GME - extreme short squeeze
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
- Has thanked: 2398 times
- Been thanked: 2788 times
Re: GME - extreme short squeeze
OK. Najprv som bol sklamaný (prvý dojem..nikdy predtým som ho nesledoval ), ale potom ma to isté napadlo.
Všetky oči na ňom...presne na to si musel dávať pozor, aby ho nemohli z ničoho obviniť. Tak im zahral divadlo.
Vie chlapík, že im sa veriť nedá...klapky na očiach majú len pre seba, ale jeho by sa radi zbavili.
Zobral som 20ks na víkend. A budem sa bavkať tie 2 týždne, až kým mu neexpirujú opcie. Som zvedavý.
Kurvy média sa mu posmievajú, že GME padol lebo RK zlyhal a nedokázal otočiť výpredajný sentiment.
Ale že včera dalo GME +100% to si už nikto nespomína. Plus slabé zverejnenie + 30% offering...
Citron sa tiež hrá na frajera, že keby GME skončil dnes na 100 USD, tak by aj tak mal pekný víkend...
Bol som celý čas pritom a na jednom monitore som mal RK. Tie halty boli hrozné..veď takmer po celý čas bola akcia haltnutá...
Vôbec to nebolo tak, že circuit breaker sa spúšťa iba po 10%. Báli sa a vkuse to vypínali !
Ináč nevídané, že sa bráni akcii ísť hore ! V minulosti boli poistky iba pre flash crash, aby straty investorov neiniciovali margin call predaje.
Všetky oči na ňom...presne na to si musel dávať pozor, aby ho nemohli z ničoho obviniť. Tak im zahral divadlo.
Vie chlapík, že im sa veriť nedá...klapky na očiach majú len pre seba, ale jeho by sa radi zbavili.
Zobral som 20ks na víkend. A budem sa bavkať tie 2 týždne, až kým mu neexpirujú opcie. Som zvedavý.
Kurvy média sa mu posmievajú, že GME padol lebo RK zlyhal a nedokázal otočiť výpredajný sentiment.
Ale že včera dalo GME +100% to si už nikto nespomína. Plus slabé zverejnenie + 30% offering...
Citron sa tiež hrá na frajera, že keby GME skončil dnes na 100 USD, tak by aj tak mal pekný víkend...
Bol som celý čas pritom a na jednom monitore som mal RK. Tie halty boli hrozné..veď takmer po celý čas bola akcia haltnutá...
Vôbec to nebolo tak, že circuit breaker sa spúšťa iba po 10%. Báli sa a vkuse to vypínali !
Ináč nevídané, že sa bráni akcii ísť hore ! V minulosti boli poistky iba pre flash crash, aby straty investorov neiniciovali margin call predaje.
- DanteUnchained
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: So 05 06, 2021 12:26 pm
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 127 times
JUGGLER napísal: ↑Pi 07 06, 2024 10:32 pm
Jasne ze sa brani akcii ist hore ked sa topis a ides len short.
Gme je v mediach len ked ho mozu zhodit, pozitivne dni sa nereportuju, dropy okamzite pomaly ako breaking news. Ano halt moze vyvolat aj MM ak flagne objednavku ako SS, tzn. Akoze velky objem shorted co by sposobil flash crash. Na reddite to niekto vyhrabal v sec dokumentacii.
Neviem na akej cene mas nakup gme, ale After market zase raz glitchuje na 63 usd, asi niekto klikol exercise opcii pred uzavierkou a price discovery algo nasiel ochotneho sellera.
https://www.reddit.com/r/Superstonk/s/6nZnA6MFPL
Lol RK stream bol ozaj breaking news. Ja som len srandoval
https://www.reddit.com/r/Superstonk/s/tSEd8pLyAA
- DanteUnchained
- Guru Member ****
Nasiel som to, robia to cez Short Exempt, halt bez realneho LULD (+-10% za 5 minut)JUGGLER napísal: ↑Pi 07 06, 2024 10:32 pm
https://www.reddit.com/r/Superstonk/com ... ipulation/
inak GME_SHORT_Volume na TV ukazuje presne rovnake volume ako vo stvrtok, pricom celkovy objem tradovanych akcii je 206m vs 277m, bud niekto spoofol data, alebo sa tie data skoriguju az v pondelok, v kazdom pripade neni sance aby bolo short volume 1:1.
