegriniho kampaň bezplatným dodávaním časopisu do schránok po celom Slovensku.

---

10:10

Štefan Harabin odmieta, že by podporil Petra Pellegriniho pred druhým kolom prezidentských volieb. „Kto že to povedal? Jureňa? To je podvod, to je nejaká Jureňova partizánčina,“ citujú Harabina Aktuality.
Truncus
Gold Member **
Príspevky: 331
Dátum registrácie: Ut 25 04, 2023 10:39 am
Has thanked: 60 times
Been thanked: 71 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa Truncus »

patrik.z napísal: Št 28 03, 2024 10:10 am
Prepac, ale Korcokovi neveris, nakolko je nazorovo nekonzistentny.

Pellegrinimu veris, pretoze...? Je nazorovo konzistentny? :shock:
Je tam viac faktorov na posudzovanie, nielen názorová nekonzistentnosť.
Životopis Korćoka som si priešiel, rovnako aj zmenu jeho názorov, strán a politikov, kde slúźil a súcasný stav. Je to proste kariérny úradník, ktorý pre kariéru urobí a zmení všetko, kde vietor, tam plášť...
Politickí oportunisti sú podĺa mńa najnebezpećnejší, pretoźe sa vždy dajú kúpiť A nemajú afinitu k nićomu len k svojmu súkromnému záujmu a profitu.
V súčasnosti je Korćok pečený a varený s liberálmi a všetkými vojnovými štváćmi, liberálmi ako Dzurinda, progresívcami, médiami, ktorí obracajú verejnú mienku proti Rusku a ohrozujú bezpečnosť Slovenska.

V čase, keď Dzurinda dovolil prelet bojových lietadiel NATO cez územie Slovenska, ktoré bombardovali Srbov, tak Korčok bol zástupcom vedúceho misie NATO v Bruseli.
A tá agresia bola bez mandátu BR OSN...
Korčok je rotarián a tí sa nebudú starať o slovenské národné záujmy..

.Ano, aj Pelle bol a možno je aj teraz názorovo nekonzistentný. Lenže po voĺbách mu Šimećka ponúkal aj miesto predsedu vlády a odmietol to a iśiel so Smeróm do vlády.Tým urobil veľký dojem na ĺudí, ktorí mu neverili a brali ho za politického chamaleóna.
V súćasnosti Fico a jeho vláda tvrdí, źe nepośle bojovať Slovákov do nezmyselného vraždenia na Ukrajine.
Takže tomuto verím. Moźno sa mýlim, moźno nie.
Budúcnost nikto presne nepozná, ale volić sa musí aj na základe indíćií rozhodovať.
Truncus
Gold Member **
Príspevky: 331
Dátum registrácie: Ut 25 04, 2023 10:39 am
Has thanked: 60 times
Been thanked: 71 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa Truncus »

patrik.z napísal: Št 28 03, 2024 10:12 am

Kto su ti mimovladkari? To su volici Ivana Korcoka? Ci wladas? Ci ako tomu rozumiet?
Strana PS a jej členovia, mnohí z nich sú mimovládkari alebo bývalí mimovládkari...Mimovládkari majú obrovskú podporu mainstream médií a systému. A ,samozrejmé, platí, źe aj mnohí voliči Korćoka budú mimovládkari alebo ich rodiny a pribuzenstvo. Je ich na Slovensku dosť.
Tým netvrdím, že nemá Korćok aj obrovskú masu iných volićov.A to sa uź starajú mainstream médiá a sociálne siete..

Či je wladas mimovládkar neviem. Na to sa ho spýtaj sám, aź ti povie pravdu.
Vzhĺadom na to, ćo tu píśe a ako sa správa, tak minimálne má také prejavy, to je moj názor.
solc
Príspevky: 67
Dátum registrácie: Ne 16 09, 2018 10:47 am
Has thanked: 90 times
Been thanked: 40 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa solc »

Neuveriteľné ako človek ktorý v jednom príspevku odsudzuje agresiu proti Srbsku bez mandátu BR OSN a zároveň obhajuje Rusko a strkanie sa mu do zadku , ktoré rovnako bez mandátu OSN a aj zdraveho sedliacku rozumu koná agresiu na Ukrajine.
V podstate si karikatúra človeka s morálnymi hodnotami a logickým zmyslanim.
Truncus
Gold Member **
Príspevky: 331
Dátum registrácie: Ut 25 04, 2023 10:39 am
Has thanked: 60 times
Been thanked: 71 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa Truncus »

solc napísal: Št 28 03, 2024 11:20 am Neuveriteľné ako človek ktorý v jednom príspevku odsudzuje agresiu proti Srbsku bez mandátu BR OSN a zároveň obhajuje Rusko a strkanie sa mu do zadku , ktoré rovnako bez mandátu OSN a aj zdraveho sedliacku rozumu koná agresiu na Ukrajine.
V podstate si karikatúra človeka s morálnymi hodnotami a logickým zmyslanim.
Kde písem a buď konkrétny, že obhajujem Rusko a strkanie sa mu do zadku...Cituj...
Inak si v podstate len diskusný troll, ktorý ma nemoźe uraziť, lebo na to nemá...
hifron
Silver Member *
Príspevky: 289
Dátum registrácie: Ut 01 03, 2022 1:40 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 8 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa hifron »

Technicky vzaté sa vtedy to volalo Juhoslávia a Srbi zaútočili na každého kto mal iný názor ešte v bývalej. Plno národov ktoré ale fungovali len nevedeli využiť svoje prostredie. Začali to Slovinci, ale neviem pretože Juhoslávia bol zvláštny prípad aj v kominterne a tak odvtedy to išlo dole vodou rovnako ako desaťročia Albánska predtým od 2.sv. . Naozaj neviem čo sa v tom regióne tak významné odohrávalo, že to nejaké NATO zaujalo... keby totiž chceli nejako normálne pomôcť tak vybombardujú všetko čo prejde nejakými hranicami a za tým to nechajú plávať prípadne pošlú liebesbrief odpoveď... lenže prskavky nebolo akosi všetko a diplomati po ruke tiež nie.
Max100
Silver Member *
Príspevky: 199
Dátum registrácie: Ne 15 08, 2021 12:46 pm
Has thanked: 22 times
Been thanked: 42 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa Max100 »

Truncus napísal: Št 28 03, 2024 11:14 am
patrik.z napísal: Št 28 03, 2024 10:12 am

Kto su ti mimovladkari? To su volici Ivana Korcoka? Ci wladas? Ci ako tomu rozumiet?
Strana PS a jej členovia, mnohí z nich sú mimovládkari alebo bývalí mimovládkari...Mimovládkari majú obrovskú podporu mainstream médií a systému. A ,samozrejmé, platí, źe aj mnohí voliči Korćoka budú mimovládkari alebo ich rodiny a pribuzenstvo. Je ich na Slovensku dosť.
Tým netvrdím, že nemá Korćok aj obrovskú masu iných volićov.A to sa uź starajú mainstream médiá a sociálne siete..

