Poznat šmejda je relativně snadné - vybrat si mezi člověkem, který chce pomoci a má na to kvalitu a člověkem, který chce pomoci, ale nemá dostatečnou kvalitu, je výrazně horší. Vytvořil jsem pracovní stránku, na které jsem se pokusil takového člověka definovat. Co si o ní myslíte?
https://www.zlataminca.sk/20cielov-ako-si-vybrat
Celý projekt: https://www.zlataminca.sk/20cielov
Ako najlepšie vybrať finančného sprostredkovateľa?
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
- Jirka Scobak
- Silver Member *
- Dátum registrácie: Ut 16 03, 2021 10:58 am
- Been thanked: 11 times
- Kontaktovať používateľa:
-
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: St 21 04, 2010 12:53 pm
- Has thanked: 976 times
- Been thanked: 98 times
Re: Ako najlepšie vybrať finančného sprostredkovateľa?
Mozem povedat, ze ak toto niekto zodpovie generalne, tak vyhra prvu cenu 
Zatial som nedosiel na iny sposob, ako sledovat rozne internetove fora a proste "narazit" na zopar (naozaj zopar - mozno do 10) ludi, ktori sa ze brutalne vyznaju a zivia sa tym)... Tu som ich nasiel najviac a potom este mozno 2 na roznych FB skupinach (ak sa teda neprekryvaju s ludmi tu)...
Lebo casom sa ukaze aj "level"... nie je vyznat sa ako vyznat sa...
Za mna - uplne najdolezitejsie je, aby ponukal "cely trh" produktov. Darmo bude makac, ak bude robit iba pre jednu firmu (nejak tak laicky neverim, ze pre kazdeho je dobry produkt len jednej a tej istej spolocnost)... A samozrejme predpoklad, ze pozna vsetky nuancy a veci "za oponou"... nie len klasicke info, co si kazdy moze najst na nete...

Zatial som nedosiel na iny sposob, ako sledovat rozne internetove fora a proste "narazit" na zopar (naozaj zopar - mozno do 10) ludi, ktori sa ze brutalne vyznaju a zivia sa tym)... Tu som ich nasiel najviac a potom este mozno 2 na roznych FB skupinach (ak sa teda neprekryvaju s ludmi tu)...
Lebo casom sa ukaze aj "level"... nie je vyznat sa ako vyznat sa...
Za mna - uplne najdolezitejsie je, aby ponukal "cely trh" produktov. Darmo bude makac, ak bude robit iba pre jednu firmu (nejak tak laicky neverim, ze pre kazdeho je dobry produkt len jednej a tej istej spolocnost)... A samozrejme predpoklad, ze pozna vsetky nuancy a veci "za oponou"... nie len klasicke info, co si kazdy moze najst na nete...
- Jirka Scobak
- Silver Member *
- Dátum registrácie: Ut 16 03, 2021 10:58 am
- Been thanked: 11 times
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako najlepšie vybrať finančného sprostredkovateľa?
Děkuju za odpověď! To, co píšeš, na stránce také je. Jsem rád, že jsi to potvrdil!