Do ktoreho krypta by ste v 2025 investovali?
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
-
Glogol
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 10 05, 2007 12:26 pm
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 339 times
Re: Do ktoreho krypta by ste v 2025 investovali?
moj nazor - ak kupit a zabudnut jedine BTC - ak trejdeovat tak cokolvek - moj tip je DOGE ( aj ked som si vedomy 400% t.r ale ako vravim DOGE len a len trejding ) kedze elon je vodca stada,
pravda je ako poezia - a vacsina ludi na poeziu s.rie
- osamely chodec
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Ut 13 11, 2007 1:57 pm
- Has thanked: 246 times
- Been thanked: 594 times
- Kontaktovať používateľa:
co uz ... v 2025. Mali sme v 2012 aspon 1% majetku. 
Existujú starí obchodníci a odvážni obchodníci. Je len veľmi málo starých, odvážnych obchodníkov. “ -Ed Seykota-
Láska nad zlato, myšlienka nad majetok.
Chodci a cyklisti vážia menej ako šoféri a šoférky. (prieskum EU)
Na obchodovani s NG nie som ziskovy.
Láska nad zlato, myšlienka nad majetok.
Chodci a cyklisti vážia menej ako šoféri a šoférky. (prieskum EU)
Na obchodovani s NG nie som ziskovy.
-
Adammd
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: Ut 11 10, 2016 2:47 pm
- Has thanked: 459 times
- Been thanked: 258 times
Stacilo pred 2 rokmi
, od vtedy 300-400%. Kedy sa cena motala okolo ATH z r 2017. Ale to bol pad z ATH $69000, cize bitcoin is dead(again) a "nikto" nekupoval(ja ano, pre deti do buducna, catching knife a DCA od 35k dole, preto som len +270% s priemerom 26k
)
f.i.r.e.
₿ has no top because fiat has no bottom
“There are three classes of people: those who see, those who see when they are shown, and those who do not see.” - Leonardo da Vinci
₿ has no top because fiat has no bottom
“There are three classes of people: those who see, those who see when they are shown, and those who do not see.” - Leonardo da Vinci
-
12gb54as
- Silver Member *
- Dátum registrácie: Po 04 11, 2024 3:39 pm
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 29 times
Kupit, zabudnut, dlhodobo.
Napadlo ma, ze mozno je tu s nami nejaky novy bitcoin, ktory teraz stoji 5 centov... ale 10 rokov...Trochu naivna predstava
Pod tradingom myslis aktove sledovat stav, kupit lacno, predat draho – v kratkodobom horizonte?
Ten Doge som prave rozmyslal v dlhodobom
-
Glogol
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 10 05, 2007 12:26 pm
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 339 times
tradingom som myslel sledovat x-krat denne a rozhodvat sa ....ci kupit ci predat pripadne ako nastavit SL alebo PT12gb54as napísal: ↑Št 12 12, 2024 3:45 pmKupit, zabudnut, dlhodobo.
Napadlo ma, ze mozno je tu s nami nejaky novy bitcoin, ktory teraz stoji 5 centov... ale 10 rokov...Trochu naivna predstava
Pod tradingom myslis aktove sledovat stav, kupit lacno, predat draho – v kratkodobom horizonte?
Ten Doge som prave rozmyslal v dlhodobom
DOGE dlhodobo samozrejme radit nebudem kedze neviem ci nevyskoci hned zajtra na 1000x ale pri dlhodobej investicii spolieham na to ze staty a pod budu to krypto nakupovat. Ci budu nakupovat DOGE samozrejme neviem ale dost sa mi to nezda.
pravda je ako poezia - a vacsina ludi na poeziu s.rie