Či je wladas mimovládkar neviem. Na to sa ho spýtaj sám, aź ti povie pravdu.
Vzhĺadom na to, ćo tu píśe a ako sa správa, tak minimálne má také prejavy, to je moj názor.

Pomylil som sa a dal som ti tu like.Vzhladom na to,co tu pises a ako sa spravas,hovorim,ze si rusky troll,take mas prejavy,to je moj nazor.
Max100
Silver Member *
Príspevky: 199
Dátum registrácie: Ne 15 08, 2021 12:46 pm
Has thanked: 22 times
Been thanked: 42 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa Max100 »

Truncus napísal: Št 28 03, 2024 11:14 am
patrik.z napísal: Št 28 03, 2024 10:12 am

Kto su ti mimovladkari? To su volici Ivana Korcoka? Ci wladas? Ci ako tomu rozumiet?
Strana PS a jej členovia, mnohí z nich sú mimovládkari alebo bývalí mimovládkari...Mimovládkari majú obrovskú podporu mainstream médií a systému. A ,samozrejmé, platí, źe aj mnohí voliči Korćoka budú mimovládkari alebo ich rodiny a pribuzenstvo. Je ich na Slovensku dosť.
Tým netvrdím, že nemá Korćok aj obrovskú masu iných volićov.A to sa uź starajú mainstream médiá a sociálne siete..

Či je wladas mimovládkar neviem. Na to sa ho spýtaj sám, aź ti povie pravdu.
Vzhĺadom na to, ćo tu píśe a ako sa správa, tak minimálne má také prejavy, to je moj názor.

Inac preco su mimovladne organizacie v tvojom hladaciku?Lebo to hovori smer?Ty si uvedomujes ze mimovladky sa staraju o zdravotne tazko postihnute deti?Presne o tie,o ktore nema Slovensko zaujem podporit,postarat sa?Rodicia tychto deti zhanaju 2% aby pokryli aspon cast nakladov na liecbu takychto deti.Alkoholikovi stat zaplati liecenie,obeznemu zaplatia liecbu,aj ked si chorobu privodil svojim zivotnym stylom sam.Ale deti maju cez mimovladky zobrat o 2%,ktore aj tak nepomozu,lebo tieto cvicenia a reh.pomocky stoja radovo v tisickach eur.A ty sa tu budes navazat do mimovladok?
Truncus
Gold Member **
Príspevky: 331
Dátum registrácie: Ut 25 04, 2023 10:39 am
Has thanked: 60 times
Been thanked: 71 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa Truncus »

Max100 napísal: Št 28 03, 2024 11:50 am

Pomylil som sa a dal som ti tu like.Vzhladom na to,co tu pises a ako sa spravas,hovorim,ze si rusky troll,take mas prejavy,to je moj nazor.
Je známe, že múdry sa vie poućiť z chýb druhých. Menej múdry sa poućí na vlastných chybách a hlúpy sa nepoućí nikdy.

Mne je jasné, źe som nasral mnoho mimovládkarov.. A bolo uź na čase. A toto sú ich reakcie.
A je mi to jedno. :wink:
Mne totiź záleži len na názore charakterných a inteligentných ĺudí.
Max100
Silver Member *
Príspevky: 199
Dátum registrácie: Ne 15 08, 2021 12:46 pm
Has thanked: 22 times
Been thanked: 42 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa Max100 »

Truncus napísal: Št 28 03, 2024 12:02 pm
Max100 napísal: Št 28 03, 2024 11:50 am

Pomylil som sa a dal som ti tu like.Vzhladom na to,co tu pises a ako sa spravas,hovorim,ze si rusky troll,take mas prejavy,to je moj nazor.
Je známe, že múdry sa vie poućiť z chýb druhých. Menej múdry sa poućí na vlastných chybách a hlúpy sa nepoućí nikdy.

Mne je jasné, źe som nasral mnoho mimovládkarov.. A bolo uź na čase. A toto sú ich reakcie.
A je mi to jedno. :wink:
Mne totiź záleži len na názore charakterných a inteligentných ĺudí.
Padre ta potlapka po ramene.Si chlap,to darmo.
Truncus
Gold Member **
Príspevky: 331
Dátum registrácie: Ut 25 04, 2023 10:39 am
Has thanked: 60 times
Been thanked: 71 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa Truncus »

Max100 napísal: Št 28 03, 2024 12:01 pm

Inac preco su mimovladne organizacie v tvojom hladaciku?Lebo to hovori smer?Ty si uvedomujes ze mimovladky sa staraju o zdravotne tazko postihnute deti?Presne o tie,o ktore nema Slovensko zaujem podporit,postarat sa?Rodicia tychto deti zhanaju 2% aby pokryli aspon cast nakladov na liecbu takychto deti.Alkoholikovi stat zaplati liecenie,obeznemu zaplatia liecbu,aj ked si chorobu privodil svojim zivotnym stylom sam.Ale deti maju cez mimovladky zobrat o 2%,ktore aj tak nepomozu,lebo tieto cvicenia a reh.pomocky stoja radovo v tisickach eur.A ty sa tu budes navazat do mimovladok?
Písal som o politických mimovládkach a tie som kritizoval.
Inak tieto defekty, ktoré spomínaš sú chybou systému, kde žijeme. A vy tu obhajujete neoliberálnu politiku, takźe si tieto problémy vyrieš s patričnými stranami.
Mimovládky nemožu nahradzovať funkcie, ktoré by mal prevziať do svojej kompetencie štát. Ako vidíš sú na túto ćinnosť neefektívne a nevhodné.