A aftermarket glitches k 63 USD.
https://www.tradingview.com/chart/Q3pJw ... ORT_VOLUME
Taktiez su spekulacie ci GME realne emitovalo 75 mil akcii naraz, alebo to mozno davkuje postupne tzn. HF masivne shortovali novinku o emitovani novych akcii, negativnych cislach - hoci realne sa to mozno neudialo v plnej miere, ale to je cista spekulacia, uvidime ci stihnu to zasadnutia buduci tyzden vydat report o ukoncenom SO.
- DanteUnchained
- Guru Member ****
Posledny share offering mal aj zopar novych pravidiel. Spekulacia -niekto sa mozno chcel dostat nasilu do spravnej rady k informaciam.
https://www.reddit.com/r/Superstonk/com ... t/l7nvcbj/

https://www.reddit.com/r/Superstonk/com ... t/l7nvcbj/

-
Glogol
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 10 05, 2007 12:26 pm
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 339 times
Naletel som trendu balade o 3 mld za 75 mil akcii ale trend uvadza ctk a ctk Reuters …
https://www.trend.sk/spravy/americky-pr ... zit-stratu
Spoločnosť tiež oznámila, že plánuje získať viac ako tri miliardy dolárov predajom 75 miliónov akcií
https://www.reuters.com/business/financ ... 024-06-07/
after it unveiled a share sale to raise up to $3 billion
Spoločnosť tiež oznámila, že plánuje získať viac ako tri miliardy dolárov predajom 75 miliónov akcií
pravda je ako poezia - a vacsina ludi na poeziu s.rie
-
Ivix
- Silver Member *
- Dátum registrácie: Po 05 12, 2022 9:00 am
- Has thanked: 390 times
- Been thanked: 48 times
Cim to viac sledujem, tym je to zaujimavejsie.

Jediny trh, z ktoreho vo vypredaji ludia utekaju, je akciovy trh. Warren Buffett.
Diverzifikovane portfolio moze bohatstvo ochranit, ale koncentrovane portfolio ho buduje. Warren Buffett.
Diverzifikovane portfolio moze bohatstvo ochranit, ale koncentrovane portfolio ho buduje. Warren Buffett.
- DanteUnchained
- Guru Member ****
Uz len ked vidim v nadpise ze RK failed to keep GME bullish.. menej hodnotne ako hajzlovy papier a kym nebude repot priamo od zdroja (GME) ze share offering is done, su to vsetko dohady. Volume tam v piatok bolo, ale dokument na market close sme nedostali.Glogol napísal: ↑Ne 09 06, 2024 7:58 pm Naletel som trendu balade o 3 mld za 75 mil akcii ale trend uvadza ctk a ctk Reuters …
aktualna price action vyzera ze by mohlo byt pokracovanie odpredaja toho share offering.
novy tweeet
https://x.com/theroaringkitty/status/17 ... Ipr7R8Gr3w
trosku tinfoil moment:
prvy tweet DFV po navrate, bol ako si thanos vzal rukavicu a povedal "fine i will do it myself". druha scena bol wolverine.
Wolverine capital.
https://fxnewsgroup.com/forex-news/regu ... iolations/
-
Ivix
- Silver Member *
Dante ty drzis GME dlhodobo alebo tradujes? Pripadne dokedy hodlas drzat? Cena okolo 25 je podla teba ok?
Jediny trh, z ktoreho vo vypredaji ludia utekaju, je akciovy trh. Warren Buffett.
