Čaute.
Je po stretku, narýchlo zhrniem.
Penzión Zuzana, znova celý patril nám. Sme tam už ako doma. Sami sa ubytujeme, sami si čapujeme, môžeme byť hluční a byť hore aj celú noc.
V piatok bola horúčava- ihneď sme zamierili do letnej záhrady Café Bistro ...ako deja vu , len starý názov zmizol: chez les Moustiques
Večer reštika Čierny kameň , potom voľné prednášky a diskusia cca do 2.
Tentoraz sa stretli samí veteráni a stretnutie bolo voľné, neorganizovalo sa nič dopredu.
Ako naschvál sa v sobotu rozpršalo, čo prešlo aj do riadnej búrky a dážď ustál až okolo tretej. To sme boli práve po obede u znovu otvoreného Taliana (reštaurácia Italiana ), kde bolo

jedlo. Večer sme jedli znova v Čiernom kameni, keďže sme neboli na výlete.
Na káve sme boli viac krát v kultovej Zrnko dobrej Kávy, hoci sme mali kávovar v hoteli.
Dážď v sobotu nás ochudobnil o tradičný výlet, ked sme napríklad pred rokom boli v stredisku Malinô Brdo a dole kolobežkami + tamojšie reštiky
O to viac nás obohatili prednášky a diskusie. Rozoberali sme všetko možné...Quantpedia Awards (research papers ), opcie, zemný plyn, certifikáty...
Ja som sa tentoraz najviac zaujímal nie o aktívny trading ( v tom som už vyhranený a úzko špecializovaný ), ale o pasívne investovanie s maximálnym výnosom ( prebral som s Mišom Nalevankom, aj ich Moneyhoon). Prekvapením o ktorom som nevedel bol pre mňa Peter Cmorej s projektom Monly...to si ešte musím pozrieť. V pitnom režime u nás kraľovalo pivo, whisky a káva ...víno sa tentoraz nechytilo...hoci u Taliana sme začali s Chianti.
Ďakujem Petrovi a Tomášovi za organizáciu a všetkým ostatným za účasť.
P.S. Nabudúce navrhujem termíny skôr, nakolko koniec júna je už dovolenkový a eventový ( a riadne teplý..).