A až sa na mńa obraciaś a chceš so mnou diskutovať, tak sa nauč správať sa slušne.
solc
Príspevky: 67
Dátum registrácie: Ne 16 09, 2018 10:47 am
Has thanked: 90 times
Been thanked: 40 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa solc »

Toto je môj posledný post k tebe.
Prestaň sa skrývať za frázy, tancuješ tu ako politici Smeru ale odkaz tvojich myšlienok je jasný každému, čo má schopnosť myslieť,
V tvojej mysli si si vyfabuloval, že tu vládli a vládnu progresívci a to je ultimátne zlo. Samozrejme vnímaš, že zlo sa šíri aj zo Súmračnej ale ich komunikačná stratégia ti do tvojho vyfabulovaného svetu dokonale zapadá a sú proti tvojim úhlavným nepriateľom - progresívcom ( Inak predminulá vláda bola progresívna ? Toto nie je cirkus a klaunfiesta. OLANO - Konzervatívne krestanske hnutie 25%, SME RODINA - Konzervativne hnutie s ultra konzervativnym ideologom Krajniakom - 8,5%, ZALUDI - Stredove hnutie pol na pol konzerva a pridanie k OLANO a pol liberal k SAS, SaS - Ekonomický liberáli s niektorými hodnotovými lib. témami, proti PS, Valasek - JEDEN poslanec za PS. Takze tato "progresivna" vlada co progresivneho presadila ? Uz tu mame homo manzelstva? tranzicie deti ?, adopcie lgtbq? progresivnu rtvs ? duhove vlajky vsade ?)
Si klasický prípad zapšklého občana, ktorý sa cíti sklamaný vývojom sveta a hľadá nejaký pevný bod. A ten ti ponúka ruská propaganda - Rusko obrana spravodlivosti, viery, tradičnej rodiny a mieru ! Ukrajinskí neonacisti spolu s prehnitým progresívny západom chcú zničiť tradičných Slovanov a Rusko. A my ako Slovania proti Rusom NIKDY nepôjdeme ! Rusko nám síce nikdy nič nedalo, využívalo nás ako kolóniu, pri záblesku suverenity sem poslalo svoje vojská( a pre ich moderné poňatie tú istú stratégiu z Prahy použili o 50rokov neskôr na UA). Ale ale v USA bijú černochov ! bombardovali Juhosláviu, zničili Sýriu ! A spravodlivé Rusko bráni mier ! MIER ! RUSI NÁS CHRÁNIA! Aj Ukrajincov chránia ! Lebo Ukrajinci NE-EX-I-STU-JU a sú to len pomýlení RUSI v područí západu. Rusko polmiliónom vojakov, tisíckami rakiet, miliónmi delostreleckých nábojov šíri MIER ! NATO obklúčilo RUSKO ! A Rusko ako najväčšia krajina sveta s najväčšími surovinovými zásobami je OHROZENÉ lebo jeho susedia sa pridali k VOJNOVEJ alianci a tak štvavo zbrojili, že ich armádne sklady nedokážu podporiť ani Ukrajinu lebo sú prázdne a nefunkčné. Vojnovi STVACI z NATO nas hrdych a dolezitych, nenahraditelnych slovakov chce poslat NA FRONT ! Lebo bez nas Rusko neporazia :D ! Výstižný Švejk - Slovák a ideme na MOSKVU ! https://www.youtube.com/watch?v=yI6gWlVNQQY
Keď raz pochopíš, že Amerike aj Rusku je nejaké Slovensko úplne ukradnuté a slúži len na presadzovanie svojich záujmov vo väčšom kontextu, uvedomíš si v ktorej sfére vplyvu má Slovensko a hlavne jeho obyvatelia možnosť rásť a prosperovať, kde má viac možností presadzovať svoje štátne záujmy ( územná celistvosť, obranné záväzky, rozvoj svojej kultúry a bohatstva), potom sa ku mne vyjadruj.
Inak si mi s tvojimi názormi neprijateľný a musím pripustiť, že aj trochu smiešny.
Max100
Silver Member *
Príspevky: 199
Dátum registrácie: Ne 15 08, 2021 12:46 pm
Has thanked: 22 times
Been thanked: 42 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa Max100 »

Truncus napísal: Št 28 03, 2024 12:10 pm
Max100 napísal: Št 28 03, 2024 12:01 pm

Inac preco su mimovladne organizacie v tvojom hladaciku?Lebo to hovori smer?Ty si uvedomujes ze mimovladky sa staraju o zdravotne tazko postihnute deti?Presne o tie,o ktore nema Slovensko zaujem podporit,postarat sa?Rodicia tychto deti zhanaju 2% aby pokryli aspon cast nakladov na liecbu takychto deti.Alkoholikovi stat zaplati liecenie,obeznemu zaplatia liecbu,aj ked si chorobu privodil svojim zivotnym stylom sam.Ale deti maju cez mimovladky zobrat o 2%,ktore aj tak nepomozu,lebo tieto cvicenia a reh.pomocky stoja radovo v tisickach eur.A ty sa tu budes navazat do mimovladok?
Písal som o politických mimovládkach a tie som kritizoval.
Inak tieto defekty, ktoré spomínaš sú chybou systému, kde žijeme. A vy tu obhajujete neoliberálnu politiku, takźe si tieto problémy vyrieš s patričnými stranami.
Mimovládky nemožu nahradzovať funkcie, ktoré by mal prevziať do svojej kompetencie štát. Ako vidíš sú na túto ćinnosť neefektívne a nevhodné.

A až sa na mńa obraciaś a chceš so mnou diskutovať, tak sa nauč správať sa slušne.

Aj ja teba.
Používateľov profilový obrázok
osamely chodec
VETERAN MEMBER *****
Príspevky: 3863
Dátum registrácie: Ut 13 11, 2007 1:57 pm
Has thanked: 127 times
Been thanked: 346 times
Kontaktovať používateľa:

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa osamely chodec »

Existujú starí obchodníci a odvážni obchodníci. Je len veľmi málo starých, odvážnych obchodníkov. “ -Ed Seykota-
Porozumiet znamená zvyknúť si.
Láska nad zlato, myšlienka nad majetok.
Chodci a cyklisti vážia menej ako šoféri a šoférky. (prieskum EU)
patrik.z
Active Member
Príspevky: 103
Dátum registrácie: So 04 05, 2019 11:47 am
Has thanked: 72 times
Been thanked: 43 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa patrik.z »

Truncus napísal: Št 28 03, 2024 12:10 pm
Max100 napísal: Št 28 03, 2024 12:01 pm

Inac preco su mimovladne organizacie v tvojom hladaciku?Lebo to hovori smer?Ty si uvedomujes ze mimovladky sa staraju o zdravotne tazko postihnute deti?Presne o tie,o ktore nema Slovensko zaujem podporit,postarat sa?Rodicia tychto deti zhanaju 2% aby pokryli aspon cast nakladov na liecbu takychto deti.Alkoholikovi stat zaplati liecenie,obeznemu zaplatia liecbu,aj ked si chorobu privodil svojim zivotnym stylom sam.Ale deti maju cez mimovladky zobrat o 2%,ktore aj tak nepomozu,lebo tieto cvicenia a reh.pomocky stoja radovo v tisickach eur.A ty sa tu budes navazat do mimovladok?
Písal som o politických mimovládkach a tie som kritizoval.
Inak tieto defekty, ktoré spomínaš sú chybou systému, kde žijeme. A vy tu obhajujete neoliberálnu politiku, takźe si tieto problémy vyrieš s patričnými stranami.
Mimovládky nemožu nahradzovať funkcie, ktoré by mal prevziať do svojej kompetencie štát. Ako vidíš sú na túto ćinnosť neefektívne a nevhodné.