- DanteUnchained
- Guru Member ****
Ja som og holder od 2021 a postupne som dokupoval vzdy kedbol "discount". Ja som mal prvu akciu za 250 ako spravny fomo (62 USD post split
Za mna je 25 v pohode cena
a predchvilou som dokupil dalsich 12
-
Ivix
- Silver Member *
Cert to ber. BUY 30 @23.91.
- DanteUnchained
- Guru Member ****
Welcome in the club, find a seat, buckle up and wait til the rocket starts climbing 
-
Ivix
- Silver Member *
DanteUnchained napísal: ↑Po 10 06, 2024 10:01 pm Welcome in the club, find a seat, buckle up and wait til the rocket starts climbing![]()
- DanteUnchained
- Guru Member ****
DFV update:
Didnt focken sell.
Predpokladam ze GME share offering je hotovy, mali sme solidne volume, cena sa satbilizovala, uz len cakat na potvrdenie.
AH glitches nad 40 USD, T212 mi zrazu cinkla ze GME je nad 40, uz je toho plny reddit.
https://finance.yahoo.com/quote/GME/
https://www.reddit.com/r/Superstonk/com ... ys_glitch/
Didnt focken sell.
Predpokladam ze GME share offering je hotovy, mali sme solidne volume, cena sa satbilizovala, uz len cakat na potvrdenie.
AH glitches nad 40 USD, T212 mi zrazu cinkla ze GME je nad 40, uz je toho plny reddit.
https://finance.yahoo.com/quote/GME/
https://www.reddit.com/r/Superstonk/com ... ys_glitch/
- DanteUnchained
- Guru Member ****
My finest purchase. Presne rok dozadu 
Anyway cakam na info o ukonceni odpredaja akcii, cena pomaly narasta, sup sup.
Este 2 dni do meetingu
.
Este 2 dni do meetingu
-
Glogol
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 10 05, 2007 12:26 pm
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 339 times
Pekne ale ovela tazsie ako dobre kupit je dobre predat Tu bude clovek rad ak sa podari na aspon 70 perc od absolutneho vrcholu. A to nehovorim ze 2 pekne sance uz boli. Nie som si isty ci pride podobna dalsia ked RC kazdy vystrel schladi zriedenim - co sa v podstate neda vytknut. Biznis model o nicom - caka sa Len a Len na nejake eso z rukavu.
pravda je ako poezia - a vacsina ludi na poeziu s.rie
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
Teraz 22,27 čo GME povyskočilo:DanteUnchained napísal: ↑Ut 11 06, 2024 10:09 pm
GameStop Completes At-The-Market Equity Offering Program
GRAPEVINE, Texas, June 11, 2024 (GLOBE NEWSWIRE) -- GameStop Corp. (NYSE: GME) (“GameStop” or the “Company”) today announced that it has completed its previously disclosed “at-the-market” equity offering program (the “ATM Program”).
GameStop disclosed on June 7, 2024 that it filed a prospectus supplement with the U.S Securities and Exchange Commission to offer and sell up to a maximum amount of 75,000,000 shares of its common stock from time to time through the ATM Program. The Company sold the maximum number of shares registered under the ATM Program for aggregate gross proceeds (before commissions and offering expenses) of approximately $2.137 billion.
GameStop intends to use the net proceeds from the ATM Program for general corporate purposes, which may include acquisitions and investments.
P.S. Priemerná cena predaja je 28,49 USD
- DanteUnchained
- Guru Member ****
Nevieme co za tym je,stock dillution je biznis model amc, nie gme za 2 dni sa snad nieco dozvieme, a buduci tyzden game on. Mimo ineho v tom dokumente bola klauzula ze len rc moze zvolat board meeting, mozno niekomu islo o hostile takeover.Glogol napísal: ↑Ut 11 06, 2024 10:40 pmPekne ale ovela tazsie ako dobre kupit je dobre predat Tu bude clovek rad ak sa podari na aspon 70 perc od absolutneho vrcholu. A to nehovorim ze 2 pekne sance uz boli. Nie som si isty ci pride podobna dalsia ked RC kazdy vystrel schladi zriedenim - co sa v podstate neda vytknut. Biznis model o nicom - caka sa Len a Len na nejake eso z rukavu.
Akoze peknu sumu vybrali, ale cakal som ze vyberu tak 2,4-2,6, ked sa piatok drzal cenou celkom vysoko a aj volume tam bol extremny.
- DanteUnchained
- Guru Member ****
- aviceN
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Št 07 01, 2021 10:24 am
- Has thanked: 259 times
- Been thanked: 226 times
- Kontaktovať používateľa:
Reuters uz opravil 
Viac info o mojej EIC ponuke bez manažérskeho poplatku na: https://www.milosbubniak.sk/
-
Ivix
- Silver Member *
Ritky maju stiahnute, este ze mame BStellers z reuters.
- DanteUnchained
- Guru Member ****
-
Ivix
- Silver Member *
Machruju, len aby nebol Citron squeeze.
- DanteUnchained
- Guru Member ****
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
GameStop annual meeting rescheduled for tomorrow at 4:00 PM
Ruplo im to v dôsledku prehnaného záujmu.
Ale to je výborné...treba naťahovať čas. Ihned sa GME vydal hore.
Výborný čas...bude presne close a expirácia zajtrajších opcií. Kúpil som ja 2 opcie aké má Roaring Kitty.
Včera písali, že odhadujú, že niečo predal...možno nie, a keď aj, aby mal pripravený účet na expiráciu a nové akcie...
Ruplo im to v dôsledku prehnaného záujmu.
Ale to je výborné...treba naťahovať čas. Ihned sa GME vydal hore.
Výborný čas...bude presne close a expirácia zajtrajších opcií. Kúpil som ja 2 opcie aké má Roaring Kitty.
Včera písali, že odhadujú, že niečo predal...možno nie, a keď aj, aby mal pripravený účet na expiráciu a nové akcie...
-
Ivix
- Silver Member *
Uz je na 9M akcii. To je YOLO
.
-
Ivix
- Silver Member *
zo 120.000 calls:
80k predal
40k vykonal = +4 M akcii navyse, ktore musia chlapci, ktori mu predali calls najst dnes do konca dna (ak ich nemaju, musia ich kupit, ak stupne cena caka nas tam "zopar" ITM calls).
Bude to este zaujimave.
80k predal
40k vykonal = +4 M akcii navyse, ktore musia chlapci, ktori mu predali calls najst dnes do konca dna (ak ich nemaju, musia ich kupit, ak stupne cena caka nas tam "zopar" ITM calls).
Bude to este zaujimave.
- aviceN
- Platinum Member ***
Osobne by som sa nebál toho scenára, čo to je pre niekoho nakúpiť 4M akcií za túto cenu (teda niečo ľahko cez 100M dolárodukátov)
Viac info o mojej EIC ponuke bez manažérskeho poplatku na: https://www.milosbubniak.sk/
- DanteUnchained
- Guru Member ****
Tak 4mega akcii z trhu (!), este su v hre leaps a swapy, gammarampa. Gme meeting.aviceN napísal: ↑Pi 14 06, 2024 10:17 amOsobne by som sa nebál toho scenára, čo to je pre niekoho nakúpiť 4M akcií za túto cenu (teda niečo ľahko cez 100M dolárodukátov)Či to vôbec bude mať efekt na trhu, je druhá vec (a teda či ich mali hedgované, podľa mňa mali).
First-time-james-franco-hanging-meme.jpg
Nemyslim ze to je cely jeho "play" + moze dat tych 9 mil akcii drs (dwac) atd.