A až sa na mńa obraciaś a chceš so mnou diskutovať, tak sa nauč správať sa slušne.
Haha, "vy tu obhajujete politiku, [ktora to sposobila]", ako keby si neobhajoval ludi, ktori tu vladli jednoznacne najdlhsie s najsilnejsim vplyvom. To je smiesne.
Truncus
Gold Member **
Príspevky: 331
Dátum registrácie: Ut 25 04, 2023 10:39 am
Has thanked: 60 times
Been thanked: 71 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa Truncus »

solc napísal: Št 28 03, 2024 12:12 pm Toto je môj posledný post k tebe.
Prestaň sa skrývať za frázy, tancuješ tu ako politici Smeru ale odkaz tvojich myšlienok je jasný každému, čo má schopnosť myslieť,
V tvojej mysli si si vyfabuloval, že tu vládli a vládnu progresívci a to je ultimátne zlo. Samozrejme vnímaš, že zlo sa šíri aj zo Súmračnej ale ich komunikačná stratégia ti do tvojho vyfabulovaného svetu dokonale zapadá a sú proti tvojim úhlavným nepriateľom - progresívcom ( Inak predminulá vláda bola progresívna ? Toto nie je cirkus a klaunfiesta. OLANO - Konzervatívne krestanske hnutie 25%, SME RODINA - Konzervativne hnutie s ultra konzervativnym ideologom Krajniakom - 8,5%, ZALUDI - Stredove hnutie pol na pol konzerva a pridanie k OLANO a pol liberal k SAS, SaS - Ekonomický liberáli s niektorými hodnotovými lib. témami, proti PS, Valasek - JEDEN poslanec za PS. Takze tato "progresivna" vlada co progresivneho presadila ? Uz tu mame homo manzelstva? tranzicie deti ?, adopcie lgtbq? progresivnu rtvs ? duhove vlajky vsade ?)
Si klasický prípad zapšklého občana, ktorý sa cíti sklamaný vývojom sveta a hľadá nejaký pevný bod. A ten ti ponúka ruská propaganda - Rusko obrana spravodlivosti, viery, tradičnej rodiny a mieru ! Ukrajinskí neonacisti spolu s prehnitým progresívny západom chcú zničiť tradičných Slovanov a Rusko. A my ako Slovania proti Rusom NIKDY nepôjdeme ! Rusko nám síce nikdy nič nedalo, využívalo nás ako kolóniu, pri záblesku suverenity sem poslalo svoje vojská( a pre ich moderné poňatie tú istú stratégiu z Prahy použili o 50rokov neskôr na UA). Ale ale v USA bijú černochov ! bombardovali Juhosláviu, zničili Sýriu ! A spravodlivé Rusko bráni mier ! MIER ! RUSI NÁS CHRÁNIA! Aj Ukrajincov chránia ! Lebo Ukrajinci NE-EX-I-STU-JU a sú to len pomýlení RUSI v područí západu. Rusko polmiliónom vojakov, tisíckami rakiet, miliónmi delostreleckých nábojov šíri MIER ! NATO obklúčilo RUSKO ! A Rusko ako najväčšia krajina sveta s najväčšími surovinovými zásobami je OHROZENÉ lebo jeho susedia sa pridali k VOJNOVEJ alianci a tak štvavo zbrojili, že ich armádne sklady nedokážu podporiť ani Ukrajinu lebo sú prázdne a nefunkčné. Vojnovi STVACI z NATO nas hrdych a dolezitych, nenahraditelnych slovakov chce poslat NA FRONT ! Lebo bez nas Rusko neporazia :D ! Výstižný Švejk - Slovák a ideme na MOSKVU ! https://www.youtube.com/watch?v=yI6gWlVNQQY
Keď raz pochopíš, že Amerike aj Rusku je nejaké Slovensko úplne ukradnuté a slúži len na presadzovanie svojich záujmov vo väčšom kontextu, uvedomíš si v ktorej sfére vplyvu má Slovensko a hlavne jeho obyvatelia možnosť rásť a prosperovať, kde má viac možností presadzovať svoje štátne záujmy ( územná celistvosť, obranné záväzky, rozvoj svojej kultúry a bohatstva), potom sa ku mne vyjadruj.
Inak si mi s tvojimi názormi neprijateľný a musím pripustiť, že aj trochu smiešny.
Toto všetko je tvoj blábol a ja nemám ćas to ani rozoberať, aby som ťa usvedčil z hlúposti názorov a bludu, čo chceš mne podsunúť.
Truncus napísal: Št 28 03, 2024 11:30 am
solc napísal: Št 28 03, 2024 11:20 am Neuveriteľné ako človek ktorý v jednom príspevku odsudzuje agresiu proti Srbsku bez mandátu BR OSN a zároveň obhajuje Rusko a strkanie sa mu do zadku , ktoré rovnako bez mandátu OSN a aj zdraveho sedliacku rozumu koná agresiu na Ukrajine.
V podstate si karikatúra človeka s morálnymi hodnotami a logickým zmyslanim.
Kde písem a buď konkrétny, že obhajujem Rusko a strkanie sa mu do zadku...Cituj...
Inak si v podstate len diskusný troll, ktorý ma nemoźe uraziť, lebo na to nemá...
Takže nemáš žiadnu citáciu, to sa dalo ćakať. Sám si sa usvedčil z útoku ad hominem a konáš rovnako ako wladas, nie si schopný mne nić faktami a argumentami vyvrátiť...
Mne je smieśna tá tvoja útočnosť a neschopnosť chápania reality...Vydávanie svojich bludov za moj odkaz...Dochádza ti, že mi podsúvaš vlastné výplody a bludy ? Najskor asi nie.

Keď nechápeś moj "odkaz", tak ti dám radu.

Mlćať je zlato...