- DanteUnchained
- Guru Member ****
Jeden detail. Na reddite jeho update nema v nazve "final", takzeee we shall seem
-
Ivix
- Silver Member *
Inak zaujimave je prejst si jeho prispevky este vo wallstreetbets skupine, hlavne tie najstarsie ako mu nadavali do retarda, ktory si ide vybielit cely ucet a on len slusne odpovedal, ze ma svoju tezu, ktorej veri (ja som tiez neveril ako sa mohol dostat na take cisla, kym som nevidel vsetky jeho zverejnenia az po 2021 - final, napriek tomu dalej pokracuje).DanteUnchained napísal: ↑Pi 14 06, 2024 1:26 pm Jeden detail. Na reddite jeho update nema v nazve "final", takzeee we shall seem
- DanteUnchained
- Guru Member ****
Hej a nestrelil opcie, ked mal floating profit na opciach 300 mega, potom by spravili shortladder attack, a mohol kupit lacno este viac akcii.
Btw opcie su stale t+2 delivery podla occ. Monday it is.
Btw opcie su stale t+2 delivery podla occ. Monday it is.
- DanteUnchained
- Guru Member ****
Reddit mi neukazuje r/superstonk a r/gme na feede na hl. stranke, ten subreddit ma tisicky upvotes oproti vsetkym inym co sledujem.
Feb 2021 all over again
Feb 2021 all over again
-
hifron
- Gold Member **
- Dátum registrácie: Ut 01 03, 2022 1:40 pm
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 13 times
Ak sú také obrovské short squeeze a masové marketingové kampane na reddite propagujúce alebo hatujúce zrovna čo sa hodí, treba si uvedomiť že už Reddit trčí aj ako akcia na NASDAQ, ale na reklamu a zisky Facebooku to ešte nemá aj keď v inom ponímaní...
Ak ale napríklad GME vidí také divoké veci, teoreticky sa toho môžu chytiť nielen nejaké hedge fondy, ale aj nejaké lepšie profi firmy a v malom prilepšení ich podnikania sa s tým trocha pohrať, ale musia dávať pozor či to je v rámci ich core biznis a nie v rámci vzdelávania v rámci mimopracovnej činnosti... a ak bude takých firiem viacej, ekosystém sa môže trocha vyrovnať a možno aj vznikne nejaká regulácia(ehm
, kde v rámci vylepšenia hospodárenia firiem na NYSE/NASDAQ si budú firmy môcť vydať akcie vopred určenému spriaznenému hedge fondu a keď sa to bude hodiť, zrovna náhodou to odkúpia naspäť a o trocha a nejaký SEC filling bohatší...
v rámci nejakého beta indexu hodnotiaceho či ide o horskú dráhu a následného vyvrátenia žalúdku v rámci zážitku z obchodovania v rámci ratingovej novinárčiny na nejakom blogu alebo portálu hodnotiaceho akcie s možnosťou bankového poradenstva vopred určenej banky ako ošklbať profesorské hedge fondy s dohodou s SEC filling hlásením a privyrobením o nejaké šušne ak to teda bude tie NYSE zaujímať 
GME je iste unikátna akcia a tie technologické PE si iste zaslúži a preto s ňou toľko stresu je isto zaslúžených
Ak ale napríklad GME vidí také divoké veci, teoreticky sa toho môžu chytiť nielen nejaké hedge fondy, ale aj nejaké lepšie profi firmy a v malom prilepšení ich podnikania sa s tým trocha pohrať, ale musia dávať pozor či to je v rámci ich core biznis a nie v rámci vzdelávania v rámci mimopracovnej činnosti... a ak bude takých firiem viacej, ekosystém sa môže trocha vyrovnať a možno aj vznikne nejaká regulácia(ehm
GME je iste unikátna akcia a tie technologické PE si iste zaslúži a preto s ňou toľko stresu je isto zaslúžených
- DanteUnchained
- Guru Member ****
Keby vedeli ten "social hive mind" uregulovat tak to spravia, januar 2021 bol potencialny cataclysm, ale nie kvoli redditu, ale kvoli dementom, ktori vypisali opcie nad ramec dostupnych akcii, shortovali na extremnu paku a vyshortovali to cez 1000% (bavime sa o floate ktory je dostupny tzn. ziadny insideri, ETF a pod.). Keby je vsetko regulovane a ziadny selfreporting bullshit...hifron napísal: ↑So 15 06, 2024 4:56 pm Ak sú také obrovské short squeeze a masové marketingové kampane na reddite propagujúce alebo hatujúce zrovna čo sa hodí, treba si uvedomiť že už Reddit trčí aj ako akcia na NASDAQ, ale na reklamu a zisky Facebooku to ešte nemá aj keď v inom ponímaní...