Ja totiž nie som nejaký zelenáć, neźivím sa ako parazit nasatý na štátnom cecíku, ktorý sem príde a chce dávať ohromné rady do života, všetko komentovať, pričom ani nechápe realitu a svet okolo seba...To si nechaj pre iných, či ti to zožerú...
Truncus
Gold Member **
Príspevky: 331
Dátum registrácie: Ut 25 04, 2023 10:39 am
Has thanked: 60 times
Been thanked: 71 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa Truncus »

patrik.z napísal: Št 28 03, 2024 12:28 pm
Truncus napísal: Št 28 03, 2024 12:10 pm
Max100 napísal: Št 28 03, 2024 12:01 pm

Inac preco su mimovladne organizacie v tvojom hladaciku?Lebo to hovori smer?Ty si uvedomujes ze mimovladky sa staraju o zdravotne tazko postihnute deti?Presne o tie,o ktore nema Slovensko zaujem podporit,postarat sa?Rodicia tychto deti zhanaju 2% aby pokryli aspon cast nakladov na liecbu takychto deti.Alkoholikovi stat zaplati liecenie,obeznemu zaplatia liecbu,aj ked si chorobu privodil svojim zivotnym stylom sam.Ale deti maju cez mimovladky zobrat o 2%,ktore aj tak nepomozu,lebo tieto cvicenia a reh.pomocky stoja radovo v tisickach eur.A ty sa tu budes navazat do mimovladok?
Písal som o politických mimovládkach a tie som kritizoval.
Inak tieto defekty, ktoré spomínaš sú chybou systému, kde žijeme. A vy tu obhajujete neoliberálnu politiku, takźe si tieto problémy vyrieš s patričnými stranami.
Mimovládky nemožu nahradzovať funkcie, ktoré by mal prevziať do svojej kompetencie štát. Ako vidíš sú na túto ćinnosť neefektívne a nevhodné.

A až sa na mńa obraciaś a chceš so mnou diskutovať, tak sa nauč správať sa slušne.
Haha, "vy tu obhajujete politiku, [ktora to sposobila]", ako keby si neobhajoval ludi, ktori tu vladli jednoznacne najdlhsie s najsilnejsim vplyvom. To je smiesne.
Fakt nechápem aj teba. Myslel som si, źe keď úspeśne investuješ do akcií, tak pochopíś, o ćom píśem. Úspeśní investori a traderi bývajú chytrí a s vyšsím IQ a niečo uź dokázali.

Je totiź vobec neobhajujem Fica, Smer a jeho politiku. Až by si pozorne čítal, tak ich pokladám len za menśie zlo, (rovnako aj Pelleho ako prezidenta proti Korćokovi) ako prípadnú vládu PS, ktorú su tu vačšina tak túźobne źelá, prićom vobec netuśí, kam by to viedlo...

Pripadá mi, že tu mnohí nedokážu ani pochopiť, keď sa pozrú na progresívne vlády v zahranićí, kam to vedie a aké riziká z toho vyplývajú.
Ale komu niet rady, tomu niet pomoci. Kto nechce, alebo nevie chápať, tak ma nemoźe pochopiť. A ja sa politikou neźivím, takźe nevidím dovod tu stŕacať priveĺa času, mám iné povinnosti.
Používateľov profilový obrázok
osamely chodec
VETERAN MEMBER *****
Príspevky: 3863
Dátum registrácie: Ut 13 11, 2007 1:57 pm
Has thanked: 127 times
Been thanked: 346 times
Kontaktovať používateľa:

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa osamely chodec »

pokladám len za menśie zlo

ja som dost nad tymto tvojim nazorom rozmyslal, ked to mam porovnat s tym co tu predvadzala minula vlada , tak ano nakoniec mas pravdu . Nakoniec hocico ine je lepsie nez nekompetentny chaos. A to Fica slusne povedane nemam rad a nevolim ho od zaciatku jeho kariery. Zial hlupaci sa porazia aj sami. Pre mna to iba ukazuje slabost, neschopnost riadit stat , Ficovej opozicie. Ine je kritizovat a ine je nieco riadit a tvorit. Slovensko uz potrebuje nieco ine ako hlavny programovy smer ze je boj proti Ficovi.
Existujú starí obchodníci a odvážni obchodníci. Je len veľmi málo starých, odvážnych obchodníkov. “ -Ed Seykota-
Porozumiet znamená zvyknúť si.
Láska nad zlato, myšlienka nad majetok.
Chodci a cyklisti vážia menej ako šoféri a šoférky. (prieskum EU)
Truncus
Gold Member **
Príspevky: 331
Dátum registrácie: Ut 25 04, 2023 10:39 am
Has thanked: 60 times
Been thanked: 71 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa Truncus »

osamely chodec napísal: Št 28 03, 2024 12:53 pm pokladám len za menśie zlo

ja som dost nad tymto tvojim nazorom rozmyslal, ked to mam porovnat s tym co tu predvadzala minula vlada , tak ano nakoniec mas pravdu . Nakoniec hocico ine je lepsie nez nekompetentny chaos. A to Fica slusne povedane nemam rad a nevolim ho od zaciatku jeho kariery. Zial hlupaci sa porazia aj sami. Pre mna to iba ukazuje slabost, neschopnost riadit stat , Ficovej opozicie. Ine je kritizovat a ine je nieco riadit a tvorit. Slovensko uz potrebuje nieco ine ako hlavny programovy smer ze je boj proti Ficovi.
Ślovensko by potrebovalo kvalitnú konzervatívnu pravicovú vládu, ktorá by ho mohla posunúť dopredu.A to aj v rámci situácie, v ktorej sa nachádzame, čo tu aj tak nemá zmysel rozoberať.
Nić také však nemáme k dispozíćií.

Máme len moźnosť oligarchickej vlády Smeru alebo progresívcov z PS. Čo narobila politika progresívnych vlád vo Švédsku, Nemecku, Kanade, UK, Taliansku, Španielsku je dobre vidieť pre kaźdého, kto má rozum...
Len hlupák si źelá, aby sa tieto chyby a problémy opakovali aj u nás.

A to nie je o strachu, ale o realite, ktorá by nás čakala. Keby som nedokázal správne prognózovať ,tak som na FX uź dávno skonćil, ale ty isto chápeś, ako to myslím.

Slovensko je VEĽMI ĎALEKO od dobrého stavu a to aj politicky a rovnako aj ekonomicky.
patrik.z
Active Member
Príspevky: 103
Dátum registrácie: So 04 05, 2019 11:47 am
Has thanked: 72 times
Been thanked: 43 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa patrik.z »

Truncus napísal: Št 28 03, 2024 12:43 pm
patrik.z napísal: Št 28 03, 2024 12:28 pm
Truncus napísal: Št 28 03, 2024 12:10 pm
Max100 napísal: Št 28 03, 2024 12:01 pm

Inac preco su mimovladne organizacie v tvojom hladaciku?Lebo to hovori smer?Ty si uvedomujes ze mimovladky sa staraju o zdravotne tazko postihnute deti?Presne o tie,o ktore nema Slovensko zaujem podporit,postarat sa?Rodicia tychto deti zhanaju 2% aby pokryli aspon cast nakladov na liecbu takychto deti.Alkoholikovi stat zaplati liecenie,obeznemu zaplatia liecbu,aj ked si chorobu privodil svojim zivotnym stylom sam.Ale deti maju cez mimovladky zobrat o 2%,ktore aj tak nepomozu,lebo tieto cvicenia a reh.pomocky stoja radovo v tisickach eur.A ty sa tu budes navazat do mimovladok?
Písal som o politických mimovládkach a tie som kritizoval.
Inak tieto defekty, ktoré spomínaš sú chybou systému, kde žijeme. A vy tu obhajujete neoliberálnu politiku, takźe si tieto problémy vyrieš s patričnými stranami.
Mimovládky nemožu nahradzovať funkcie, ktoré by mal prevziať do svojej kompetencie štát. Ako vidíš sú na túto ćinnosť neefektívne a nevhodné.

A až sa na mńa obraciaś a chceš so mnou diskutovať, tak sa nauč správať sa slušne.
Haha, "vy tu obhajujete politiku, [ktora to sposobila]", ako keby si neobhajoval ludi, ktori tu vladli jednoznacne najdlhsie s najsilnejsim vplyvom. To je smiesne.
Fakt nechápem aj teba. Myslel som si, źe keď úspeśne investuješ do akcií, tak pochopíś, o ćom píśem. Úspeśní investori a traderi bývajú chytrí a s vyšsím IQ a niečo uź dokázali.

Je totiź vobec neobhajujem Fica, Smer a jeho politiku. Až by si pozorne čítal, tak ich pokladám len za menśie zlo, (rovnako aj Pelleho ako prezidenta proti Korćokovi) ako prípadnú vládu PS, ktorú su tu vačšina tak túźobne źelá, prićom vobec netuśí, kam by to viedlo...

Pripadá mi, že tu mnohí nedokážu ani pochopiť, keď sa pozrú na progresívne vlády v zahranićí, kam to vedie a aké riziká z toho vyplývajú.
Ale komu niet rady, tomu niet pomoci. Kto nechce, alebo nevie chápať, tak ma nemoźe pochopiť. A ja sa politikou neźivím, takźe nevidím dovod tu stŕacať priveĺa času, mám iné povinnosti.
Narazam na to, ze stav Slovenska davas za vinu "systemu, kde zijeme", ktory "obhajujeme my". Ale ovela vacsi podiel viny ma prave "ta druha strana", ktora je podla teba mensie zlo. Narazam na tu jednu konkretnu vetu.

Zdrz sa hodnotenia mojho intelektu, prosim.

A ja si napriklad "tuzobne" vladu PS nezelam, hoci som ich v poslednych volbach volil, to neznamena, ze som nejaky LGBT aktivista ci "mimovladkar". Nemusis mat taky ciernobiely pohlad na svet a skus pochopit, ze za to, ze niekto voli inak ako ty, nemusi byt zahranicny agent, mimovladkar, ci pomaly vlastizradca. Alebo este horsie, tupa ovca podliehajuca mainstreamu. Takych faulov sa dopustaju ludia na oboch stranach, takze nebudem tvrdit, ze je to iba tvoj faul, ale je to trapne aj tak.

A tiez nie je progresivna vlada ako progresivna vlada. Progresivcov americkeho strihu by som nevolil, ale minimalne od predsedovania Simecku sa moje obavy v tomto smere zmiernili. Ja by som rad volil nieco ine, ale ponuka na SK je mizerna. A vplyv PS nie je momentalne taky velky, ze by som sa bal toho, ze tu z toho spravia Kanadu.
osamely chodec napísal: Št 28 03, 2024 12:53 pm pokladám len za menśie zlo

ja som dost nad tymto tvojim nazorom rozmyslal, ked to mam porovnat s tym co tu predvadzala minula vlada , tak ano nakoniec mas pravdu . Nakoniec hocico ine je lepsie nez nekompetentny chaos. A to Fica slusne povedane nemam rad a nevolim ho od zaciatku jeho kariery. Zial hlupaci sa porazia aj sami. Pre mna to iba ukazuje slabost, neschopnost riadit stat , Ficovej opozicie. Ine je kritizovat a ine je nieco riadit a tvorit. Slovensko uz potrebuje nieco ine ako hlavny programovy smer ze je boj proti Ficovi.
Ale z tej "Ficovej opozicie" ktora vladla nemozes robit jeden nekompetentny blok. Ved napriklad PS by do vlady s Matovicom tiez nechcelo ist, a dost jasne sa voci nemu vymedzovali - a pre Matovica boli mozno rovnako velkym nepriatelom ako Fico, hlavne ked sa zdalo, ze z Fica bude politicka mrtvola.

Nerobte z Matovica jedinu alternativu. Ja som napriklad rovnako nahlas vyjadroval svoje nazory aj proti Matovicovi, od samotneho zaciatku jeho vlady, dokonca aj pred volbami 2020 som varoval znamych, ktori ho zvazovali, a niekolki po rozhovore so mnou zmenili nazor.

Argument na kritiku Fica nie je "Matovic je nekompetentny babrak", hoci sa pod to kludne podpisem.
sablatura
Príspevky: 40
Dátum registrácie: Ne 17 07, 2011 10:06 am
Has thanked: 38 times
Been thanked: 8 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa sablatura »

Obdivujem všetkých, ktorí ešte majú chuť diskutovať s proruským čudom s nickom Trancus. Niekde v príspevku vyššie sa vyjadril o obmedzencoch. No väčšieho obmedzenca tu na tomto fóre nieto.

Inak podľa výsledku hlasovania (82 % Korčok) mám taký pocit, že nás tu progresívcov (bože ako sa rúham, veď pre poniektorých je to slovo ako červené súkno pre býka) našťastie väčšina. Len mám taký pocit, že nie každému sa chce reagovať na tie bludy od Trancusa. Veď v podstate ani mne. Je to strata času a proruského trolla aj tak žiadnymi argumentami nepresvedčíš.

Čo ma ešte zaráža na týchto politických témach, je to, že sa tu často argumentuje citáciami súdruhov Fica, Chmelára a dokonca min. raz aj boľševikom Blahom. Plus proruským (môj názor) webom Standard. Toto by som nečakal od niektorých doslova špičkových odborníkov na investície a podobné finančné témy.
gigant
Príspevky: 67
Dátum registrácie: Po 25 02, 2013 8:48 am
Been thanked: 7 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa gigant »

sablatura napísal: Št 28 03, 2024 2:22 pm
Čo ma ešte zaráža na týchto politických témach, je to, že sa tu často argumentuje citáciami súdruhov Fica, Chmelára a dokonca min. raz aj boľševikom Blahom. Plus proruským (môj názor) webom Standard. Toto by som nečakal od niektorých doslova špičkových odborníkov na investície a podobné finančné témy.
takze spickovy odbornici na financie musia argumentovat kym a akymi webmi aby splnali tvoje argumentacne kriteria ?.. :mrgreen:
MiBi
Gold Member **
Príspevky: 554
Dátum registrácie: St 07 07, 2021 11:52 am
Has thanked: 9 times
Been thanked: 256 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa MiBi »