Ak ale napríklad GME vidí také divoké veci, teoreticky sa toho môžu chytiť nielen nejaké hedge fondy, ale aj nejaké lepšie profi firmy a v malom prilepšení ich podnikania sa s tým trocha pohrať, ale musia dávať pozor či to je v rámci ich core biznis a nie v rámci vzdelávania v rámci mimopracovnej činnosti...
HF a ini hraci snoria po reddite minimalne od januara 2021. Rovnako ako ty si vies na retail brokeroch najst retail sentiment napr. na forexe (verejna informacia) a otvarat protipozicie (a byt v zisku ak to spravne nacasujes
A ano odkedy je reddit na nasdaqu, tak sa zmenilo UI k horsiemu, pribudli reklamy a rozne dalsie neprijemnosti.
- DanteUnchained
- Guru Member ****
What the actual fuck, investicne poradenstvo ala novy cas
Dobre komenty na reddite
Dobre komenty na reddite
"I don’t believe it’s legal for a CEO and their board to short their own stock."*
No shit Sherlock. Top notch journalism tho.
*"However, if Cohen had been in a position to invest $4 billion in* ***<****bs ticker> at the beginning of* ***2014***, GME would have $17.3 billion to invest, a compound annual growth rate of nearly 16%."
And if he had been in the position to buy CocaCola in 1920....
Good to know Will Ashworth is bullish on NVDA at ATH tho. Guess i'll just pump my money into that then.
This is wild. Investgardplace might as well be out here talking insane shit like “what if you invested in human trafficking if it were legal!” or “this is why anyone over 65 should harvest organs for profit”
-
Ivix
- Silver Member *
5ta cenova by Will SHITWORTH 
- DanteUnchained
- Guru Member ****
"vlastnici" GME shares u RH sa mozu pripojit ako hostia, ktovie prečo.

- DanteUnchained
- Guru Member ****
tak som si testoval Control Numbers od kazdeho brokera (najdete to v proxy materialoch co chodili mailom ked sa hlasovalo)DanteUnchained napísal: ↑Po 17 06, 2024 10:19 am "vlastnici" GME shares u RH sa mozu pripojit ako hostia, ktovie prečo.
T212 - error nerozpoznane cislo - T212 neposkytuje ani transfer do CS
etoro - error, etoro neposkytuje ani transfer do CS.
IBKR - pass
Computershare - pass.
Mam pocit ze squeeze precistli vsetkych odrbavacich "IOU" brokerov s PFOF
- aviceN
- Platinum Member ***
Profesori z Brna - Confirmation of T+35 Failures-To-Deliver Cycles: Evidence from GameStop Corp.,
Je to z 01.2023
https://pdfhost.io/v/iDHxGsrZI_GAMESTOP ... TO_DELIVER
Je to z 01.2023
https://pdfhost.io/v/iDHxGsrZI_GAMESTOP ... TO_DELIVER
- DanteUnchained
- Guru Member ****
Maximum pain 22,50 usd
Calls ITM: 118,924
Calls OTM: 555,114
Puts ITM: 80,376
Puts OTM: 268,125
https://x.com/sierrastrades/status/1803 ... KEW8Q&s=19