Kto ma na to zaludok moze si pozriet Matovicovu atomofku k PP
https://www.facebook.com/1007115541/pos ... 7S9Ucbxw6v
vyskúšaj FINAX https://www.finax.eu/sk/invite/0/3cd0cdaf (1000 eur riadených 3 roky bez poplatku)
účet v TB s bonusom 100+70€ a 1 rok vedenie zadarmo https://www.tatrabanka.sk/sk/vyhodny-uc ... F959BC9598
Používateľov profilový obrázok
wladas
Platinum Member ***
Príspevky: 1001
Dátum registrácie: St 22 09, 2021 7:42 pm
Has thanked: 46 times
Been thanked: 136 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa wladas »

Ja sa tu vsetkym ospravedlnujem ze som aktivnejsie zacal reagovat na Truncusa.
Ja ho mam v ignore liste odkedy napisal prve prispevky ale teraz som chcel skusit. Chyba.
Cize pokracujem v jeho ignorovani. Tie bludy co pise je strata casu aj citat.
-
Ked tu bola rozsirenejsia tema Matovic tak ak by boli volby a mal by som si vybrat medzi Matovicom a Ficom tak by som strasne dlho musel uvazovat. A mam strach ze by vyhral moju volbu Fico. Matovic bol extremne zlo pre SR.
Truncus
Gold Member **
Príspevky: 331
Dátum registrácie: Ut 25 04, 2023 10:39 am
Has thanked: 60 times
Been thanked: 71 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa Truncus »

patrik.z napísal: Št 28 03, 2024 1:37 pm [

Narazam na to, ze stav Slovenska davas za vinu "systemu, kde zijeme", ktory "obhajujeme my". Ale ovela vacsi podiel viny ma prave "ta druha strana", ktora je podla teba mensie zlo. Narazam na tu jednu konkretnu vetu.

Zdrz sa hodnotenia mojho intelektu, prosim.

A ja si napriklad "tuzobne" vladu PS nezelam, hoci som ich v poslednych volbach volil, to neznamena, ze som nejaky LGBT aktivista ci "mimovladkar". Nemusis mat taky ciernobiely pohlad na svet a skus pochopit, ze za to, ze niekto voli inak ako ty, nemusi byt zahranicny agent, mimovladkar, ci pomaly vlastizradca. Alebo este horsie, tupa ovca podliehajuca mainstreamu. Takych faulov sa dopustaju ludia na oboch stranach, takze nebudem tvrdit, ze je to iba tvoj faul, ale je to trapne aj tak.

A tiez nie je progresivna vlada ako progresivna vlada. Progresivcov americkeho strihu by som nevolil, ale minimalne od predsedovania Simecku sa moje obavy v tomto smere zmiernili. Ja by som rad volil nieco ine, ale ponuka na SK je mizerna. A vplyv PS nie je momentalne taky velky, ze by som sa bal toho, ze tu z toho spravia Kanadu.
"Haha, "vy tu obhajujete politiku, [ktora to sposobila]", ako keby si neobhajoval ludi, ktori tu vladli jednoznacne najdlhsie s najsilnejsim vplyvom. To je smiesne. "


Tak ja ti to vysvetlím. V prvom rade neobhajujem ĺudí, čo tu vládli najdlhšie.Prepokladám, źe myslíš tri bývalé smerácke vlády a tú súčasnú.
Píšem o nich len ako o menśom zle a až to povaźuješ za obhajovanie, tak si to chybne interpretoval.

Predpokladám, źe vieš, ćo je to neoliberálna politika a nebudem to tu zdĺhavo vysvetľovať.
Od doby privatizácie strategických a sieťových spoloćnosti je Slovensko riadené neoliberalizmom.A to je práca hlavne vlád Dzurindu a Miklośa, ktorí po "dobre" odvedenej práci posobili aj na Ukrajine ako poradcovia a priviedli ju prakticky do bankrotu, nakoĺko bez požičiek z USA a Eúrópy by už plne zbankrotovala.

(Fico a jeho vlády tento stav zdedili a napriek tomu, źe vládli najdlhšie a s najsilnejśínm vplyvom uvedenú situáciu uź nemohli zvrátiť v prostredí EÚ a NATO.Neprešlo by to.Fico nevedie žiadnu skutoćne prospešnú ekonomickú politiku je prakticky len správca, ale nie je obhajca neoliberálnej politiky.)

Teraz odtekajú zisky týchto sprivatizovaných spoloćnosti na kontá majiteľov a zahraničnych vlastníkov, miesto toho, aby boli pouźité v ekonomike SR a na investíćie. Je to kaźdoročne vyše 3,5 miliardy EUR v ČR je to omnoho viaC.

To je základ súčasného marazmu Slovenska. Krajina, ktorá sa zbaví ziskových strategických podnikov nemože prosperovať a mení sa len na kolóniu a prívesok bohatých krajín, ktoré ju odćerpávajú.Preto sme montovňa a pridaná hodnota výrobkov a ich zisk sa realizuje inde...Ideme gréckou cestou.

Ja osobne som za podnikanie, ale za férové podmienky a nie neokoloniálne praktiky a dvojitý meter.

Vláda Matovića, Hegera, Odora šialene zadĺźili Slovensko a rozvŕatili verejné financie.To je ten neoliberalizmus v praxi. Takže tu možu mnohí diskutéri písať, že je Matovič konzervativec, alebo Heger stredový a podobné názory. Nie, pretoźe ich praktická politika bola neoliberalizmus a poruśovanie ľudských a ústavných práv.

PS, ktorý si volil a ktorému tu mnohí fandíte je len pokračovateľom tohoto neoliberalizmu a ich progresívna ideológia je pohromou, čo v praxi dokázali podobné strany v Európe, USA a Kanade, kde to vedie.

A preto takýmto stranám kladiem vačšiu vinu za tento problém, ktorý som tam písal v súvislosti s problémom detí, ćo nemajú na liečbu. Stači si spomenúť, kto tu razil názory, źe štát je vždy zlý vlastník, treba, čo najmenej štátu, treba slabý štát a trh všetko vyrieši.
Tak teraz deti nemajú ani na liečbu, to je neoliberalizmus v praxi.

Čo sa týka tvojho intelektu, tak som ho priamo nehodnotil. Napísal som :

"Fakt nechápem aj teba. Myslel som si, źe keď úspeśne investuješ do akcií, tak pochopíś, o ćom píśem. Úspeśní investori a traderi bývajú chytrí a s vyšsím IQ a niečo uź dokázali."

Prvá veta vyjadruje moj názor, źe ma nechápeš, druhá moje sklamanie nad tebou, pretoźe som mal povodne o tebe iný názor pre tvoje schopnosti. Tretia veta je len všeobecne uznávaným faktom.
Aź si z toho vyvodil nejaký osobný útok na tvoj intelekt, to je už len tvoje subjektívne posúdenie.

Pripadá mi to dosť precitlivené a vztahovačné. Inak máš právo mi navrhovať, ćo si myslíš, ale nedám si nejako rozkazovať, ćo napíśem. Aź poruśujem pravidlá diskusie, sú tu iní, čo sa k tomu možu vyjadriť, napríklad moderátori.

Ina tiež ti možem odporúčať, aby si sa zdržal hodnotení typu,

"Nemusis mat taky ciernobiely pohlad na svet a skus pochopit, ze za to, ze niekto voli inak ako ty, nemusi byt zahranicny agent, mimovladkar, ci pomaly vlastizradca"

Nie je to pravda, ćo si napísal. Uveď a cituj, kde píšem, že keď niekto volí inak ako ja, že je zahraničný agent, mimovladkar alebo pomaly vlastizradca.

Rovnako sa v budúcnosti zdrž ďakovania za príspevok wladasa alebo podobného exemplára, kde ma bez dokazov osoćil, źe som klamár, Na čo upozornil aj moderátor, pokiaľ chceš, aby som na teba reagoval a vzhĺadom na to potom nebuď prekvapený, aký mám na teba názor.

Tvoj názor na PS a prečo si ich volil ti neberiem i keď s tým naźorom´, ćo si uviedol nesúhlasím.Aký mám ja nazor na PS som tu uź prezentoval. Nemá zmysel sa opakovať.

Inak sa omlúvam ľudom, ćo tu čítajú, že som sa pustil do diskusie s wladasom, lebo som chybne predpokladal, že je schopný relevantnej výmeny názorov a argumentov bez útokov typu ad hominem, ktoré on neuznal ani po reakcii moderátora.

Bola to chyba z mojej strany.
Takéto exempláre budem v budúcnosti po podobných útokoch plne ignorovať , pretože len oberajú o ćas a neponúkajú nić hodnotné.
Glogol
Guru Member ****
Príspevky: 1746
Dátum registrácie: Št 10 05, 2007 12:26 pm
Has thanked: 47 times
Been thanked: 165 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa Glogol »

osamely chodec napísal: Št 28 03, 2024 12:53 pm pokladám len za menśie zlo

ja som dost nad tymto tvojim nazorom rozmyslal, ked to mam porovnat s tym co tu predvadzala minula vlada , tak ano nakoniec mas pravdu . Nakoniec hocico ine je lepsie nez nekompetentny chaos. A to Fica slusne povedane nemam rad a nevolim ho od zaciatku jeho kariery. Zial hlupaci sa porazia aj sami. Pre mna to iba ukazuje slabost, neschopnost riadit stat , Ficovej opozicie. Ine je kritizovat a ine je nieco riadit a tvorit. Slovensko uz potrebuje nieco ine ako hlavny programovy smer ze je boj proti Ficovi.
Velky suhlas len ako ho presvedcit aby skoncil s politikou. Kym je tam on tak volby budu referendum o nom. A ked si pomyslim ako dokaze cez Peleho casom ovladnut aj ustavny sud tak dovi dopo slovensko.
pravda je ako poezia - a vacsina ludi na poeziu s.rie
Používateľov profilový obrázok
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****
Príspevky: 15825
Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
Has thanked: 1043 times
Been thanked: 1403 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa JUGGLER »

Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.

ALL: každý nech sa nad tým zamyslí. Hlavne, ked niečo píšete, tak si prečítajte za sebou, čo píšete.

Všimnite si, že diskutéri ako Mibi alebo Joki pridávajú vždy obsah, zaujímavé info - to je podľa mňa najviac prínosné.
Aj ked v niektorých veciach nemáme rovnaký názor - to predsa nevadí. Práve ten obsah, alebo info môže byť prínosné. Nie kecy a osobný názor.

Názor má každý človek rôzny, je zbytočne sa hádať, alebo niekoho presviedčať. Alebo vytáčať sa, ked s niečím nesúhlasíme.
Tu vstupuje do diskusie ego a to nie je dobré. Treba myslieť na to, že v polarizujúcich veciach má zhruba polovica ľudí opačný názor.
Vo veciach politických, či už boli voľby do parlamentu, alebo teraz prezidenta je spoločnosť rozdelená. To je normálne.
Veď takto funguje všetko...aj korporácie kde hlasuje správna rada...aj bytové spoločenstvo, kde rozhodne väčšina...a môže byť tesná...ale o tom to je.
TO JE DEMOKRACIA.
Nenormálne je ked sa vytráca tolerancia a vzájomný rešpekt. teda keď vzniká hejt, posmešky, výčitky, verbálne útoky.

Treba si uvedomiť, že práve názorová rôznorodosť je základom pokroku. Nie názorová jednota !
Jednotu názoru si vynucujú totalitné režimy !
Názorová jednota a s ňou súvisiaci hejt voči ľuďom, ktorí nemajú rovnaký názor ako my...nálepkovanie, hádzanie do jedného vreca a večne prítomné kádrovanie, ked dotyčný má v niečom iný názor..to sú manipulatívne techniky minulosti.

Nebudem citovať. Budem rovno vymazávať a presúvať ad hominem príspevky do zvláštneho vlákna a hejterom dávať ban.
:idea: ,,Amatérski investori investujúci pasívne do indexového fondu budú mať v dlhodobom horizonte lepšie výnosy ako profesionálni manažéri fondov,, Buffett :mesec:
:arrow: Vzdelávanie a užitočné info zadarmo: https://smartinvestor.sk
Pravlad
Príspevky: 27
Dátum registrácie: Po 12 02, 2024 9:37 pm
Has thanked: 20 times
Been thanked: 12 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa Pravlad »

https://www.reddit.com/r/Slovakia/comme ... a_korčoka/
Tato volebna kampan je uz fakt pekny odpad :)
Max100
Silver Member *
Príspevky: 199
Dátum registrácie: Ne 15 08, 2021 12:46 pm
Has thanked: 22 times
Been thanked: 42 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa Max100 »

Skutok sa nestal.
Max100
Silver Member *
Príspevky: 199
Dátum registrácie: Ne 15 08, 2021 12:46 pm
Has thanked: 22 times
Been thanked: 42 times

Re: Prezidentské voľby 2024

Príspevok od používateľa Max100 »

Korcokova stranka bola heknuta.Udajne Pelleho ludmi.Pelle nevie kto za tym stoji,nevedel ani cie bolo lietadlo ktorym letel na vychod a nevie ani kto dal vytlacit a kto financoval casopisy,ktore ociernuju jeho supera.Ako Pilat si umyje za vsetkym ruky.Vidno ze ma dobreho ucitela.
Napísať odpoveď

Návrat na "Politika a názory o spoločnosti"